Ποιες είναι οι εγχώριες κομητείες;

Δεν είναι φανταστικοί αλλά δεν θα τους βρείτε σε οποιονδήποτε επίσημο χάρτη

Ζητήστε από δύο Άγγλους να εξηγήσουν τι εννοούν όταν μιλάνε για τις Εσωτερικές Κομητείες και θα λάβετε δύο διαφορετικές απαντήσεις. Το ίδιο ισχύει και για πολλές άλλες αγγλικές περιοχές που είναι γεμάτες από αξιοθέατα για τους επισκέπτες που είναι αδύνατο να βρεθούν στους επίσημους χάρτες. Δεν είναι ότι δεν υπάρχει τίποτα κακό με τους χάρτες - ή ότι αυτά τα μέρη είναι φανταστικά - είναι ότι κανείς δεν μπορεί πραγματικά να συμφωνήσει σχετικά με τις ακριβείς τοποθεσίες, τα σύνορα και τα χαρακτηριστικά αυτών των παραδοσιακών τόπων.

Αυτός ο σύντομος Οδηγός απατεώνων θα σας βοηθήσει να βρείτε το δρόμο σας προς τις Κατοικίες, καθώς και για την Ανατολική Αγγλία και τη Δυτική Χώρα - δύο άλλες πραγματικές θέσεις που δεν υπάρχουν σε κανένα χάρτη. Εδώ είναι τι πρέπει να καταλάβετε για το τι είναι, πώς πήραν τα ονόματά τους και τι να επισκεφθούν όταν φτάσετε σε αυτούς. Έχουν όλα τα αξιοθέατα που δεν θα θέλετε να χάσετε.

Ποιες είναι οι κομητείες του σπιτιού και γιατί πρέπει να πάτε εκεί;

Η χρήση της φράσης "Home Counties" για να ορίσετε περιοχές της νοτιοανατολικής Αγγλίας που περιβάλλουν το Λονδίνο - αλλά δεν το αγγίζουν απαραίτητα - είναι αυτή που διαταράσσει τους επισκέπτες. Αν πιέσετε για έναν ακριβή ορισμό, οι περισσότεροι Άγγλοι άνθρωποι είναι επίσης μπερδεμένοι.

Ορισμός ταξινομήσεων

Οι κομητείες της χώρας περιγράφουν τις επαρχίες που περιβάλλουν το Λονδίνο, αλλά δεν περιλαμβάνουν το ίδιο το Λονδίνο. Μερικές φορές αναφέρονται ως προάστια του Λονδίνου ή "ζώνη χρηματιστηριακών χρημάτων", αλλά στην πραγματικότητα η ονομασία καλύπτει περιοχές πολύ πιο μακριά από το Λονδίνο.

Σε γενικές γραμμές, οι τοπικές κομητείες είναι Berkshire, Buckinghamshire, Essex, Hertfordshire, Kent, Middlesex, Surrey και Ανατολή και Δυτικό Σάσεξ. Δεν υπάρχει επίσημη ονομασία σε αυτές τις κομητείες ως ενοποιημένη ομάδα. Η περιγραφή είναι περισσότερο ένας κοινωνικός και δημογραφικός τρόπος για να εντοπιστούν οι περιοχές όπου η παραδοσιακή αγγλική μεσαία και ανώτερη τάξη είναι γνωστή.

Μερικές φορές περιλαμβάνονται τμήματα του Cambridgeshire, του Oxford shire, του Bedfordshire, του Hampshire και ακόμη και του Dorset.

Ορισμένα μέρη των κομητειών κατοικίας έχουν, με την πάροδο του χρόνου, απορροφηθεί στο ίδιο το Λονδίνο. Η περιοχή του Λονδίνου του Ρίτσμοντ, τοποθεσία του πάρκου Richmond , Kew Gardens και Hampton Court Palace - βρίσκεται στο Surrey. Το Middlesex έχει σχεδόν εξαφανιστεί στο Λονδίνο και τμήματα του νοτιοδυτικού Essex και του Northwest Kent έχουν απορροφηθεί και στο Λονδίνο.

Γιατί ονομάζονται οι επαρχίες της χώρας;

Το όνομα είναι εδώ και εκατοντάδες χρόνια και υπάρχουν διάφοροι ορισμοί. Εδώ είναι μερικά - γι 'αυτό πάρτε την επιλογή σας:

Η αλήθεια είναι, εκτός από τη συμφωνία ότι είναι οι κομητείες που βρίσκονται πιο κοντά στο Λονδίνο, οι περισσότεροι άνθρωποι δεν μπορούν να συμφωνήσουν σε κάτι άλλο για αυτούς.

Τι είναι εκεί?

