Πού είναι το Μπρούκλιν; Σε ποιο δήμο και πόλη;

Οκτώ γεγονότα για το Μπρούκλιν

Ερώτηση: Πού είναι το Μπρούκλιν; Σε ποιο δήμο και πόλη;

Όλοι έχουν ακούσει για το Μπρούκλιν, αλλά σε ποια περιοχή βρίσκεται το Μπρούκλιν; Μάθετε τα βασικά στοιχεία για το Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης. Από τόπο σε ιστορικά γεγονότα, υπάρχουν πολλά που μπορείτε να ανακαλύψετε για το Μπρούκλιν. Το Μπρούκλιν υπήρξε ένα ζωτικό κομμάτι της Αμερικανικής Ιστορίας και εξακολουθεί να είναι ένας τόπος όπου συρρέουν νέες τάσεις και καινοτομίες. Η πόλη έχει δει μια τεράστια μεταμόρφωση τις τελευταίες δεκαετίες με την εξυγίανση και μια ακμή στην ανάπτυξη ακινήτων, η πόλη είναι ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο τοπίο, και θα πρέπει να είναι στη λίστα των πόλεων που πρέπει να επισκεφθείτε.

Εδώ είναι οκτώ γεγονότα διασκέδασης για το Μπρούκλιν. Είμαι βέβαιος ότι οι ντόπιοι θα έπεφταν από κάποια από αυτά τα γεγονότα του Μπρούκλιν.

Απάντηση:

Γεγονότα με μια ματιά στο Μπρούκλιν

1. Το Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης είναι μέρος της Νέας Υόρκης , η οποία βρίσκεται στη Νέα Υόρκη. Το Μπρούκλιν είναι ένας από τους πέντε δήμους της Νέας Υόρκης. Δεν είναι ο μεγαλύτερος δήμος της Νέας Υόρκης γεωγραφικά (ο δήμος των Queens είναι), αλλά το Μπρούκλιν είναι ο πιο πυκνοκατοικημένος δήμος της Νέας Υόρκης. (Δείτε Πόσοι άνθρωποι ζουν στο Μπρούκλιν; )

2. Μπρούκλιν βρίσκεται στην κομητεία Kings. Κάθε δήμος της Νέας Υόρκης είναι ένας διαφορετικός νομός. Το Μπρούκλιν είναι γνωστό ως Kings County για φορολογικούς και άλλους επίσημους σκοπούς. Το Kings County είναι το Μπρούκλιν και αντίστροφα. είναι ένα και το αυτό. Έτσι, αν κάποιος λέει ότι κάνουν επιχειρήσεις στο Kings County, κάνουν επιχειρήσεις στο Μπρούκλιν.

3. Sandhogs έχτισε τη Γέφυρα του Μπρούκλιν. Μήπως η λέξη sandhog προκαλεί εικόνες ζώων που θα έπρεπε να διαμένουν στην Sedona; Λοιπόν, τα sandhogs δεν ήταν ζώα καθόλου, αλλά ήταν άνθρωποι.

Ο όρος sandhog ήταν μια λέξη αργαλειού για τους εργάτες που έχτισαν τη Γέφυρα του Μπρούκλιν. Πολλοί από αυτούς τους μετανάστες εργάτες έβαλαν γρανίτη και άλλα καθήκοντα για να ολοκληρώσουν τη Γέφυρα του Μπρούκλιν. Η γέφυρα ολοκληρώθηκε το 1883. Και ποιος ήταν ο πρώτος που πέρασε τη γέφυρα; Ήταν η Emily Roebling.

4. Μπρούκλιν δεν είναι όλα τα hipsters. Σύμφωνα με το Κοινοτικό Ίδρυμα του Μπρούκλιν, "Σχεδόν ένας στους τέσσερις κατοίκους του Μπρούκλιν ζει στη φτώχεια" και τα ιδρύματα δηλώνουν ότι "ο Μπρούκλιν κατατάσσεται στην πρώτη θέση στη Νέα Υόρκη σε συνολικό αριθμό παιδιών που ζουν σε συνθήκες φτώχειας.

Πέντε από τις 10 φτωχότερες περιοχές απογραφής της Νέας Υόρκης βρίσκονται στο Μπρούκλιν. "

5. Η ιστορική κοινωνία του Long Island βρισκόταν κάποτε στο Μπρούκλιν. Η Ιστορική Εταιρεία του Μπρούκλιν αρχικά ονομάστηκε Ιστορική Εταιρεία Long Island, αλλά άλλαξε το όνομά της στη δεκαετία του 1950. Υπάρχουν ακόμα ενδείξεις του αρχικού ονόματος σε ορισμένες λεπτομέρειες στην Ιστορική Εταιρεία (μμ, ελέγξτε τα ντουλαπάκια όταν μπαίνετε μέσα). Μην χάσετε τις ελεύθερες Παρασκευές της Ιστορικής Εταιρείας του Brooklyn που πραγματοποιούνται το πρώτο βράδυ της Παρασκευής κάθε μήνα από τις 5 έως τις 9 το βράδυ, εκτός από το καλοκαίρι.

6. Το Μπρούκλιν ήταν το σπίτι του πρώτου παίκτη Μπέιζμπολ της Αφρικής Αμερικής. Όταν ο Brooklyn Dodger υπέγραψε Jackie Robinson τον Απρίλιο του 1947, θα έκαναν ιστορία της Major League. Ωστόσο, αυτό ήταν εξαιρετικά αμφιλεγόμενο και, σύμφωνα με το History.com, "Κάποιοι παίκτες Brooklyn Dodgers υπέγραψαν μια αναφορά εναντίον του Robinson που συμμετείχε στην ομάδα". Παρά την αρχική διαμαρτυρία, το History.com αναφέρει ότι "ο Robinson θα συνεχίσει να κερδίζει το βραβείο του MLB το 1947 Rookie of the Year πριν ξεκινήσει μια επιφανή καριέρα ως παίκτης σφαιρών, τηλεοπτικός αναλυτής, επιχειρηματίας και ηγέτης των πολιτικών δικαιωμάτων".

7. Το παλαιότερο κτίριο της Νέας Υόρκης βρίσκεται στο Μπρούκλιν. Το Μπρούκλιν φιλοξενεί το μουσείο Wyckoff House, το παλαιότερο κτίριο της Νέας Υόρκης.

Το The Wyckoff House & Association "διατηρεί, ερμηνεύει και λειτουργεί το παλαιότερο κτίριο της Νέας Υόρκης και περιβάλλει 1,5 στρέμματα αγροτεμαχίων". Μπορείτε να επισκεφθείτε το σπίτι και να περιηγηθείτε στην ιδιοκτησία που βρίσκεται στο Canarsie.

8. Το Μπρούκλιν δεν είναι πόλη. Παρόλο που το Μπρούκλιν είναι μεγαλύτερο από πολλές πόλεις, το Μπρούκλιν δεν είναι πόλη. Είναι ένας εξωτερικός δήμος της Νέας Υόρκης. Κάποτε, το Μπρούκλιν ήταν η δική του πόλη, αλλά αυτό ήταν πίσω στη δεκαετία του 1800. Είναι τώρα εκτός της Νέας Υόρκης. Την επόμενη φορά που επισκέπτεστε την Μεγάλη Μήλο, περπατήστε στη Γέφυρα του Μπρούκλιν και σκεφτείτε τα Sandhogs καθώς κάνετε το διάσημο περίπατο στη γέφυρα, όπως η Emily Roebling. Μόλις βγείτε από τη γέφυρα, αρχίστε να εξερευνούντε!

Επεξεργάστηκε από

Άλισον Λόισενσταϊν