Φαντάσματα του Μέμφις

Το Τενεσί φιλοξενεί τόνους στοιχειωμένων τόπων, μεταξύ των οποίων το Μέμφις και το Mid-South. Είτε πιστεύετε σε φαντάσματα είτε όχι, τέτοιες ιστορίες μπορεί να είναι διασκεδαστικές. Υπάρχουν πολλές τρομακτικές θέσεις στο Μέμφις που μπορείτε να επισκεφθείτε για διασκέδαση ή ιστορικό ενδιαφέρον.

Εδώ είναι τα κορυφαία 11 πιο στοιχειωμένα μέρη στο Μέμφις. Αυτές οι ιστορίες δεν παρουσιάζονται ως γεγονός, αλλά ως θρύλοι που είναι. Θα πρέπει να αποφασίσετε μόνοι σας αν αυτές οι ιστορίες φαντασμάτων Memphis είναι αληθινές ή όχι.

Νεκροταφείο της εκκλησίας του Βίσλελ Κούμπερλαντ:

Βρίσκεται στην Atoka, το νεκροταφείο Presbyterian Church της Bethel Cumberland είναι περίφημο για την παραφυσική του δραστηριότητα και είναι γνωστό ως ένα από τα στοιχειωμένα μέρη του Tennessee. Οι επισκέπτες του παλιού νεκροταφείου (που ιδρύθηκε στη δεκαετία του 1850) αναφέρουν ότι αντιμετωπίζουν εχθρικά πνεύματα, όπως μακρόχρονα εγκληματίες, άγρια ​​ζώα και ακόμη και τα φαντάσματα κακών παιδιών. Ακόμα και οι λαοί που δεν πιστεύουν στα φαντάσματα ισχυρίζονται ότι έχουν συναντήσει άγρια ​​ζώα στο νεκροταφείο αργά το βράδυ.

Blackwell House:

Το Blackwell House είναι ένα βικτοριανό σπίτι που βρίσκεται στο Sycamore View Road στο Bartlett και μπορεί να είναι το μόνο στοιχειωμένο σπίτι στην πόλη. Ο θρύλος λέει ότι η σύζυγος του αρχικού ιδιοκτήτη, Nicholas Blackwell, πέθανε μόλις δύο νύχτες μετά τη μετακόμισή του στο σπίτι. Σύμφωνα με την ιστορία, οι μεταγενέστεροι κάτοικοι δεν κατάφεραν να παραμείνουν στο σπίτι για κάποιο χρονικό διάστημα, επειδή το σπίτι είναι τώρα στοιχειωμένο από τα φαντάσματα και των δύο Blackwells - δύο πνεύματα που περνούν συχνά μέσα από το σπίτι, φορώντας την καλύτερη Κυριακή τους.

Βιβλιοθήκη Brister:

Είναι το Πανεπιστήμιο του Μέμφις στοιχειωμένο; Μία ιστορία φαντασμάτων του Μέμφις φαίνεται να λέει ότι είναι. Η βιβλιοθήκη Brister είναι το πρώην κτίριο της βιβλιοθήκης στο Πανεπιστήμιο του Memphis. Ο θρύλος λέει ότι πριν από πολλά χρόνια ένας φοιτητής επιτέθηκε και δολοφονήθηκε μέσα στη βιβλιοθήκη. Ο δολοφόνος δεν πιάστηκε ποτέ.

Το πνεύμα του μαθητή λέγεται ότι ακόμα περιφέρεται γύρω από το κτίριο, φωνάζοντας για βοήθεια.

Earnestine και Hazel's:

Δεν είναι ξεκάθαρο ποιος στοιχειώνει το Earnestine και το Hazel's, το ερειπωμένο μπαρ στο κέντρο του Μέμφις. Αλλά με την ιστορία του (κάποτε φιλοξενούνταν ένα επίσκοπο επάνω!), Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το μπαρ είναι στοιχειωμένο. Το jukebox, σύμφωνα με πληροφορίες, παίζει μόνο του και φανταστικές φιγούρες έχουν εντοπιστεί στο μπαρ. Εάν διαχωρίζετε τον κατάλογο των στοιχειωμένων θέσεων στο Τενεσί, το Earnestine & Hazel's πρέπει να επισκεφθείτε. VICE ακόμα και αποκαλούμενο Earnestine & Hazel's "το πιο στοιχειωμένο μπαρ στην Αμερική". Τα μπιφτέκι τους είναι επίσης εξαιρετικά.

Μουσείο Καλλωπιστικών Μεταλλίων:

Το διακοσμητικό μεταλλικό μουσείο βρίσκεται στο και στο χώρο του παλαιού θαλάσσιου νοσοκομείου του Μέμφις, ενός από τα πιο τρομακτικές, πιο τρομακτικές θέσεις στο Μέμφις. Το υπόγειο του κυρίως κτιρίου του μουσείου ήταν στην πραγματικότητα το νεκροτομείο του νοσοκομείου. Το νεκροτομείο είδε χιλιάδες θύματα κίτρινου πυρετού κατά τη διάρκεια της επιδημίας της πόλης και τα φαντάσματα κάποιων από αυτά τα θύματα φέρονται να στοιχειώνουν την περιοχή σήμερα. Δεν είναι νόμιμο να εισέλθετε και να περιηγηθείτε στο παλιό νοσοκομείο του Μέρφι, αλλά σε σπάνιες περιπτώσεις ήταν ανοιχτό για περιηγήσεις.

