Δραστηριότητες στην Βεντούρα Καλιφόρνια

Σχεδιάστε μια ημερήσια εκδρομή ή μια απόδραση για το Σαββατοκύριακο στην Ventura της Καλιφόρνια

Στην Βεντούρα, μπορείτε να πάτε στην παραλία, να πάτε αντίκες και να κάνετε κάποια καταστήματα πώλησης. Είναι ο τέλειος προορισμός για τους λάτρεις του ήλιου, τους λάτρεις της θάλασσας, τους αγοραστές του μαραθωνίου και τους λάτρεις των τροφίμων.

Για μια απόδραση από τη φασαρία της μεγάλης πόλης, κατευθυνθείτε περίπου μία ώρα με το αυτοκίνητο βόρεια του Λος Άντζελες για να ξεκινήσετε το ταξίδι της ημέρας Ventura.

Γιατί πρέπει να πάτε; Θα σας αρέσει η Ventura;

Κάποιοι νότιοι Καλιφόρνιοι αποκαλούν την Ventura μια πιο λογική έκδοση της Santa Barbara.

Είναι εύκολο να σχεδιάσετε παραλληλισμούς: οι δύο έχουν μια γραφική, παραθαλάσσια τοποθεσία και μια ιστορική ισπανική αποστολή. Η Ventura έχει μια πιο εύκολη ατμόσφαιρα από τη Santa Barbara και είναι πολύ πιο εύκολη στο τσέπη, επίσης.

Εξοικονομήστε χρήματα χωρίς συμβιβασμούς στην παραλία; Αποκτήστε την γοητεία της παραλίας της Καλιφόρνιας, πηγαίνοντας στα πολλά μέρη που θα επισκεφθείτε μέσα και γύρω από την Ventura.

Πέντε μεγάλα πράγματα που πρέπει να κάνουμε στην Ventura

Η Ventura είναι ένας προορισμός με ένα ζωντανό κέντρο της πόλης που βρίσκεται σε ενεργό ανάπτυξη και ανάπτυξη. Είναι καλύτερο να επισκεφθείτε ως ημερήσιο ταξίδι, εκτός αν σκοπεύετε να πάτε στα νησιά της Μάγχης ή να περάσετε πολύ χρόνο στην παραλία. Εδώ είναι μερικά από τα πράγματα που πρέπει να κάνουμε στην Ventura County αυτό το Σαββατοκύριακο ή ακόμα και για ένα γρήγορο ημερήσιο ταξίδι μακριά από την πόλη:

Ετήσια γεγονότα

Η Έκθεση της επαρχίας Ventura συμβαίνει κάθε Αύγουστο.

Από τα τέλη Ιανουαρίου έως τις αρχές Φεβρουαρίου, ο ψηλός ναυτικός της Χαβάης επισκέπτεται την Βεντούρα. Μπορείτε να την περιηγηθείτε από την αποβάθρα, να παρακολουθήσετε τη συμμετοχή της σε μαχητικές μάχες ή να πετάξετε μαζί της από την Oxnard στην Ventura - ή ακόμα και μέχρι το Σαν Φρανσίσκο. Ελέγξτε το χρονοδιάγραμμα και επιφυλάξτε μπροστά από το χρόνο.

Εάν είστε λάτρης της φύσης, πεταλούδες μονάρχης μετακινούνται στα δέντρα στο Camino Real Park (Dean Drive στο Mills Road) από τον Οκτώβριο έως τον Φεβρουάριο. Ο καλύτερος χρόνος για να τους δει είναι το πρωί, όταν ο ήλιος χτυπά τα δέντρα τους. Τότε μπορείτε να τους παρακολουθήσετε να ξυπνήσουν και να ξετυλίξουν.

Οι φάλαινες είναι γύρω για περισσότερο από το έτος: Οι φάλαινες Grey Pacific είναι από την ακτή από τα τέλη Δεκεμβρίου έως τα τέλη Μαρτίου. Humpback και Blue φάλαινες εμφανίζονται από τα τέλη Ιουνίου έως τον Αύγουστο. Θα βρείτε περιηγήσεις φαλαινών που αναχωρούν από το λιμάνι.

Η ομάδα ποδοσφαίρου του Dallas Cowboys κρατά το στρατόπεδο προπόνησής τους στο κοντινό Oxnard και μπορείτε να τους παρακολουθήσετε να εξασκούν δωρεάν τον Ιούλιο και τον Αύγουστο. Πάρτε το φετινό πρόγραμμα στην ιστοσελίδα του Dallas Cowboys.

Πού να μείνετε στην Βεντούρα της Καλιφόρνια

Ξενοδοχεία κατά μήκος της εθνικής οδού 101 της Αμερικής κοντά στην προβλήτα, γύρω από το εμπορικό κέντρο Marina Village στη βόρεια πλευρά της πόλης και κοντά στο λιμάνι. Μείνετε κοντά στο νερό ή όσο πιο κοντά στην πόλη θέλετε. Η Ventura διαθέτει πολλές επιλογές με βάση το είδος του Σαββατοκύριακου και τις δραστηριότητες που έχετε προγραμματίσει.

Μπορείτε να κάνετε απευθείας σχόλια για Tripadvisor και συγκρίσεις τιμών για ξενοδοχεία στο Ventura.

Η Ventura είναι επίσης ένα από τα καλύτερα μέρη στην Καλιφόρνια για να βρει ένα μέρος για να στρατοπεδεύσει κοντά στην παραλία. Χρησιμοποιήστε τον οδηγό κάμπινγκ της παραλίας Ventura για να βρείτε το μέρος που είναι το καλύτερο για εσάς .

Πως να Βεντούρα

Το Ventura βρίσκεται στην εθνική οδό των ΗΠΑ 101, 70 μίλια βόρεια του Λος Άντζελες και 30 μίλια νότια της Santa Barbara.