Μια υπέροχη μέρα στο Κάστρο του Λιντς

Αυτά τα κάστρα φορούν τα χίλια χρόνια ιστορίας της ελαφρά

Το Κάστρο του Λιντς, στο Κεντ, είναι αυτό το σπάνιο πράγμα - μια διασκεδαστική έλξη για ενήλικες που προσφέρει επίσης μια πραγματικά μεγάλη ημέρα για τα νεότερα μέλη της οικογένειας. Αν έχετε τραβήξει ποτέ έναν ηλικίας δέκα ετών γύρω από ένα υπέροχο σπίτι ή παρακολουθούσατε τα παιδιά σας γύρω από ένα αξιοθέατο με επίκεντρο το παιδί, ξέρετε πόσο σημαντικά αξιοθέατα διακοπών που ευχαριστούν όλους μπορούν να είναι αυτό το χιλιόχρονο κάστρο φροντίζει για όλες τις ηλικίες , τόσο χαρούμενα πρόσωπα όλο το γύρο.

Είναι περιτριγυρισμένο από μια από τις ωραιότερες τάφρους που ελπίζετε ποτέ να δείτε, έχει κήπους, έναν λαβύρινθο με μια τρομακτική σπηλιά στο τέλος, αρκετές διαφορετικές παιδικές χαρές, σαλιγκάρια και αρπακτικά πουλιά, στρέμματα δασών και πάρκων, καταλύματα, κάμπινγκ καλοκαίρι, βαρκάδα και ειδικές εκθέσεις και ένα μουσείο σκύλου (πραγματικά). Μπορείτε ακόμη και να παντρευτείτε εκεί.

Leeds να μην συγχέεται με Leeds

Πριν ξεκινήσετε, βεβαιωθείτε ότι έχετε ρυθμίσει τη Δορυφορική Πλοήγηση σας για τον σωστό ταχυδρομικό κώδικα ή ότι έχετε επιλέξει το τρένο σας για τον σωστό σταθμό. Διαφορετικά, αντί να καταλήξετε στο Κάστρο του Λιντς κοντά στο Maidstone στο Κεντ, θα μπορούσατε να βρεθείτε στην πόλη του Γιορκσάιρ του Λιντς, περίπου 230 μίλια βορειοδυτικά από εκεί που θα έπρεπε να είστε. Το κάστρο του Λιντς ονομάστηκε για ένα μεσαιωνικό χωριό Maidstone γνωστό ως Esledes. Ο κοντινότερος σιδηροδρομικός σταθμός είναι το Bearsted, Kent.

Ένα σπίτι Dower για έξι Queens ...

Το κάστρο χτίστηκε από έναν Norman baron σε ένα νησί στον ποταμό Len.

Ο ποταμός αργότερα φράχθηκε για να σχηματίσει την τάφρο του κάστρου και το κτίριο εξαπλώθηκε σε ένα δεύτερο νησί. Παρέμεινε ουσιαστικά το σπίτι μιας αριστοκρατικής οικογένειας μέχρι που ο ιδιοκτήτης έπεσε σε δύσκολους καιρούς και έπρεπε να πουλήσει,

Εισαγάγετε τη βασίλισσα νούμερο ένα - Το 1278, η Ελενόρ της Καστίλλης, σύζυγος του Edward I, αγόρασε το κάστρο του Leeds για τον εαυτό της.

Όταν πέθανε, αφού έφερε το βασιλιά 16 παιδιά, ξαναγυρνά και έδωσε το κάστρο στη δεύτερη σύζυγό του, βασίλισσα Μαργαρίτη, αδελφή του βασιλιά της Γαλλίας, ως μέρος της προίκας της. Ο Έντουαρντς ΙΙ έπρεπε να αγωνιστεί για να πάρει το κάστρο πίσω από έναν βασιλικό διαχειριστή που τον είχε δώσει στον ποιος αρνήθηκε να επιτρέψει στη βασίλισσα του, την Ισαβέλλα, να εισέλθει. Αφού δολοφονήθηκε ο Έντουαρντ, η Ιζαμπέλα ανέλαβε το κάστρο για τον εαυτό της.