Θέατρο Ορφέο:

Πιθανότατα το πιο διάσημο φάντασμα του Μέμφις, η Μαρία είναι το φάντασμα ενός κοριτσιού που σκοτώθηκε όταν χτυπήθηκε από ένα καροτσάκι έξω από το Ορφέο.

Παρόλο που είναι γνωστό ότι παίζει παιδικές φάρσες στο θέατρο (ανοίγοντας πόρτες, γελώντας δυνατά κλπ.), Εντοπίζεται πιο συχνά στην αγαπημένη της έδρα, το C-5. Εκτός από τη Μαρία, οι υπερφυσικοί ερευνητές πιστεύουν ότι υπάρχουν έξι άλλα πνεύματα που διαμένουν στο θέατρο Orpheum, κάνοντας αυτό το κτίριο στο κέντρο της πόλης ένα από τα πιο στοιχειωμένα μέρη στο Τενεσί.

Η στοιχειωμένη λίμνη Overton Park:

Ο θρύλος λέει ότι στη δεκαετία του 1960 το σώμα μιας νεαρής γυναίκας που είχε δολοφονηθεί μέχρι θανάτου βρέθηκε να επιπλέει στη λίμνη του Overton Park. Η γυναίκα λέγεται ότι φορούσε ένα μπλε φόρεμα. Έκτοτε, πολλοί άνθρωποι ανέφεραν ότι είδαν μια εμφάνιση με ένα μπλε φόρεμα να ανεβαίνει από τη λίμνη.

Εκκλησία Νεκροταφείο Εκκλησίας Σάλεμ:

Ένα άλλο νεκροταφείο στην Ατόκα, αυτό πιστεύεται ότι στοιχειώνεται από τα φαντάσματα των Αμερικανών και των σκλάβων που κυριολεκτικά είχαν βρεθεί σε μαζικό τάφο σε ένα τμήμα της ιδιοκτησίας.

Σήμερα, ένας μοναχικός δείκτης προσδιορίζει την περιοχή των τάφων. Επιπλέον, υπάρχουν πολλοί άλλοι που θάβονται στο νεκροταφείο, ο καθένας στο δικό του οικόπεδο και με τον δικό του δείκτη. Εκείνοι που ισχυρίζονται ότι έχουν συναντήσει φαντάσματα σε αυτό το νεκροταφείο περιγράφουν τα πνεύματα ως θυμωμένα και ακόμη κακόβουλα.

Voodoo Village:

Το Voodoo Village βρίσκεται στην οδό Mary Angela στο νοτιοδυτικό Μέμφις. Σύμφωνα με τους κατοίκους, η περιοχή φιλοξενεί τον Πνευματικό Ναό του Αγίου Παύλου και περιβάλλεται από τεράστιο σιδερένιο φράκτη. Αλλά ο μύθος δείχνει ότι εκεί συμβαίνουν και άλλα πράγματα εκτός από τις εκκλησιαστικές υπηρεσίες. Οι αναφορές των θυσιαστικών προσφορών, της μαύρης μαγείας και των πεθαμένων νεκρών υποδηλώνουν ότι το Voodoo Village είναι ώριμο με υπερφυσική δραστηριότητα.

Woodruff Fontaine Σπίτι:

Υπάρχει ένα δωμάτιο σε αυτό το ιστορικό σπίτι στο βικτοριανό χωριό του Μέμφις που θεωρείται ότι στοιχειοθετείται. Η Molly Woodruff Henning λέγεται ότι κατοικεί στο The Rose Room, αν και περιστασιακά περιπλανιέται σε όλο το υπόλοιπο σπίτι. Ένα φαινομενικά φιλικό πνεύμα, η Molly αναφέρθηκε κάποτε στο προσωπικό του μουσείου για τη σωστή τοποθέτηση των επίπλων στην πρώην κρεβατοκάμαρά της.

Elmwood Νεκροταφείο:

Αυτό το νεκροταφείο φαίνεται γραφικό και ειρηνικό με τα γηράσκοντά του μνημεία, πανύψηλα δέντρα και λόφους. Ωστόσο, με τόση ιστορία - είναι ο τόπος ανάπαυσης για σημαντικούς πολιτικούς, στρατιώτες του Πολεμικού Πολέμου, καθώς και για τους τάφους άγνωστων θυμάτων επιδημίας κίτρινου πυρετού - δεν είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι υπάρχει κάτι υπερφυσικό που συμβαίνει εκεί.

Περισσότερα Memphis Ghosts:

Αυτά είναι μόνο μερικά από τα πολλά πνεύματα που κατοικούν αναμεμειγμένα μεταξύ μας στο Mid-South. Εάν θέλετε να πάτε για αναζήτηση αυτών ή άλλων φαντασμάτων, βεβαιωθείτε ότι έχετε δει αυτές τις συμβουλές κυνηγιού φαντασμάτων από τους Memphis - Mid South Ghost Hunters.

Τελευταία ενημέρωση Σεπτεμβρίου 2017