Βγείτε προς οποιαδήποτε κατεύθυνση από το Λονδίνο και θα βρείτε πολλά να επισκεφθείτε μέσα σε λιγότερο από μία ώρα με τρένο. Εδώ είναι μόνο μια επιλογή:

Τι είναι η East Anglia και γιατί πρέπει να πάτε εκεί;

Το East Anglia είναι το όνομα από τους αγγλοσαξονικούς. Κάποτε ήταν το Βασίλειο των Ανατολικών Γωνιών, και μερικές φορές αναφέρεται ως Η Ανατολή της Αγγλίας. Διαθέτει δύο από τις παλαιότερες εγγεγραμμένες πόλεις στο Ηνωμένο Βασίλειο:

Οι επισκέπτες από τη Νέα Αγγλία μπορεί να εκπλαγούν από την εξοικείωση πολλών εκκλησιών, εξοχικών σπιτιών και ακόμη και μερικές από τις γλώσσες που χρησιμοποιούνται στην Ανατολική Αγγλία. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ήταν μια εστία του Πουριτανισμού και, το 1630, ήταν σημείο αναχώρησης για τους εποίκους της Αποικίας της Μασαχουσέτης, που ίδρυσαν τις πόλεις Μασαχουσέτη του Σάλεμ, του Έσσεξ, του Λίν και του Ιψούιτς. Ο John Winthrop, ιδρυτής και πρώτος κυβερνήτης της αποικίας, ήταν ένας ανατολικός Άγγλος. Ο Roger Williams, ο οποίος ίδρυσε το Rhode Island με βάση τις αρχές του χωρισμού της εκκλησίας και του κράτους, κήρυξε εκεί.

Ορισμός:

Κοιτάξτε έναν χάρτη της Αγγλίας και, στα ανατολικά στο κάτω μισό της χώρας, θα δείτε μια χαρακτηριστική οβάλ διόγκωση, οριοθετημένη νότια από τον ποταμό Τάμεση, στα βόρεια από τον ευρύ όρμο που ονομάζεται The Wash και περιβάλλεται από τη Βόρεια Θάλασσα. Αυτή είναι η Ανατολική Αγγλία . Αποτελείται από το Norfolk στα βόρεια, το Suffolk στο νότο και τα μέρη του Essex (επίσης μια κομητεία του νομού) και το Cambridgeshire στα δυτικά.

Μην πιστεύετε ότι οι οδηγοί που σας λένε East Anglia είναι επίπεδες. Ενώ το βόρειο τμήμα του Νορφολκ έχει πρασινοειδή αρόσιμα χωράφια, ευρείες ελώδεις πεδιάδες και αρχαίες, ανθρωπογενείς λίμνες γνωστές ως Norfolk Broads, το Suffolk χαρακτηρίζεται από ελαφρώς κυρτούς λόφους, μικρές ζεστές κοιλάδες και μερικά από τα πιο γραφικά αρχαία χωριά της ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ. Ορισμένες από τις ομορφότερες παραλίες της Βόρειας Θάλασσας στην Αγγλία περιβάλλουν και την East Anglia.

Αυτή η περιοχή είναι επίσης πλούσια σε μεσαιωνική ιστορία με χωριά καρτ ποστάλ που φαίνονται σχεδόν ανέγγιχτα σε 500 χρόνια ή περισσότερο.

Τι είναι εκεί?

Ποια είναι η Δυτική Χώρα και γιατί πρέπει να πάτε εκεί;

Αν σας αρέσει το 4 S's - ηλιοφάνεια, θαλασσινά, σέρφινγκ και θαλασσινά - το μέρος του Ηνωμένου Βασιλείου που είναι γνωστό ως η Δυτική Χώρα είναι όπου θα βρείτε όλα αυτά, σε αφθονία. Έχει επίσης δύο εκπληκτικά εθνικά πάρκα, το καθένα με τη δική του φυλή άγριων πόνι και, ανάλογα με τον τρόπο καθορισμού των συνόρων του, δύο από τις καλύτερες πόλεις του Ηνωμένου Βασιλείου για τους επισκέπτες και ένα από τα πιο εικονικά αρχαία μνημεία.

Ορισμός

Η Δυτική Χώρα είναι η ακραία νοτιοδυτική γωνία του Ηνωμένου Βασιλείου. Μια ξεχωριστή ομιλία που εξακολουθεί να κρέμεται στις κομητείες της Κορνουάλης και του Ντέβον προέρχεται από την αρχαία γλώσσα της Κορνουάλης (που τώρα εξαφανίζεται εκτός από τις λαϊκές αναβιώσεις). πιο στενά συνδεδεμένη με την Breton, την πρωτότυπη γλώσσα της Βρετάνης, από ό, τι η αγγλοσαξωνική και η Norman επηρέασε την αγγλική γλώσσα.

Οι καθαροί θα σας πουν ότι η αληθινή Δυτική Χώρα αποτελείται μόνο από την Κορνουάλη και το Ντέβον, αλλά σήμερα περιλαμβάνεται μεγάλο μέρος της νοτιοδυτικής περιφέρειας, συμπεριλαμβανομένου του Dorset, του Somerset και των τμημάτων του Wiltshire. Επειδή πρόκειται για μια ανεπίσημη γεωγραφική ονομασία, πρόκειται για μια κινητή γιορτή, ιδιαίτερα για τα βορειοανατολικά σύνορά της.

Αν ταξιδεύετε σε αυτή την περιοχή, θα βρείτε τις καλύτερες παραλίες σερφ στη βόρεια ακτή της Κορνουάλλας. τα πιο πανέμορφα τσαλακωμένα τσάγια κρέμας και τα ομορφότερα σπίτια στο Ντέβον. τα συναρπαστικά ρωμαϊκά λουτρά στο Bath, το οποίο είναι και το έδαφος της Jane Austen και είναι ιδανικό για ψώνια, και εάν τεντώσετε τα σύνορα για να συμπεριλάβετε το Wiltshire, το Stonehenge βρίσκεται ακριβώς στα σύνορα της Δυτικής Χώρας.

Τι άλλο υπάρχει;