Το 1382, η παράδοση του κάστρου του Λιντς σε μια βασίλισσα είχε καθιερωθεί. Ο Ρίτσαρντς Β έδωσε στη γυναίκα του, την Άννα της Βοημίας, που την κράτησε μέχρι που πέθανε από την πανώλη, 12 χρόνια αργότερα. Αργότερα ο Χένριτς έδωσε τον Λιντς στη δεύτερη σύζυγό του Γιάν Ναβάρ. Η φτωχή βασίλισσα Τζοάν δεν πήγε πολύ καλά με το θορυβώτη της, τον Χένρι Β, που την είχε φυλακίσει στο κάστρο για να σχεδιάσει το θάνατό του με μαγεία. Τελικά επέστρεψε όλα τα περιουσιακά της στοιχεία και το εισόδημά της, αλλά όχι πριν περάσει χρόνια υπό κατ 'οίκον περιορισμό. Τέλος, η βασίλισσα αριθ. Έξι, η σύζυγος του Χένρι Β, η Αικατερίνη του Βαλοϊ, έγινε κάτοχος του κάστρου. Έζησε τον Ένρι για 15 χρόνια, κληρονόμησε το κάστρο και ξαναπαντρεύτηκε. Ο εγγονός της Henry Tudor ίδρυσε τη δυναστεία Tudor.

... Και ένα παλάτι για τον Henry VIII

Αν μόνο τον είχε φέρει γιο, τα πράγματα θα μπορούσαν να ήταν τόσο διαφορετικά για την Αικατερίνη της Αραγονίας.

Όπως ήταν, ήταν η σύζυγος Henry διαζευγμένος για να παντρευτεί την Anne Boleyn (μια τυχερή απόδραση όταν εξετάζετε την τύχη των άλλων συζύγων του). Πριν από αυτό, ήταν βασίλισσα για 24 χρόνια και ο Χένρι μετέτρεψε το Κάστρο του Λιντς από ένα φρούριο σε ένα πολυτελές βασιλικό παλάτι γι 'αυτήν. Στη διασημότερη επίσκεψή τους, ο Henry και η Catherine έφτασαν με μια συνολική πτέρυγα 5.000 στο δρόμο για μια περίφημη συνάντηση και τουρνουά με τον βασιλιά της Γαλλίας γνωστό ως Field of the Cloth of Gold. Το κάστρο του Λιντς τους προσέφερε κυνήγι και βούτυρο για το ταξίδι - ένα μικρό ποσό από αυτό που πήρε μαζί με το ταξίδι - 2000 πρόβατα, 800 μόσχοι, 312 ερωδιός, 13 κύκνοι, 1.600 ψάρια, 1.300 κοτόπουλα, 17 ελάφια, 700 χέλια, φώκιες και ένα δελφίνι.

Το κάστρο

Το μεγαλύτερο μέρος της βασιλικής ιστορίας του Leed σχετίζεται με το συμπαγές Μουσείο Gatehouse που χρησιμεύει ως προοίμιο του ίδιου του κάστρου.

Παρά την αρχαιότητα, πολλά από αυτά που μπορείτε να δείτε από το κάστρο χτίστηκαν στην πραγματικότητα το 1822 από έναν ιδιοκτήτη πολύ καιρό μετά το σπίτι είχε περάσει από τα βασιλικά χέρια. Η εξαίρεση είναι το Gloriette , το παλαιότερο μέρος του Leeds Castle, που χτίστηκε από τον Edward I το 1280 στο δικό του μικρό νησί. Ο Έντουαρντ χρησιμοποίησε τα θεμέλια ενός ακόμη παλαιότερου νορμανδικού φρουρίου.

Σήμερα, οι επισκέπτες εισέρχονται στο κάστρο μέσω του κάδου Norman , ό, τι παραμένει από το αρχικό φρούριο. Θα είχε χρησιμοποιηθεί σε περιόδους πολιορκίας για την αποθήκευση τροφίμων, άχυρου, καυσόξυλου και κεριού. Τώρα είναι το κελάρι του κάστρου.

