Πώς να ταξιδέψετε από το Λονδίνο στο Έξετερ με τρένο, λεωφορείο, αυτοκίνητο και αέρα

Βρείτε τις καλύτερες λύσεις ταξιδιού για τον προϋπολογισμό και το χρονοδιάγραμμά σας

Το Exeter, 196 μίλια δυτικά του Λονδίνου, είναι η πρωτεύουσα του Ντέβον και η πύλη προς δύο Εθνικά Πάρκα , Dartmoor και Exmoor. Είναι επίσης το σπίτι ενός ιστορικού καθεδρικού ναού και μια μεγάλη εισαγωγή στη Δυτική Χώρα της Αγγλίας. Χρησιμοποιήστε αυτές τις οδηγίες ταξιδιού για να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να φτάσετε από το Λονδίνο στο Έξετερ για να ταιριάξετε τον προϋπολογισμό σας και τα δικά σας σχέδια διακοπών ή διακοπών.

Εδώ είναι πώς να φτάσετε εκεί

Με το τρένο

Ο μεγάλος Δυτικός Σιδηρόδρομος τρέχει συχνά απευθείας τρένα από το Λονδίνο Paddington στο Exeter St. Davids καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Το ταξίδι διαρκεί από 2 ώρες έως 2 μ.μ., ανάλογα με τον αριθμό των στάσεων στην πορεία. Προσπαθήστε να αποφύγετε την νυχτερινή αμαξοστοιχία που μπορεί να διαρκέσει περίπου τέσσερις ώρες Το St Davids απέχει 15 λεπτά με τα πόδια από το κέντρο της πόλης και τα κυριότερα αξιοθέατα του κάστρου και του καθεδρικού ναού. Ο φτηνότερος ναύλος τον Νοέμβριο του 2017 για τα εισιτήρια προόδου και το ταξίδι εκτός αιχμής στο Exeter St Davids, είναι £ 51 όταν αγοράζονται ως δύο εισιτήρια μιας εισόδου. Αλλά επιλέξτε προσεκτικά τις αμαξοστοιχίες σας, επειδή μόνο μερικά ταξίδια είναι διαθέσιμα στο φτηνότερο εισιτήριο και το κόστος αυτού του ταξιδιού μπορεί να διπλασιαστεί γρήγορα ή και να τριπλασιαστεί. Για να πάρετε τον καλύτερο ναύλο, να είστε ευέλικτοι σχετικά με το χρόνο ταξιδιού σας και να χρησιμοποιήσετε το φτηνότερο Finder Fare, που περιγράφεται παρακάτω.

Νοτιοδυτικά τρένα αναχωρούν τακτικά από το Λονδίνο Waterloo όλη την ημέρα. Τα τρένα τους κάνουν περισσότερες στάσεις και χρειάζονται 3 ώρες και 23 λεπτά για το ταξίδι. Χρησιμοποιώντας τον φτηνό ναύλο, μπορείτε να βρείτε μερικές φτηνότερες διαδρομές σε αυτή τη διαδρομή - (Τον Νοέμβριο του 2017, βρήκαμε λίγα ταξίδια σε 48,40 λίρες στερλίνες όταν αγοράσαμε εκ των προτέρων ως δύο εισιτήρια με μονόδρομο) - αλλά γενικά οι ναύλοι είναι μεγαλύτεροι από αυτόν τον σταθμό και το ταξίδι διαρκεί περισσότερο.

Συμβουλές ταξιδίου του Ηνωμένου Βασιλείου Οι φθηνότεροι ναύλοι τρένων είναι αυτοί που ορίζονται ως "Advance" - πόσο μπροστά εξαρτάται από το ταξίδι, καθώς οι περισσότερες εταιρείες σιδηροδρόμων προσφέρουν εκ των προτέρων ναύλους σε βάση προτεραιότητας. Πάντα να συγκρίνετε την τιμή του "ενιαίου" εισιτηρίου με την τιμή "μετ 'επιστροφής" ή "επιστροφής", καθώς είναι συχνά φθηνότερο να αγοράσετε δύο εισιτήρια αντί για ένα εισιτήριο μετ' επιστροφής.

