Συνήθεις ερωτήσεις του SeaWorld για το PhotoKey του Orlando

Ξεκλειδώστε τις αναμνήσεις καθώς συλλέγετε, βλέπετε και μοιράζεστε φωτογραφίες στο πάρκο αμέσως

Το SeaWorld Orlando προσφέρει PhotoKey, ένα πρόγραμμα ανταλλαγής φωτογραφιών που επιτρέπει στους επισκέπτες να συλλέγουν, να βλέπουν και να μοιράζονται τις αξέχαστες εμπειρίες τους στο πάρκο.

Οι χρήστες του PhotoKey συλλέγουν φωτογραφίες χρησιμοποιώντας την κάρτα PhotoKey που τους επιτρέπει να προβάλλουν και να μοιράζονται φωτογραφίες άμεσα με την εφαρμογή για κινητά PhotoKey ή την ιστοσελίδα PhotoKey. Η εφαρμογή για κινητά PhotoKey είναι διαθέσιμη για λήψη σε συσκευές Android και iPhone.

Το SeaWorld Orlando PhotoKey επιτρέπει στους επισκέπτες να επωφεληθούν από τις ευκαιρίες φωτογραφίας στα περισσότερα κυνοδρομίες, την είσοδο του πάρκου, με φωτογράφους περιαγωγής ή ακόμα και την Aquatica όταν αγοράζεται αυτή η επιλογή.

Αυτές οι μνήμες μπορούν εύκολα να μετατραπούν σε εκτυπώσεις, αναμνηστικά, αναμνηστικά ή δώρα στο πάρκο ή στο διαδίκτυο.

Λεπτομέριες

Σε αντίθεση με το PhotoPass της Disney, η κάρτα SeaWorld Orlando PhotoKey δεν είναι δωρεάν αλλά περιλαμβάνει δύο δωρεάν εκτυπώσεις. Οι κάρτες PhotoKey μπορούν να αγοραστούν online στο seaworld.com ή σε αυτούς τους σταθμούς φωτογραφιών μέσα στο πάρκο:

Οι τιμές των καρτών PhotoKey κυμαίνονται από 74,99 έως 149,99 δολάρια, ανάλογα με το ποια αγοράσετε το PhotoKey. Τα μέλη των pass περνούν τις καλύτερες προσφορές για την προσχώρηση στο PhotoKey.

Φυσικά, η είσοδος στο SeaWorld Orlando απαιτείται να χρησιμοποιήσει το PhotoKey. Ισχύουν άλλοι περιορισμοί και κανόνες, μεταξύ των οποίων:

Τιμολόγηση PhotoKey

SeaWorld Orlando One Day PhotoKey ($ 74.99) - Συλλέξτε φωτογραφίες στο πάρκο από τις περισσότερες μεγάλες σουβέρ και φωτογραφίες για μία ημέρα. Περιλαμβάνει τιμολόγηση με έκπτωση σε προϊόντα φωτογραφιών εντός πάρκου και κορδόνι PhotoKey.

SeaWorld Orlando + Aquatica Ετήσιο PhotoKey Pass (149,99 δολάρια) - Συλλέξτε φωτογραφίες στο πάρκο από τα περισσότερα μεγάλα σουβέρ και θέσεις φωτογραφιών για ένα χρόνο.

Περιλαμβάνει τιμολόγηση με έκπτωση σε προϊόντα φωτογραφιών εντός πάρκου και κορδόνι PhotoKey.

Προϊόντα PhotoKey

Οι αγαπημένες σας φωτογραφίες στο πάρκο μπορούν να μετατραπούν σε μοναδικά σουβενίρ, δώρα και να κρατήσουν την αγάπη τους. Τα τρέχοντα εμπορεύματα που μπορούν να παραγγελθούν περιλαμβάνουν μια ετικέτα σκυλιών εικονοστοιχίας $ 6.99 σε ένα σύνολο $ 350.00 king bedding set. Οι ψηφιακές λήψεις των φωτογραφιών σας ξεκινούν από 16,99 δολάρια και εκτυπώσεις διαφόρων μεγεθών ξεκινούν από 14,99 δολάρια. Μερικά από τα άλλα διαθέσιμα προϊόντα περιλαμβάνουν κούπες, στολίδια Χριστουγέννων, μαξιλάρια ποντικιών, σουβέρ, μπρελόκ, μπλουζάκια, θήκες για τηλέφωνο, φορητούς υπολογιστές και iPad.