Το Κόμμα του Lady Baillie

Για να είμαι ειλικρινής, αν ενδιαφέρεστε για τους αρχαίους εσωτερικούς χώρους, ίσως να είστε λίγο απογοητευμένοι με το ντεκόρ. Στις αρχές του 20ου αιώνα, το Leeds αγοράστηκε από έναν Αμερικάνικο κληρονόμο Anglo, ο οποίος αργότερα έγινε ο Olive Ladie Baillie. Τη δεκαετία του 1930, εργάστηκε με γαλλικό διακοσμητή εσωτερικών χώρων για να δημιουργήσει δωμάτια που συνδυάζουν την ερμηνεία τους με το γοτθικό ύφος με τις μοντέρνες λεπτομέρειες της περιόδου.

Η κυρία Baillie χρησιμοποίησε το σπίτι για να διασκεδάσει εξέχοντες πολιτικούς, κοινωνικούς και διασημότητες και αυτό είναι που θα δεις. Πολλά από αυτά είναι υπέροχα, αλλά αν φαίνεται μεσαιωνικό είναι μάλλον αναψυχή.

Δεν πειράζει. Οι όψεις του πανέμορφου εξωτερικού κάστρου, που περιβάλλεται από μια τάφρο που είναι σχεδόν μια λίμνη, αξίζουν σχεδόν την τιμή εισόδου στον εαυτό τους. Και υπάρχει πολύ περισσότερα για να δείτε και να κάνετε.

Η Σταθερή Αυλή και το Μουσείο Σκυλιών

Εάν ταξιδεύετε με παιδιά, μέχρι τώρα είναι πιθανό να λήξουν με την πλήξη. Ακόμα κι αν δεν είστε, θα μπορούσατε να είστε έτοιμοι για ένα διάλειμμα πριν αντιμετωπίσετε τα υπόλοιπα αξιοθέατα. Η Σταθερή Αυλή, κατά μήκος της διαδρομής, διαθέτει αρκετά εποχιακά περίπτερα τροφίμων και ποτών για ελαφριά σνακ, καφέδες και αναψυκτικά. Το Fairfax Restaurant, σε μια πολύ εκσυγχρονισμένη αίθουσα από τούβλο και δρύινα δοκάρια του 17ου αιώνα, σερβίρει αδιάκριτα, υγιεινά γεύματα και ελαφρύτερο φαγητό.

Από τα τέλη Ιουλίου 2015, η Σταθερή Αυλή θα είναι επίσης η περιοχή του ανακαινισμένου Μουσείου Σκύλων , μια εκκεντρική συλλογή πάνω από 100 περιλαίμια σκυλιών, φτιαγμένη από ορείχαλκο, δέρμα, χαλκό, σίδηρο και ακόμη και χρυσό, χρονολογείται από το Μεσαίωνα έως μοντέρνοι καιροί.

Μια στενή αψίδα μέσα από ένα από τα σταθερά κτίρια οδηγεί μέσα από δύο μικρούς (ανά κάστρου πρότυπα) κήπους στα υπόλοιπα αξιοθέατα.

Συμβουλή ταξιδιώτη του Ηνωμένου Βασιλείου - Παρά την κληρονομιά της και το γεγονός ότι υπάρχουν πολλά για τους ενήλικες να απολαύσουν, αυτό είναι πολύ ένα οικογενειακό προσανατολισμό. Εάν πολλά μικρά άτομα που τρέχουν με ζωγραφική προσώπου και παιχνιδιάρικα σπαθιά δεν είναι το πράγμα σας, αποφύγετε την επίσκεψη κατά τη διάρκεια των σχολικών διακοπών και των διακοπών.

Leeds Κάστρο Οικογένεια Αξιοθέατα

Διαμονή στο Κάστρο του Λιντς

Διατίθενται διάφορα καταλύματα που περιλαμβάνουν:

Βασικές πληροφορίες για την επίσκεψη στο Leeds Castle