Ο οδηγός σας για Camping και Αναψυχή BLM

Μάθετε περισσότερα για την κάμπινγκ BLM, αναψυχής & ευκαιρίες σε όλες τις ΗΠΑ

Φανταστικές ευκαιρίες κάμπινγκ βρίσκονται στο Γραφείο Χωροταξίας (BLM) που δεν έχει αναπτυχθεί δημόσια εδάφη. Το κάμπινγκ BLM είναι το επίκεντρο για κάθε ενθουσιώδη αναψυχή που θέλει ανοιχτό χώρο και μοναξιά για να βάλει μια σκηνή και να απολαύσει το υπέροχο ύπαιθρο. Εκτός από τους ανεπτυγμένους χώρους κατασκηνώσεων, τις εθνικές προστατευόμενες περιοχές και την υπαίθρια αναψυχή, το BLM προσφέρει διασκορπισμένο κάμπινγκ για όσους θέλουν να ξεφύγουν από όλα.

Τα εδάφη BLM προσφέρουν μια ποικιλία τύπων RVing και κάμπινγκ για όσους αναζητούν περιπέτεια. Από τα πλήρως ανεπτυγμένα πάρκα RV και campgrounds έως την πραγματική boondocking και ξηρά εμπειρίες κάμπινγκ, υπάρχει κάτι για κάθε είδους εξερευνητής σε BLM εδάφη σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες. Ας μάθουμε περισσότερα για τα εδάφη BLM και τι μπορείτε να περιμένετε από την επόμενη απόδραση στη φύση.

Ποιο είναι το γραφείο διαχείρισης γης;

Το γραφείο διαχείρισης γης, ή BLM, είναι μια κρατική οντότητα που εποπτεύεται από το Υπουργείο Εσωτερικών. Παρακολουθούν περισσότερα από 247,3 εκατομμύρια στρέμματα εδαφών σε όλες τις ΗΠΑ. Ο Πρόεδρος Harry Truman ίδρυσε το BLM το 1946. Το γραφείο του BLM επιβλέπει επίσης τις καταθέσεις ορυκτών των Ηνωμένων Πολιτειών που βρίσκονται κάτω από περισσότερα από 700 εκατομμύρια στρέμματα γης σε ολόκληρη τη χώρα. Η πλειοψηφία της γης BLM βρίσκεται στη δυτική και τη μεσοδυτική Αμερική.

Το BLM χειρίζεται διαχείριση γης, ορυκτών και άγριων ζώων σε εκατομμύρια στρέμματα αμερικανικής γης.

Με πάνω από το ένα όγδοο της μάζας της αμερικανικής γης κάτω από τον έλεγχο του οργανισμού, το BLM έχει επίσης πολλές ευκαιρίες υπαίθριας αναψυχής για προσφορά για κατασκηνωτές και λάτρεις της υπαίθρου σε δημόσιες εκτάσεις.

Ο πρωταρχικός στόχος της BLM είναι "να στηρίξει την υγεία, την ποικιλομορφία και την παραγωγικότητα των δημόσιων εκτάσεων για τη χρήση και την απόλαυση των σημερινών και μελλοντικών γενεών".

Μια σύντομη ιστορία του BLM

Το Γραφείο Διαχείρισης Γης δημιουργήθηκε το 1946 με τη συγχώνευση της Γενικής Υπηρεσίας Γης (GLO) και της Υπηρεσίας βοσκής των ΗΠΑ. Ο οργανισμός έχει μια ιστορία που επιστρέφει στη δημιουργία του GLO το 1812. Εκτός από την ανάπτυξη του GLO, ο Homestead Act του 1862 έδωσε στους ιδιώτες την ευκαιρία να διεκδικήσουν ελεύθερα δικαιώματα σε κυβερνητικές εκτάσεις.

Κατά τη διάρκεια της ερήμου εποχής, δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι διεκδίκησαν και εγκατέστησαν περισσότερα από 270 εκατομμύρια στρέμματα σε ολόκληρη την Αμερική. Για τον εορτασμό των 200 χρόνων της Γενικής Υπηρεσίας Γης και 150 χρόνων του Homestead Act, το BLM δημιούργησε μια ιστοσελίδα και ένα διαδραστικό χρονοδιάγραμμα για τον εορτασμό της ιστορίας.

