Ο Gordon Ramsay επεκτείνει την αυτοκρατορία του εστιατορίου

Η φρεσκάδα του Βρετανού Chef φέρνει το σήμα στο Χονγκ Κονγκ

Η φημισμένη ιδιοσυγκρασία του έχει κερδίσει τη φήμη του για κακό αγόρι. Η αυτοκρατορία του εστιατορίου έχει δει το μερίδιό του στα σκαμπανεβάσματα. Και η προσωπική του ζωή είναι η συχνή χορτονομή των ταμπλόιντ.

Αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το Gordon Ramsay είναι μια μαγειρική δύναμη της φύσης.

Μαγειρικά κοτσάνια

Πιάσαμε τον κύριο σεφ, τον εστιάτορα, την προσωπικότητα της τηλεόρασης και τον συγγραφέα στο Vegas Uncork'd στο Λας Βέγκας. Εμφανίστηκε από αλμυρά τσιμπήματα από τα τρία εστιατόρια του στην πόλη.

Τον βρήκαμε επίσης εντελώς γοητευτικό, μαλακό και εκπληκτικά ταπεινό γύρω από άλλους διάσημους σεφ!

Ανεξάρτητα από το αν η αληθινή του φύση ταιριάζει με την απαιτητική τηλεφωνική του αγωνία, αυτή που παρατηρήσαμε προσωπικά ή κάπου ενδιάμεσα, ο Ramsay είναι ένα φαινόμενο. Γεννήθηκε στη Σκωτία και μεγάλωσε στην Αγγλία και σπούδασε διοίκηση ξενοδοχείων στο κολέγιο. Και έπειτα κατάφερε να εκπαιδεύσει με μερικούς από τους κορυφαίους σεφ του κόσμου, όπως ο Albert Roux του Λονδίνου και ο Marco Pierre White, ο Γκί Σαβόι και ο Γιοέλ Ρομχουόν της Γαλλίας.

Προσωπικά μάρτυρας του Savory Ramsay στην γαλλική γλώσσα για το νέο κούρεμα του ήταν το επίκεντρο της επίσκεψης του Vegas.

Ασία-δεσμευμένο

Τώρα ο Ramsay σχεδιάζει να επεκταθεί στην Ασία. Θα ανοίξει μια κουζίνα ψωμιού Street Street στο κεντρικό Χονγκ Κονγκ τον Σεπτέμβριο του 2014. Τα σχέδια απαιτούν επιπλέον εστιατόρια στο Χονγκ Κονγκ και αλλού στην Ασία μέχρι το 2015.

Η Σιγκαπούρη και το Μακάο είναι ξεχωριστές δυνατότητες, αν συζητηθούν συζητήσεις με το Las Vegas Sands.

Το βρετανικό-ευρωπαϊκό φαγητό βρίσκεται στο μενού της αρχικής κουζίνας του Bread Street στο Λονδίνο. Η έκδοση του Χονγκ Κονγκ θα έχει ουσιαστικά την ίδια έννοια. Το εστιατόριο και μπαρ του τύπου αποθήκης διαθέτει ένα εκλεκτικό μείγμα από συμπόσια και έπιπλα που περιβάλλονται από γυάλινους τοίχους και ψηλά ταβάνια.

Είναι ιδιαίτερα δημοφιλές για τις πρωινές συναντήσεις, με προσφορές όπως τα ομελέτα και το σολομό, τις τηγανίτες ricotta.

Φυσικά, υπάρχει πάντα ένα πλήρες αγγλικό πρωινό που αποτελείται από δύο αυγά, μπέικον, λουκάνικο, μανιτάρια και ψητή ντομάτα.

Οι σπεσιαλιτέ του σπιτιού περιλαμβάνουν το στήθος του αλατισμένου αλατιού και την αγγλική πράσινη σπαράγγια σούπα. Beef Shortrib Burger με τον Sriracha Mayo. Τα κοτόπουλα Herdwick Lambs, το αγγλικό τριαντάφυλλο και το μπριζόλα.

Ένα μενού Canape για ομάδες περιλαμβάνει μπιφτέκια BSK Mini, στρείδια Fried Rock, φιάλες Chorizo ​​τυλιγμένες σε ζυμαρικά Puff, αλάτι Saffron Aioli και Squid Szechuan Pepper Squid, 35 ημέρας αποξηραμένα ηλικιωμένα σαρδέλα, φτερά κοτόπουλου Tamarind και φρέσκα γαρίδες της Νέας Καληδονίας.

Ένα Lazy Loaf Menu περιλαμβάνει το Hamhock Hash με το Fried Duck Egg και το Tart Root Warm Root Tart με φρυγανιά. Οι έρημοι χαρακτηρίζουν το Ramsay για τα παραδοσιακά αγαπημένα. Περιλαμβάνουν τον ανόητο μούρο με το κοντράκ Brandy. Banoffee Pie και ένα αλατισμένο κέικ και παγωτό βανίλια κούρεμα καρυκεύματα με Rum και Jagermeister.

Ένα Μενού Σαββατοκύριακου Brunch περιλαμβάνει το Αγγλικό Ροκ Αστακών και την Αγγλική Μπριζόλα και Αυγά.

Η έκδοση της κουζίνας Bread Street Kitchen του Χονγκ Κονγκ δρομολογείται με σύμβαση παροχής συμβουλών και αδειών εκμετάλλευσης με την ομάδα εστιατορίων Giant Dining Concepts. Η εταιρεία είναι γνωστή για τις συνεργασίες της με διακεκριμένους σεφ όπως ο Mario Batali. Έχει ήδη περίπου 25 μάρκες στην περιοχή του Χονγκ Κονγκ.

Ομάδας Gordon Ramsay

Η Bread Street Kitchen είναι ένα από τα 12 εστιατόρια του Gordon Ramsay Group στο Λονδίνο και μόνο. Σε όλο τον κόσμο, ο Όμιλος διαθέτει δύο δεκάδες εστιατόρια στην Ευρώπη, τις ΗΠΑ και τη Μέση Ανατολή.

Αυτά τα εστιατόρια διαθέτουν ένα εντυπωσιακό αστέρι Michelin.

Τα πιο αξιοσημείωτα ιδρύματα του Ομίλου περιλαμβάνουν:

Η Ramsay σχεδιάζει επίσης να ανοίξει ένα νέο εστιατόριο στο West End του Λονδίνου το φθινόπωρο του 2014. Η Heddon Street Kitchen θα σερβίρει σύγχρονα ευρωπαϊκά φαγητά σε μια "τραπεζαρία όλη μέρα".

Ένα άλλο εστιατόριο έχει προγραμματιστεί για τον ίδιο χώρο του Λονδίνου όπου ξεκίνησε η Ramsay originall. Χώρος της πρώην Aubergine, ο Ramsay σχεδιάζει να το μετατρέψει σε χώρο 60 θέσεων μέχρι το καλοκαίρι του 2014.