Απαιτήσεις αδείας γάμου Τζαμάικα

Σκέφτεστε έναν γάμο προορισμού στην Τζαμάικα; Τυχερέ! Η Τζαμάικα διαθέτει μερικά από τα πιο ρομαντικά θέρετρα της Καραϊβικής. Πολλοί από αυτούς είναι all-inclusives , όπου αν μείνετε κάποιες ημέρες μπορείτε επίσης να δικαιούστε ένα μικρό δωρεάν γάμο. Πριν από το γάμο, όμως, θα χρειαστείτε μια άδεια, την οποία μπορείτε να προμηθευτείτε στο νησί.

Σύμφωνα με την Πρεσβεία των Ηνωμένων Πολιτειών στο Kingston, ένας νόμιμος γάμος στην Τζαμάικα θα παράγει μια άδεια που τιμάται επίσης στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Τζαμαϊκά Νόμοι αδείας γάμου:

Jamaica Άδεια άδειας γάμου:

Αναγνώριση που απαιτείται για άδεια γάμου της Τζαμάικα:

Πού να αποκτήσετε άδεια γάμου στη Τζαμάικα

Εάν παραμείνετε σε ένα θέρετρο με έναν προγραμματιστή γάμου, θα βοηθήσει κανονικά να σας καθοδηγήσει μέσα από τα έγγραφα που απαιτούνται για να αποκτήσετε την άδειά σας. Εάν χειρίζεστε τα στοιχεία μόνοι σας, μπορείτε να τηλεφωνήσετε, να γράψετε ή να εμφανίσετε προσωπικά στη διεύθυνση:

Το Υπουργείο Εθνικής Ασφάλειας
Αμοιβαία οικοδόμηση της ζωής
2 Oxford Road
Kingston 5, Τζαμάικα
(876) 906-4908

Το γραφείο λειτουργεί από Δευτέρα έως Πέμπτη από τις 9:00 π.μ. έως τις 5:00 μ.μ. Την Παρασκευή κλείνει μια ώρα νωρίτερα στις 4:00 μ.μ. Το Υπουργείο δεν είναι ανοιχτό τα Σαββατοκύριακα ή τις αργίες.

Νομικοί υπάλληλοι στις Τζαμαϊκανές Γάμοι

Αν δεν κανονίσετε με κληρικούς να διοργανώσετε το γάμο σας, μπορείτε να ζητήσετε από ένα Γραφείο Γάμων να προεδρεύσει των όρκων σας. Αυτό μπορεί να γίνει σε ένα γραφείο ή έναν προορισμό που έχει επιλέξει το ζευγάρι. Οι υπάλληλοι γάμου χρεώνουν συνήθως μεταξύ $ 50 και $ 250 σε δολάρια ΗΠΑ και κατόπιν αιτήματος μπορούν να προσκομίσουν μάρτυρες.

Μάθετε περισσότερα για τους νομικούς γάμους στην Τζαμάικα:

Πολλοί ιστότοποι μπορούν να παρέχουν πιο συγκεκριμένες πληροφορίες σχετικά με το γάμο στο νησί. Ελέγξτε το Γραφείο του Γενικού Γραμματέα στη Τζαμάικα, το TripAdvisor και το Marry in Caribbean ιστοσελίδες.

Επίσης, εξετάστε: