Μπαρ στο κέντρο του Μέμφις

Το κέντρο του Μέμφις διαθέτει πολλά υπέροχα μπαρ. Από τις βάσεις καταδύσεων έως τις τουριστικές αρθρώσεις, το έχουμε καλύψει, γεγονός που καθιστά δύσκολο να τις περιορίσουμε σε μια σύντομη λίστα των καλύτερων. Ορισμένα μέρη προσφέρουν περισσότερο καινοτομία της ατμόσφαιρας από ό, τι μεγάλη εξυπηρέτηση, αλλά όποια κι αν είναι η έλξη, αυτά τα κέντρα κρατούν τους ανθρώπους να επιστρέφουν για περισσότερα.

Με βάση παράγοντες όπως η ατμόσφαιρα, η κουζίνα, η οικονομική προσιτότητα, η μοναδικότητα, η ποιότητα των εκδηλώσεων και η διατήρηση αδικαιολόγητων ωρών, εδώ είναι ένας κατάλογος των μπαρ (σε καμία ιδιαίτερη σειρά) στο κέντρο του Μέμφις που κρατούν τους κατοίκους και τους επισκέπτες να επιστρέφουν για έναν άλλο γύρο.

Kooky Canuck - 97 South 2nd Street, (901) 578-9800
Γνωστή για τους τεράστιους μπιφτέκι τους, Kooky Canuck προσδίδει ένα καναδικό νεύρο στην κοινότητά τους burger και σπορ παμπ. Μπορείτε να πάρετε την πρόκληση Kookamunga, η οποία περιλαμβάνει το τραπέζι σας που τελειώνει ένα μπιφτέκι των δέκα λιβρών σε λιγότερο από μία ώρα. Το Kooky Canuck είναι ανοιχτό από τις 11 π.μ. έως τις 2:30 π.μ. κάθε μέρα. Έχουν μενού με μεσημεριανό γεύμα με έκπτωση 6,99 δολ. Από τις 11:00 έως τις 14:00 τις καθημερινές.

Ταβέρνα Bardog - Λεωφόρος Monroe 73, (901) 275-8752
Είτε χρειάζεστε πρωινό, brunch, μεσημεριανό γεύμα, δείπνο ή αργά το βράδυ, το Bardog σας καλύπτει. Είναι ένα δημοφιλές σημείο για το after-after πάρτι ή για λίγη κατανάλωση ημέρας. Προσφέρουν καθημερινά σπεσιαλιτέ, όπως καθημερινό σκυλί, καθημερινά δρομείς, σούπα της ημέρας και ακόμη και μους. Το μπαρ είναι ανοιχτό από τις 8 π.μ. έως τις 3 το απόγευμα από Δευτέρα έως Παρασκευή και από τα Σάββατα και την Κυριακή από τις 11 π.μ. έως τις 3 μ.μ. ανοιχτό καθημερινά μέχρι τις 2 το πρωί Bardog Tavern είναι 21 ετών και άνω και επιτρέπει το κάπνισμα στο μπαρ του επάνω μέρους.

Νότια του Beale - 361 South Main Street, (901) 526-0388
Εάν θέλετε να έχετε κάποια πολύ νόστιμο φαγητό με τη μπίρα και τα κοκτέιλ σας, τότε το νότο Beale (γνωστό και ως SOB) είναι το μέρος όπου μπορείτε να πάτε. Είναι αναμφισβήτητα το πρώτο gastropub του Μέμφις και προσφέρει καθίσματα σε μπαρ και τραπέζι, καθώς και ένα ωραίο αίθριο. Εκτός από ένα εξαιρετικό μπιφτέκι, προσφέρουν ένα μπαρ πίτας της ημέρας, μια ευτυχισμένη ώρα της εβδομάδας από τις 3 μ.μ. έως τις 6 μ.μ. και ένα υπέροχο μενού brunch με ποτά ειδικά για τα Σαββατοκύριακα.

Νότια του Beale είναι ανοικτή από τις 11 π.μ. έως τις 3 το πρωί καθημερινά.

Η Άπερη Χήνα - 100 Peabody Place, (901) 435-6915
Με την αίσθηση ενός κομψού σαλόνι, Silly Goose είναι ένα δημοφιλές μπαρ στο κέντρο του κέντρου που προσφέρει καθίσματα μπαρ, σαλόνι, αίθριο, και ένα πάτωμα χορού. Αν και είναι κατά κύριο λόγο μια εγκατάσταση αργά τη νύχτα, το The Silly Goose είναι ανοιχτό από τις 11 π.μ. έως τις 3 το πρωί εκτός από τα Σάββατα, όταν ανοίγει η Χρυσή Χήνα στις 2 μ.μ.

Max Sports Bar - 115 Ανατολικά GE Patterson, (901) 528-8600
Η ζωή Max μέχρι το όνομά της με ένα ζεστό κτίριο που τροφοδοτεί τους οπαδούς και τους λάτρεις των σπορ μέσα από πολλές τηλεοράσεις, εξαιρετικές εκπτώσεις για ποτά και μια περιστασιακή ατμόσφαιρα. Παρόλο που η μπάρα δεν είναι ως επί το πλείστον περιτριγυρισμένα, μην κοιμάστε στο jukebox. Το Max's είναι ανοιχτό από τις 4:30 μ.μ. έως τα μεσάνυχτα κάθε μέρα, αλλά συχνά ανοίγουν νωρίς για μεγάλα αθλητικά γεγονότα.

Ενημερώθηκε από Holly Whitfield Σεπτέμβριος 2016.