Υπηρεσίες αναψυχής και επισκέψεων του BLM

Οι περιοχές BLM περιλαμβάνουν σήμερα 34 Εθνικές Θαλάσσιες και Γειτονικές Ποτάμια, 136 Εθνικές Περιοχές Άγριας Φύσης, εννέα Εθνικά Ιστορικά Μονοπάτια, 43 Εθνικά Ορόσημα, 23 Εθνικά Μονοπάτια Αναψυχής και πολλά άλλα. Τα Εθνικά Κτήματα Συντήρησης, επίσης γνωστά ως Εθνικό Σύστημα Διατήρησης Τοπίου, περιλαμβάνουν τα πιο εκπληκτικά και ευαίσθητα τοπία της Δύσης. Περιλαμβάνουν 873 ομοσπονδιακά αναγνωρισμένες περιοχές και περίπου 32 εκατομμύρια στρέμματα. Τα εδάφη διατήρησης είναι ποικίλα και άγρια ​​και προστατεύουν μερικά μοναδικά ενδιαιτήματα για συντήρηση και αναψυχή.

Επισκεφθείτε τον διαδικτυακό χάρτη BLM Interactive για να βρείτε δημόσιες εκτάσεις στον χάρτη ανά κατάσταση. Θα βρείτε συγκεκριμένες πληροφορίες ανά περιοχή και θα κατευθυνθείτε στον ιστότοπο αναψυχής BLM κάθε κράτους και θα βρείτε συγκεκριμένες ευκαιρίες αναψυχής στις δημόσιες εκτάσεις BLM.

Μερικοί προορισμοί BLM μπορεί να είστε εξοικειωμένοι με

Είστε ήδη εξοικειωμένοι με τους προορισμούς BLM, ακόμη και αν δεν αντιλαμβάνεστε ότι τους διαχειρίζεται η ομοσπονδιακή κυβέρνηση. Ορισμένοι από αυτούς τους προορισμούς περιλαμβάνουν:

Αλάσκα

Όταν σκέφτεστε τη γη κάτω από το Midnight Sun, σκεφτείτε το The Last Frontier State και όχι το ποσό της γης που διαχειρίζεται το BLM. Σε πάνω από 72 εκατομμύρια στρέμματα όλων των τύπων, η Αλάσκα είναι μια από τις μεγαλύτερες περιοχές που διαχειρίζονται το BLM σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες. Δεδομένου ότι το μεγαλύτερο μέρος της γης δεν απασχολείται από τον άνθρωπο, η αποστολή του BLM είναι να διατηρήσει τα οικοσυστήματα και την άγρια ​​φύση που περιπλανιούνται σε αυτά τα κρύα εδάφη.

Mojave Trails Εθνικό Μνημείο, Καλιφόρνια

Το εθνικό μνημείο Trails Mojave και η πλούσια ιστορία του βρίσκονται υπό την επίβλεψη του BLM. Με 1,6 εκατομμύρια στρέμματα αρχαίων ρευμάτων λάβας, αμμοθινών και οροσειρών, αυτή η "έρημος" προστατεύεται από τις εμπορικές της διαδρομές, τις υποβαθμισμένες εκτάσεις του διάσημου Route 66 και τα στρατόπεδα εκπαίδευσης του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου.

Εθνικό Δάσος του Σαν Χουάν, Κολοράντο

Το Εθνικό Δάσος του Σαν Χουάν καλύπτει πάνω από 1,8 εκατομμύρια στρέμματα γης μεταξύ μιας χούφτας πόλεων στη νοτιοδυτική γωνία του Κέντρου εκατονταετών. Το Durango βρίσκεται στο κέντρο του δάσους, στεγάζει το γραφείο του επιβλέποντος, ξεναγήσεις και πολλά άλλα σε αυτό το θησαυρό BLM.

Κοιλάδα των Θεών, Γιούτα

Η κοιλάδα των Θεών είναι μια όμορφη διαδρομή για τους οδοιπόρους, τους RVers και άλλους ταξιδιώτες που παραλείπουν την υπερπλήρη Monument Valley κοντά. Αυτή η περιοχή που διαχειρίζεται το BLM βρίσκεται στη γη των Ναβάχο και είναι πλούσια σε ιστορία της ιθαγενείας της Αμερικής. Οι οδηγοί Navajo περπατούν τους ταξιδιώτες στην περιοχή, διδάσκοντάς τους για την ιστορία τους και γιατί πρέπει να διατηρηθούν.

Red Rock Canyon Εθνική περιοχή διατήρησης, Νεβάδα

Το Red Rock Canyon είναι ένα από τα πρώτα διατηρημένα εδάφη της Νεβάδα και το BLM επιβλέπει την περιοχή, ένα από τα δημοφιλέστερα τουριστικά αξιοθέατα του κράτους. 17 μίλια από το Λας Βέγκας, είναι μια έντονη αντίθεση με τους επισκέπτες που ήρθαν για το glitz και glam της Sin City. Με ορεινή ποδηλασία, πεζοπορία, αναρρίχηση σε βράχους και πολλά άλλα, αυτή η πανέμορφη έρημος είναι απαραίτητη για όσους ταξιδεύουν στην περιοχή.

