Ζευγάρια All-Inclusive θέρετρα στην Τζαμάικα

Σύνοψη θέσεων θέσεων ζευγών:

Το Couples Resorts είναι μια ομάδα τεσσάρων ξενοδοχείων αποκλειστικά αποκλειστικά για ενήλικες που βρίσκονται στην Τζαμάικα στα Νησιά της Καραϊβικής. Δεν είναι το ύψος της πολυτέλειας, αλλά πολλά ζευγάρια πιστεύουν ότι προσφέρουν μια τεράστια αξία σε σχέση με το κόστος.

Κοντινό πλάνο: Isle Πύργοι ζευγών (πρώην ζευγάρια Ocho Rios):

Το παλαιότερο (περίπου το 1948) των θέρετρων, τα ζευγάρια Ocho Rios ήταν κάποτε χολιγουντιανό.

Και όπως και πολλοί διασημολόγοι της οθόνης, πήγε για ένα facelift και makeover (το 2009) και εμφανίστηκε μια ομορφιά με ένα νέο όνομα: Couples Tower Isle . Οι επισκέπτες επιστρέφουν την εξυπηρέτηση, την ιδιωτική παραλία (που δεν σημαίνει κανένα hassling από τους πωλητές), και εστιατόρια. Διατίθεται δωρεάν ταξίδι στον ποταμό Dunn, κρουαζιέρα με καταμαράν και ιππασία. Τα ζευγάρια που θέλουν να πάνε ελεύθερα μπορούν να κατευθυνθούν στο νησί της φύσης του θέρετρου. Τη νύχτα, reggae και Καραϊβική ταινίες χάλυβα τύμπανο και ταινίες στην παραλία κάνουν διαμονή μέχρι αργά διασκέδαση.

Κλείσιμο: Τα ζευγάρια απομακρύνονται:

Το πιο δημοφιλές από τα Couples Resorts, το Swept Away, αξίζει 10 εκτάρια στο Negril και συνεχίζει να προσθέτει δωμάτια και κτίρια για να συμβαδίσει με τη ζήτηση. Όλα τα δωμάτια έχουν θέα στον ωκεανό ή στους τροπικούς κήπους. Το νέο, κορυφαίο κτίριο του Great House περιλαμβάνει χώρο υποδοχής γάμου, καθώς και 28 σουίτες, μερικά με υγρό μπαρ, τζακούζι και τηλεόραση πλάσματος. Μέρος των προσφορών του all-inclusive είναι ένα δωρεάν ταξίδι στο Margaritaville, το Pirate's Cove και τις κρουαζιέρες με καταμαράν.

Κλείσιμο: Ζευγάρια San Souci:

Ακριβώς έξω από το Ocho Rios, το Couples San Souci χτίστηκε αρχικά το 1950 και αποκτήθηκε από το Couples Resorts το 2005. Σύμφωνα με τις αναθεωρήσεις Trip Advisor, δεν είναι τόσο αγαπητό όσο τα αδελφά του θέρετρα. Η τοποθεσία, ωστόσο, είναι όμορφη και οι 148 σουίτες αντιμετωπίζουν τον ωκεανό. Το θέρετρο περιλαμβάνει τέσσερα εστιατόρια: ιταλικά και τζαμαϊκανικά εστιατόρια, ένα ανοιχτό ολοήμερο μπιστρό και μια σχάρα στην παραλία.

Η γυμνή ηλιοθεραπεία επιτρέπεται και πολλά δωρεάν προνόμια των ζευγαριών, συμπεριλαμβανομένου ενός ελεύθερου ταξιδιού στους καταρράκτες του ποταμού Dunn, είναι διαθέσιμα.

Close Up: Ζευγάρια Negril:

Το ζευγάρι Negril βρίσκεται σε μια είσοδο κοντά στη φημισμένη παραλία των 7 μιλίων της Τζαμάικα. η μεταφορά είναι απαραίτητη για την επίτευξη αυτού. Ωστόσο, το θέρετρο προσφέρει και άλλα δωρεάν ταξίδια στο Margaritaville, το Pirate's Cove και ένα λεωφορείο για ψώνια, εκτός από μια κρουαζιέρα καταμαράν, μια ποδηλατική εκδρομή, εκδρομές κατάδυσης, βόλτες με βάρκα από γυάλινο πάτο και windsurfing και άλλα θαλάσσια σπορ με οδηγίες. Η γυμνή ηλιοθεραπεία επιτρέπεται.

Τι σημαίνει το All-Inclusive Resorts σε ζευγάρια:

Τα παρακάτω περιλαμβάνονται στην τιμή των διακοπών για ζευγάρια:

Κάθε μία από τις ιδιότητες έχει σημεία όπου είναι διαθέσιμο το wi-fi. Σημειώστε ότι τα Couples Resorts περιλαμβάνουν στα πακέτα all-inclusive πακέτα ημερήσιων εκδρομών και άλλες δραστηριότητες που χρεώνουν όλα τα υπόλοιπα.

Γάμοι στο Couples Resorts:

Όλα τα θέρετρα προσφέρουν ένα δωρεάν βασικό γαμήλιο πακέτο. Για να κάνετε το γάμο ακόμα πιο εύκολο, το Couples διαθέτει μια υπηρεσία κράτησης γάμων που επιτρέπει στους χρήστες να κρατήσουν online μια ημερομηνία και χρόνο γάμου.

Δωρεάν χαρακτηριστικά γάμου περιλαμβάνουν:

Φωτογραφίες, βίντεο και άλλα στοιχεία διατίθενται με επιπλέον χρέωση. Τα ζευγάρια των οποίων το πάρτυ απαιτούν δέκα δωμάτια θα λάβουν έκπτωση και επιπλέον δωμάτιο με πολύ μειωμένο επιτόκιο.

Πακέτα μήνα του μέλιτος και ρομαντισμού:

Εκτός από την τιμή all-inclusive, μπορείτε να επιλέξετε τέτοιες ανέσεις όπως:

Τι πρέπει να γνωρίζετε στα Resorts Ζευγάρια:

Μάθετε περισσότερα για τα θέρετρα ζευγών:

Για να δείτε μόνοι σας τι φαίνονται τα Couples Resorts, μπορείτε να επισκεφτείτε τη Συλλογή φωτογραφιών των Resorts Couples , η οποία αποτελείται από εικόνες που παρέχονται από θέρετρα.

US Αριθμός Κρατήσεων: 800-268-7537

Ζευγάρια Tower Isle
PO BOX 330 Tower Isle
Αγία Μαρία, Τζαμάικα, WI
(876) 975-4271

Ζευγάρια Sans Souci
PO BOX 103, Ocho Rios
Αγία Μαρία Τζαμάικα, WI
(876) 994-1206

Τα ζευγάρια απομακρύνονται
PO BOX 3077
Norman Manley Blvd.
Westmoreland, Τζαμάικα, WI
(876) 957-4061

Ζευγάρια Negril
PO BOX 35
Norman Manley Blvd.
Ανόβερο, Τζαμάικα, WI
(876) 957-5960

Επίσημη Ιστοσελίδα Resorts Couples Resorts

Μπορείτε να ανακαλύψετε πολλές λεπτομέρειες σχετικά με την εμπειρία του θέρετρου διαβάζοντας τις πινακίδες μηνυμάτων Couples, αλλά να έχετε κατά νου ότι παρακολουθούνται και ότι τα αρνητικά σχόλια δεν παραμένουν.