Αν μπορείτε να είστε ευέλικτοι σχετικά με τους χρόνους της αμαξοστοιχίας, χρησιμοποιήστε το εργαλείο αναζήτησης του Εθνικού Σιδηροδρόμου για το Φτηνότερο Φτηνές Εργαλείο Finder, για να προσγειώσετε ένα πακέτο ναύλων. Σημειώστε τα κουτάκια με την ένδειξη "Όλη την ημέρα" στην άκρα δεξιά του εργαλείου για να αποκτήσετε το απόλυτο ελάχιστο διαθέσιμο εισιτήριο, διαφορετικά μπορείτε να περάσετε ώρες προσπαθώντας να ταιριάξετε συγκεκριμένες ώρες και συγκεκριμένες τιμές.

Με λεωφορείο

Το National Express Coaches διαθέτει λεωφορεία μεταξύ του Victoria Coach Station στο Λονδίνο και του Exeter Bus και Coach Station. Οι προπονητές εγκαταλείπουν το Λονδίνο περίπου κάθε δύο ώρες και παίρνουν μεταξύ τεσσάρων και πέντε ωρών για το ταξίδι. Μπορείτε να αγοράσετε τα εισιτήρια online στην ιστοσελίδα της National Express ..

UK Ταξιδιωτική συμβουλή Οι προπονητές είναι ο φθηνότερος τρόπος να ταξιδέψετε σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο. Αλλά λόγω όλων των προωθητικών ναύλων που προσφέρονται, το κόστος ενός ταξιδιού με λεωφορείο μπορεί να είναι λίγο δύσκολο να προβλεφθεί προτού συνδεθείτε πραγματικά για να αγοράσετε τα εισιτήριά σας. Προσθέστε σε αυτό το γεγονός ότι οι ναύλοι δίνονται ως singles, ή μονόδρομοι εισιτήρια. Ο καλύτερος τρόπος για να βρείτε το φθηνότερο ναύλο είναι να αφήσετε την εταιρεία πούλμαν να το κάνει για εσάς με το Online Finder. Να είστε έτοιμοι να είστε ευέλικτοι σχετικά με την ώρα και την ημέρα που ταξιδεύετε για να πάρετε τις καλύτερες προσφορές.

Με το αυτοκίνητο

Το Exeter απέχει 196 μίλια δυτικά του Λονδίνου μέσω των αυτοκινητοδρόμων M4 και M5. Χρειάζονται περίπου 4 ώρες οδήγησης. Είναι επίσης δυνατό να ακολουθήσετε μια ελαφρώς συντομότερη διαδρομή, το M3 στο A303, αλλά θα σας διαρκέσει για όσο χρονικό διάστημα, αν όχι περισσότερο. Αυτή η διαδρομή περνά το Στόουνχεντζ και κατά τη διάρκεια των υψηλών και μεσαίων εποχών, οι καθυστερήσεις κυκλοφορίας από τους ερασιτέχνες τουρίστες μπορούν να προσθέσουν ώρες στο ταξίδι σας.

Λάβετε επίσης υπόψη ότι η βενζίνη, που ονομάζεται βενζίνη στο Ηνωμένο Βασίλειο, πωλείται από το λίτρο (λίγο περισσότερο από ένα τετραγωνικό μέτρο) και η τιμή είναι συνήθως τουλάχιστον 1,50 δολάρια ανά τετραγωνικό.

Από τον αέρα

Τόσο η British Airways όσο και η Flybe πετούν από το Λονδίνο Γκάτγουικ στο Έξετερ για περίπου 222 λεπτά το ταξίδι το 2017. Αλλά μακράν η καλύτερη διαπραγμάτευση - εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα, καθώς και κυκλοφορία aggro - είναι η διαδρομή Flybe από το London City Airport στο Έξετερ. Υπάρχει μόνο μία πτήση την ημέρα σε κάθε κατεύθυνση. Την άνοιξη του 2017, κοστίζει μόνο 60 λίρες στερλίνες.