Πώς να παραμείνετε δροσερό για διακοπές Disney World σας αυτό το καλοκαίρι

Η αφυδάτωση θα καταστρέψει σίγουρα τη μαγική σας περιπέτεια!

Έχετε προγραμματίσει αυτό το ταξίδι εδώ και μήνες και είναι τελικά εδώ, οπότε μην αφήσετε τις θερμές θερμοκρασίες του καλοκαιριού στη Φλόριντα να καταστρέψουν τις διακοπές σας. Η παραμονή ενυδατωμένη και έξω από τον ήλιο όσο το δυνατόν περισσότερο μπορεί να σας βοηθήσει να καταπολεμήσετε τις κορυφές 90 βαθμών που μπορεί να φτάσει το Ορλάντο. Η θερμότητα μπορεί να επιπλήξει τον ενθουσιασμό ακόμα και του πιο ένθερμου ανεμιστήρα της Disney, ώστε να παραμείνετε δροσεροί και είστε αναγκασμένοι να έχετε έναν μαγικό χρόνο. Αυτές οι συμβουλές θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας στην επόμενη Disney World Adventure.

Φόρεμα κατάλληλα και χρήση προσωπικών συσκευών ψύξης

Το ντύσιμο για τις καιρικές συνθήκες σε ελαφριά και ανοιχτόχρωμα ρούχα (κατά προτίμηση βαμβάκι) θα σας βοηθήσει πολύ να σας κρατήσουμε δροσερό. Φορέστε ένα καπέλο με το χείλος και χρησιμοποιήστε σπρίτζερ, κλιπ για προσωπικούς ανεμιστήρες και υγρά μαντηλάκια ή μαντηλάκια για να κρατήσετε το δέρμα υγρό και δροσερό.

Επισκεφθείτε θεματικά πάρκα τα πρωινά και τα βράδια

Εάν μένετε σε ξενοδοχείο Disney World Resort, επωφεληθείτε από το πρόγραμμα Extra Magic Hours της Disney για να δώσετε στον εαυτό σας επιπλέον χρόνο στα πάρκα όταν οι θερμοκρασίες και τα πλήθη δεν είναι τόσο έντονα. Δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση για τους επισκέπτες του Disney Resort.

Πιάσε ένα δροσερό ποτό

Είναι σημαντικό να παραμείνετε ενυδατωμένοι! Δοκιμάστε οποιοδήποτε από αυτά τα κορυφαία ποτά Disney World - είναι σίγουρο ότι θα χτυπήσει το σημείο σε μια ζεστή μέρα! Το Club Cool, στο Epcot, σας επιτρέπει να δοκιμάσετε αναψυκτικά από όλο τον κόσμο. Δεν υπάρχει τίποτα πιο αναζωογονητικό από ένα κρύο ποτήρι της Ιαπωνικής Vegitabeta, σωστά; Και, όχι, αυτό δεν είναι σόδα λαχανικών, είναι ένα βερίκοκο και passionfruit αρώματα, ποτό με μια υπαινιγμό καρότο.

Πάρτε υγρό στα πάρκα

Η μεταφορά γύρω από έναν προσωπικό ανεμιστήρα ομίχλης βοηθά, αλλά ένας υπερμεγέθης μύθος νερού είναι πολύ πιο άνετα. Εδώ μπορείτε να βρείτε όλους τους σταθμούς έκπλυσης στα δημοφιλέστερα πάρκα της Disney World.

Αναζήτηση κλιματισμού

Αυτό θα πρέπει να είναι ένα no-brainer, αλλά δύσκολο όταν δεν ξέρετε ποίες διαδρομές και τα αξιοθέατα είναι κλιματιζόμενα. Εδώ είναι μερικά μεγάλα μέρη για να κατευθυνθείτε όταν εσείς και το πλήρωμά σας είναι ζεστό και κουρασμένο και πρέπει να κρυώσει:

Το μαγικό βασίλειο της Disney:

Epcot:

Τα Studios Hollywood της Disney:

Το ζωικό βασίλειο της Disney:

Disney Springs:

Επισκεφθείτε ένα πάρκο νερού

Η Disney World διαθέτει δύο θαυμάσια υγρά πάρκα νερού που είναι ιδιαίτερα διασκεδαστικά στις ζεστές μέρες του καλοκαιριού. Αν δεν μένετε αρκετό καιρό για να επισκεφθείτε και τα δύο, πρέπει να μάθετε τι πρέπει να γνωρίζετε για να αποφασίσετε εάν η λιμνοθάλασσα Typhoon ή η παραλία Blizzard μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή σας.

Απολαύστε μια δροσερή πισίνα

Κάθε ξενοδοχείο Disney World Resort διαθέτει μία ή περισσότερες πισίνες. Ορισμένες από τις πισίνες είναι θεματικές, όπως αυτές των θέρετρων αξίας της Disney - All-Star Music Resort, Pop Century και Art of Animation .