Browns Canyon Εθνικό Μνημείο, Κολοράντο

Ένας άλλος θησαυρός του Κολοράντο, που βρίσκεται μέσα στο Εθνικό Δάσος του Σαν Χουάν, αυτή η περιοχή που επισκεφθήκατε ήταν τελικά υπό την επίβλεψη BLM το 2015 από τον πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα. Κατά μήκος του ποταμού Αρκάνσας, ο στόχος του Εθνικού Μνημείου του Browns Canyon και του BLM είναι να διατηρηθεί ο φυσικός οικότοπος των προβάτων bighorn, elk, χρυσών αετών και κοραλλιογενών πετρών που έχουν μειωθεί στον πληθυσμό τον περασμένο αιώνα.

Imperial Sand Dunes χώρος αναψυχής, Καλιφόρνια

Η Περιοχή Αναψυχής Imperial Sand Dunes που διασχίζει τα σύνορα της Καλιφόρνια, της Αριζόνα και της Μπάγια Καλιφόρνια είναι ένα μεγάλο πεδίο αμμόλοφου μήκους περίπου 45 μιλίων. Επίσης, γνωστή ως Algodones Dunes, η οποία περιγράφει τα γεωγραφικά χαρακτηριστικά αυτής της περιοχής, μεγάλο μέρος των αμμοθινών είναι εκτός ορίων για την κυκλοφορία οχημάτων λόγω των προσπαθειών διατήρησης. Οι περιοχές που είναι ανοιχτές εκτός δρόμου βλέπουν τους τουρίστες από όλη την επίσκεψη των ΗΠΑ κάθε χρόνο για τα μοναδικά μονοπάτια και το έδαφος που πρέπει να αντιμετωπιστούν.

Είστε έτοιμοι να χτυπήσετε κάποιους κάμπινγκ BLM και να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτό που οι ΗΠΑ εργάζονται τόσο σκληρά για να διατηρήσουν;

Πληροφορίες Camping BLM

Τι σημαίνει αυτό για τους κατασκηνωτές; Λοιπόν, μπορείτε να απολαύσετε αυτά τα φυσικά θαύματα από 17 χιλιάδες κάμπινγκ σε περισσότερες από 400 διαφορετικές κατασκηνώσεις, κυρίως στα δυτικά κράτη. Τα campgrounds που διαχειρίζεται το BLM είναι πρωτόγονα, παρόλο που δεν θα χρειαστεί να πετάξετε στην πατρίδα για να φτάσετε σε αυτά. Τα κάμπινγκ θα είναι συνήθως ένα μικρό εκκαθαριστικό με τραπέζι πικνίκ, δαχτυλίδι πυρκαγιάς και μπορεί ή δεν μπορεί να προσφέρει τουαλέτες ή πηγή πόσιμου νερού, οπότε βεβαιωθείτε ότι έχετε φέρει το νερό σας.

Οι κάμπινγκ BLM είναι συνήθως μικρές με λίγες κάμπινγκ και είναι διαθέσιμες με βάση την πρώτη προτεραιότητα. Μπορεί να μην βρείτε κατόρθωμα κάμπινγκ, αλλά μάλλον σιδηρότροφος, ο οποίος είναι ένα κουτί συλλογής όπου μπορείτε να καταθέσετε τα έξοδα κατασκήνωσης σας, συνήθως μόνο πέντε με δέκα δολάρια ανά διανυκτέρευση. Πολλά από τα campgrounds δεν χρεώνουν τέλη.

Κρατήστε ένα κάμπινγκ BLM

Ο ευκολότερος και πιο αποτελεσματικός τρόπος για να βρείτε κατασκήνωση BLM σε ολόκληρη τη χώρα είναι στο Recreation.gov, το οποίο σας επιτρέπει να αναζητήσετε υπαίθριες δραστηριότητες σε δημόσια εδάφη, συμπεριλαμβανομένων των εθνικών πάρκων, των εθνικών δασών και των στρατιωτικών σωμάτων των μηχανικών έργων.

Από τη σελίδα αποτελεσμάτων, οι κατασκηνώσεις BLM παρατίθενται με σύνδεσμο προς τις περιγραφές της περιοχής και τα στοιχεία της σκηνής. Μπορείτε να ελέγξετε τις διαθέσιμες κάμπινγκ με διαδραστικό χάρτη, να βρείτε μια ανοικτή κάμπινγκ με το ηλεκτρονικό ημερολόγιο και να κάνετε κράτηση για κατασκήνωση κατασκήνωσης σας με ένα ηλεκτρονικό σύστημα πληρωμών και κρατήσεων.

Επεξεργασμένο από τη Μέλισσα Ποπ.