Δωρεάν πράγματα να κάνετε στο Ανατολικό Μέμφις

East Memphis είναι γνωστό περισσότερο ως το επιχειρηματικό κέντρο της πόλης και μια πρωταρχική κατοικημένη κοινότητα από ένα μέρος για τους επισκέπτες στην πόλη. Αλλά με τα πάρκα και τα μονοπάτια, τον Βοτανικό Κήπο του Μέμφις, το Lichterman Nature Centre και πολλά εστιατόρια, υπάρχουν πολλοί λόγοι για να βρεθείτε στο East Memphis.

Και αυτά τα ελεύθερα πράγματα που πρέπει να κάνετε στο East Memphis δίνουν περισσότερους λόγους να εξετάσετε αυτό το τμήμα της πόλης.

Shelby Farms Park

Το Shelby Farms Park είναι ένα πάρκο 4.500 στρεμμάτων με τις λίμνες, τα δάση, τους λόφους, τα λιβάδια και τα μονοπάτια που διασχίζουν το East Memphis. Δραστηριότητες όπως η ιππασία και τα paddleboats κοστίζουν ένα τέλος αλλά διαδρομές για τρέξιμο και ποδηλασία, παιδικές χαρές και όλος ο ανοιχτός χώρος που θα χρειαζόταν είναι πάντα δωρεάν. Τα ποτάμια του ποταμού Wolf παίρνουν τους δρομείς και τους ποδηλάτες βουνού κοντά στον ποταμό Wolf κάτω από την πυκνή κάλυψη σκιάς και υπάρχουν πολλά στρωμένα και άστρωτα μονοπάτια σε όλο το πάρκο.

Wolf ποταμός Greenway μονοπάτι

Μιλώντας για μονοπάτια, η διαδρομή Wolf River Greenway ακολουθεί το νότιο άκρο του ποταμού Wolf μεταξύ Walnut Grove Road και τα όρια της πόλης Germantown. Το μονοπάτι τρέχει παράλληλα με τη λεωφόρο Humphreys, συνδέοντας το δυτικό άκρο της περιοχής Shelby Farms Park με τα μονοπάτια του Germantown. Walnut Grove Road στο Shady Grove Road έχει μήκος 1,67 μίλια. Ο Shady Grove Road στα όρια της πόλης του Germantown έχει μήκος 1.05 μίλια. Ο κεντρικός χώρος στάθμευσης που βρίσκεται δίπλα στο West Pond βρίσκεται ανατολικά του νοσοκομείου Baptist Memorial Hospital-Memphis και του Humphreys Center Drive.

Shelby Farms Greenline

Το Shelby Farms Greenline είναι μια από τις μεγάλες ελεύθερες δραστηριότητες στο Midtown Memphis επίσης. Η πρώην σιδηροδρομική γραμμή έχει μετατραπεί σε μια πλακόστρωτη διαδρομή που εκτείνεται περισσότερο από έξι μίλια από την περιοχή Broad Avenue Arts District στο Midtown στο Shelby Farms Park. Το μονοπάτι είναι σκιασμένο και εκτείνεται ανάμεσα στις κατοικημένες γειτονιές στο νότο και τη λεωφόρο Sam Cooper στο βορρά.

Τα σχέδια απαιτούν το μονοπάτι να επεκταθεί ανατολικά του Shelby Farms Park, διασχίζοντας το Germantown Parkway και στην Κόρδοβα.

Μουσείο Τέχνης του Πανεπιστημίου του Μέμφις

Το Μουσείο Τέχνης του Πανεπιστημίου του Μέμφις διαθέτει μόνιμες συλλογές αιγυπτιακών αρχαιοτήτων, παραδοσιακή αφρικανική τέχνη, σύγχρονη τέχνη και σχέδια και μεταβαλλόμενα εκθέματα σύγχρονης τέχνης. Οι συλλογές αιγυπτιακών αρχαιοτήτων και αφρικανικής τέχνης εκτίθενται σε αφιερωμένες γκαλερί και ενημερώνονται περιοδικά με νέα θέματα. Το μουσείο είναι ελεύθερο από τις Δευτέρες μέχρι τα Σάββατα από τις 9 π.μ. έως τις 5 μ.μ.

Audubon Park

Το Audubon Park βρίσκεται στο Ανατολικό Μέμφις μεταξύ των λεωφόρων του Νότου και του Πάρκου στα βόρεια και νότια, και των δρόμων Goodlett και Perkins στα δυτικά και ανατολικά. Το Audubon Park αποτελείται από 373 στρέμματα με εσωτερικά και εξωτερικά γήπεδα τένις, χώρο για πικ-νικ και εξοπλισμό παιχνιδιού, δύο περίπτερα για πικ-νικ, μονοπάτι γυμναστικής μήκους 1 μιλίου και λίμνη. Για επιπλέον χρεώσεις, το The Links at Audubon είναι ένα γήπεδο γκολφ 18 οπών και ο Βοτανικός Κήπος του Μέμφις βρίσκεται στην ανατολική πλευρά του πάρκου.