Γιατί η Γιούτα είναι ο πραγματικός κόσμος της ζωής της Αμερικής

Εξερευνώντας το μεγαλύτερο νεκροταφείο δεινοσαύρων της Βόρειας Αμερικής

Χάρη εν μέρει στην επιτυχία ταινιών όπως το "Jurassic World", το ενδιαφέρον για την εκμάθηση των δεινοσαύρων είναι σε άνοδο. Και δεν υπάρχει θέση στη Βόρεια Αμερική με πλουσιότερη κληρονομιά δεινοσαύρων από τη Γιούτα.

Το 2013, οι παλαιοντολόγοι ανακάλυψαν κάποια νέα είδη δεινοσαύρων, συμπεριλαμβανομένου του Siats meekerorum, ενός δεινοσαύρου δολοφόνου που περιπλανιόταν σε αυτό που είναι τώρα η Γιούτα πριν από περίπου 100 εκατομμύρια χρόνια, πριν από την T-Rex. Το θηρίο περπάτησε στα δύο πόδια, είχε μήκος πάνω από 30 πόδια και ζύγιζε περισσότερους από 4 τόνους.

Πρόσφατα ανακαλύφθηκε επίσης, ότι ο αρνούμενος Lynthronax ήταν ένας τυραννοσαύρος που ανακαλύφθηκε στο Εθνικό Μνημείο Grand Staircase-Escalante, ένα τεράστιο κομμάτι γης στη νότια Γιούτα, όπου βρέθηκαν απολιθώματα απογόνων δεινοσαύρων ηλικίας άνω των 75 εκατομμυρίων ετών. Το σαρκοφάγο Λύθρονάξ κατοικεί στην περιοχή εδώ και εκατομμύρια χρόνια κατά την ύστερη Κρητιδική περίοδο, 95-70 εκατομμύρια χρόνια πριν.

Εδώ είναι επτά πρέπει να δούμε τα αξιοθέατα δεινοσαύρων στο κράτος κυψέλης.

Εθνικό μνημείο δεινοσαύρων: Απολαύστε το πιο διάσημο ορυκτό λατομείο του κόσμου, ένα 200-ποδιών αμμόλοφο με τα προϊστορικά φυτικά και απολιθώματα των ζώων που ανακάλυψε ο παλαιοντολόγος Earl Douglass το 1909. Οι οικογένειες μπορούν να δουν περισσότερα από 1.500 οστά δεινοσαύρων που έχουν εκτεθεί στον τοίχο ψαμμίτη το κέντρο επισκεπτών και να αξιοποιήσει τα πολυάριθμα μονοπάτια, περιηγήσεις και δραστηριότητες του μνημείου.

Το πάρκο δεινοσαύρων George S. Eccles του Ogden : Αυτό το υπαίθριο μουσείο οκτώ εκταρίων διαθέτει προϊστορικά crawlers, αρπακτικά, θαλάσσια πλάσματα και ερπετά τα οποία χρονολογούνται από τις Permian έως τις Κρητιδικές περιόδους.

Περισσότερα από 125 ρεαλιστικά γλυπτά δεινοσαύρων, τα οποία αναπαράγονται με βάση τα ευρήματα των απολιθωμένων σκελετικών υπολειμμάτων, γεμίζουν το πάρκο σε μια εγγενή ρύθμιση της Γιούτα.

Βορειοαμερικανικό Μουσείο Αρχαίας Ζωής : Το Βορειοαμερικανικό Μουσείο της Αρχαίας Ζωής βρίσκεται στη Βορειοαμερικανική Μουσική της Αρχαίας Ζωής και περιλαμβάνει τη μεγαλύτερη συλλογή γεμάτων σκελετοί δεινοσαύρων στον κόσμο, εκθέτοντας περισσότερα από 60 δειγμένα δείγματα δεινοσαύρων και χιλιάδες αρχαία απολιθώματα.

Τα παιδιά μπορούν να αγγίξουν τα πραγματικά απολιθώματα και να αισθάνονται πραγματικά οστά δεινοσαύρων και αυγά.

College of Eastern Utah Prehistoric Museum : Είναι γνωστός για την ανακάλυψη του Utahraptor, του υιοθετημένου κρατικού δεινοσαύρου της Γιούτα και του αστέρι της αρχικής ταινίας Jurassic Park του Steven Spielberg, το Prehistoric Museum της CEU έχει οκτώ πλήρεις σκελετούς για τις εποχές Jurassic και Cretaceous, ορυχεία, αυγά δεινοσαύρων και άλλα απολιθώματα.

Το λατομείο Cleveland-Lloyd Dinosaur : Περιέχοντας περισσότερα οστά Jurassic dinosaur ανά τετραγωνική αυλή από ό, τι έχουν βρεθεί σε οποιοδήποτε άλλο μέρος του κόσμου, το Cleveland-Lloyd Dinosaur Quary έχει ανασκάψει τα οστά 74 ατομικών δεινοσαύρων. Πάνω από 12.000 οστά έχουν ανασκαφεί και χιλιάδες ακόμη δεν έχουν αποκαλυφθεί.

Το Μουσείο Δεινοσαύρων : Οι οικογένειες μπορούν να δουν εκθέματα που δείχνουν πώς ζούσαν οι δεινόσαυροι σε όλο τον κόσμο, καθώς και την τελευταία έρευνα στον τομέα των δεινοσαύρων. Το μουσείο περιλαμβάνει επίσης μια ιστορική αίθουσα ταινιών δεινοσαύρου του Χόλιγουντ με αναμνηστικά από τα σιωπηλά κλασικά μέσα από τις ταινίες υψηλής τεχνολογίας του σήμερα.

Η τοποθεσία Discovery St. George στο Johnson Farm : Περιγράφεται ως ο πιο σημαντικός χώρος διαδρομής δεινοσαύρων στη δυτική Βόρεια Αμερική, το site Discovery Dinosaur στεγάζει μερικά από τα παλαιότερα και καλύτερα διατηρημένα αποτυπώματα στον κόσμο.

Πάνω από 2.000 κομμάτια που γίνονται από μια ποικιλία πρώιμων Jurassic δεινοσαύρων διατηρούνται στο εκτεθειμένο ψαμμίτη.