Γνωρίστε τις πάπιες Peabody

Το περίφημο Peabody Hotel στο Downtown Memphis είναι κάτι περισσότερο από ένα ωραίο μέρος για να μείνετε. Είναι επίσης το σπίτι σε ένα από τα πιο διάσημα και πιο περίεργα αξιοθέατα της πόλης.

Κάθε μέρα, στις 11 το πρωί, μια παρέλαση πέντε πάπιες mallard, υπό την ηγεσία ενός επίσημου Duckmaster, κάνει το δρόμο της από την οροφή του ξενοδοχείου μέχρι το λόμπι. Εκεί, ένα κόκκινο χαλί ξετυλίγεται από τον ανελκυστήρα και ο Βασιλιάς Βαμβάκι Μάρτιος του John Philip Sousa αρχίζει να παίζει.

Οι πάπιες περνούν στη σιντριβάνι του Μεγάλου Λόμπι του Peabody όπου κολυμπούν άνετα όλη την ημέρα καθώς οι άνθρωποι χαλαρώνουν γύρω από το lobby bar.

Στις 5 μ.μ., η τελετή αντιστρέφεται όταν οι πάπιες επιστρέψουν στην οροφή του σπιτιού τους.

Βεβαιωθείτε και φτάστε νωρίς για τα παιδιά να πάρουν ένα καλό σημείο κατά μήκος του κόκκινου χαλιού. Το λόμπι είναι πάντα γεμάτο με τουρίστες και ντόπιους που θέλουν να αποτυπώσουν μερικές φωτογραφίες του θεάματος. Το αξιοθέατο είναι ιδιαίτερα δημοφιλές με τις οικογένειες , αλλά οι ενήλικες που βγαίνουν στο ξενοδοχείο για να ελέγξουν την ιστορική του αίσθηση, εκεί για να πάρετε ένα ποτό στο μπαρ του λόμπι ή το κεφάλι επάνω για μερικές από τις καλύτερες απόψεις στην πόλη από την ταράτσα απολαύστε το θέαμα , πολύ.

Ο σημερινός Duckmaster είναι ο Anthony Petrina. είναι μόνο ο πέμπτος Duckmaster για να υπηρετήσει σε αυτή τη θέση από την αρχή της παράδοσης. Επιπλέον, για τη φροντίδα των πάπιων, διοργανώνει περιηγήσεις και χρησιμεύει ως πρεσβευτής του ιστορικού ξενοδοχείου.

Ιστορία

Αυτή η μοναδική παράδοση ξεκίνησε το 1932, όταν ο γενικός διευθυντής του ξενοδοχείου και ένας από τους φίλους του κυνηγιού επέστρεψαν από ένα ταξίδι κυνηγιού στο Αρκάνσας. Το ζευγάρι σκέφτηκε ότι θα ήταν διασκεδαστικό να βάλουν τα ζωντανά παχνιά τους στο κρήνη του Μεγάλου Λόμπι. Προοριζόμενοι ως φάρσα, δεν είχαν ιδέα πόσο δημοφιλείς θα ήταν οι πάπιες με τους φιλοξενούμενους του ξενοδοχείου.

Σύντομα μετά από αυτή την κόλπο, οι ζωντανοί κρατήρες αντικαταστάθηκαν από πέντε πάπιες mallard.

Ήταν το 1940 που ένας καμπαναριό ονόματι Edward Pembroke προσφέρθηκε να βοηθήσει την εκπαίδευση των πάπιων. Ο Pembroke εργάστηκε κάποτε ως εκπαιδευτής ζωγραφικής τσίρκου και σύντομα δίδαξε τις πάπιες να πορεύσουν. Έγινε ο επίσημος Peabody Duckmaster και διατήρησε τον τίτλο μέχρι να αποσυρθεί το 1991.

Οι πάπιες

Κάθε ομάδα πέντε πάπιων (ενός αρσενικού και τεσσάρων θηλυκών) εργάζεται μόνο τρεις μήνες πριν συνταξιοδοτηθούν. Οι πάπιες ανυψώνονται από έναν τοπικό αγρότη και επιστρέφονται στο αγρόκτημα όταν συνταξιοδοτούνται.

Κανένα ταξίδι στο Μέμφις δεν θα ήταν πλήρες χωρίς μια επίσκεψη στις πάπιες Peabody. Δεν χρειάζεται να είστε φιλοξενούμενος του ξενοδοχείου για να δείτε τις πορείες πάπιες. Στην πραγματικότητα, οι επισκέπτες ενθαρρύνονται να έρχονται κάθε μέρα και να παρακολουθήσουν αυτό το διασκεδαστικό θέαμα.

Το Peabody Hotel
149 Union Ave.
Memphis, ΤΝ 38103

Ενημερώθηκε από τον Holly Whitfield, Δεκέμβριος 2017