Κυριακή νύχτα στο Μέμφις

Σε κάθε βράδυ της Κυριακής στο Μέμφις , δεν υπάρχει έλλειψη διασκέδασης και συναρπαστικούς τρόπους για να τελειώσετε το σαββατοκύριακο σας (ή να ξεκινήσετε την εβδομάδα σας), συμπεριλαμβανομένης κάποιας εξαιρετικής ζωντανής μουσικής, εξαιρετικής κουζίνας, εξαιρετικών κοκτέιλ, ενεργητικού χορού και ακόμη και μερικών θέσεων για arcade παιχνίδια ενώ πίνετε.

Memphis είναι μια πόλη στη νοτιοδυτική γωνία της πολιτείας Tennesse και είναι γεμάτη μουσική και τέχνη. Με πληθυσμό μόλις ντροπαλό σε ένα εκατομμύριο ανθρώπους, αυτή η πόλη ποταμών και οι κάτοικοι των Μεμφαίων προσφέρουν μια μεγάλη ποικιλία επιλογών διασκέδασης, ακόμη και τις Κυριακές.

Είτε ψάχνετε για μια ήρεμη νύχτα ή ελπίζοντας να πάρετε την τελευταία ενέργεια του Σαββατοκύριακου σας έξω σε μια λέσχη χορού, στο κέντρο του Μέμφις προσφέρει μια ποικιλία από χώρους για την απόλαυσή σας τα βράδια της Κυριακής. Ελέγξτε μερικές από αυτές τις μεγάλες τοπικές βάσεις αν επισκέπτεστε το μεγάλο κράτος του Τενεσί.

Χώροι Μουσικής Ανοιχτές την Κυριακή

Αν έχετε τη διάθεση να ζήσετε την πλούσια μουσική κουλτούρα της δεύτερης μεγαλύτερης πόλης του Tennessee, μην κοιτάξετε περισσότερο από αυτά τα μεγάλα clubs Jazz και Blues .

Τζαζ Κυριακές στο Earnestine & Hazel's είναι ένας εξαιρετικός τρόπος να περάσετε το βράδυ της Κυριακής σας. Ξεκινώντας στις 8:00 μ.μ. και χωρίς χρέωση στους φίλους, η Earnestine & Hazel's προσφέρει ζωντανή τζαζ σε μία από τις καλύτερες αρθρώσεις του Μέμφις. Βρίσκεται στην οδό 531 South Main Street, αυτή η κατάδυση σε κεντρική τοποθεσία σίγουρα θα σας κάνει να ξεκουράσετε το βράδυ σας με ζωντανές μουσικές τζαζ και ζωντανές μπάντες.

Εάν έχετε μια ελαφρώς πιο μπλε διάθεση, ίσως να θέλετε να δείτε το FreeWorld στο Blues City Cafe. που βρίσκεται στην οδό 138 Beale Street, αυτή η μακρόχρονη μπάντα τζαζ-φλερντ Memphis (FreeWorld) παίζει παγκοσμίου φήμης Blues City Cafe κάθε Κυριακή το βράδυ ξεκινώντας στις 9:30 μ.μ. και συνεχίζοντας το δρόμο στις μικρές ώρες της Δευτέρας πρωινού.

Το Μουσικό Δωμάτιο του Lafayette, που βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία στην Overton Square Entertainment District, προσφέρει μια διαφορετική ζωντανή μουσική από κάθε βράδυ της εβδομάδας, συμπεριλαμβανομένων των Κυριακών. Με μια μεγάλη ποικιλία χαρακτηριστικών πράξεων, δεν είστε σίγουροι για το τι θα πάρετε όταν πηγαίνετε στο Lafayette's, αλλά είστε σίγουροι ότι θα είστε ευχαριστημένοι με όποιον έχει επιλέξει ο σκηνοθέτης ψυχαγωγίας να εκτελέσει - ελέγξτε την ιστοσελίδα του Music Room της Lafayette για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα επερχόμενα συμβάντα.

Μπαρ και εκλεκτό φαγητό στο Μέμφις

Παρόλο που και τα τρία μέρη μουσικής παραπάνω προσφέρουν μια μεγάλη ποικιλία από γεύματα και ποτά, μερικές φορές ένα καλό γεύμα και ένα ωραίο κοκτέιλ είναι όλα όσα χρειάζεστε για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την Κυριακή βράδυ σας. Ευτυχώς, αν μένετε στο Μέμφις και ψάχνετε για ένα καλό μέρος και για τους δύο, η περιοχή στο κέντρο της πόλης προσφέρει πολλά υπέροχα εστιατόρια και μπαρ.

Στη διάθεση για ένα μπαρ κατάδυσης; Το Cove προσφέρει μια ποικιλία από παραδοσιακά αμερικανικά παμπ food και μια μεγάλη ποικιλία βιοτεχνικών και εγχώριων μπύρες μαζί με μια λίστα κοκτέιλ ειδικών δολοφόνων. Αυτό το πειρατικό κοκτέιλ και το μπαρ στρειδιών, που διαθέτουν καθημερινά πιάτα και γεύματα, είναι σίγουρο ότι θα γίνει το νέο σημείο που θα βρείτε για καταδύσεις.

Για μια πιο εξεζητημένη γευστική εμπειρία χωρίς την ταλαιπωρία του πολυτελούς πλήθους, σκεφτείτε τον έλεγχο νότια του Beale. Σε απόσταση λίγων τετραγώνων από το μουσείο Memphis Rock 'n' Soul και το Εθνικό Μουσείο Πολιτικών Δικαιωμάτων, το σχετικά νέο gastropub εστιάζει στο φαγητό και το περιβάλλον που βασίζονται σε σεφ, όπου σερβίρεται ποιοτικό φαγητό χωρίς την ατμόσφαιρα που είναι βουλωμένη.