Τα κορυφαία γήπεδα γκολφ στη νότια Καλιφόρνια

Υπάρχουν περισσότερα από 600 γήπεδα γκολφ στη νότια Καλιφόρνια. Λοιπόν, πώς βρίσκετε τα κορυφαία γήπεδα γκολφ στη Νότια Καλιφόρνια; Λοιπόν, θα διαπιστώσετε ότι τα περισσότερα από τα εικονικά γήπεδα γκολφ πρωταθλήματος επικεντρώνονται σε και γύρω από πόλεις όπως το Palm Springs, Carlsbad, Santa Barbara, Ojai, Σαν Ντιέγκο, Λος Άντζελες και τα παρόμοια. Και, χωρίς να χρειάζεται να πούμε, αυτοί οι ντόπιοι είναι σπίτι σε σχεδόν τόσα θέρετρα, κάποια grand, μερικά όχι τόσο ζεστά (και δεν μιλώ για τον καιρό).

Ορισμένα από αυτά τα θέρετρα επικεντρώνονται σε συγκροτήματα γκολφ και ορισμένα - εκείνα που δεν διαθέτουν εγκαταστάσεις - έχουν συνδέσεις με τοπικά κέντρα γκολφ, προσφέροντας συχνά μειωμένες χρεώσεις για τους φιλοξενούμενους. Οι πιθανότητες είναι, αν επισκέπτεστε τη Νότια Καλιφόρνια, έχετε μια συγκεκριμένη πόλη ή τοποθεσία στο μυαλό σας. μπορείτε να πάτε ως μέρος της εταιρικής σύμβασης, ή μπορείτε απλά να σχεδιάσετε διακοπές γκολφ. Δεν έχει σημασία ποιος είναι ο λόγος, θα υπάρχει πάντα ένα σημαντικό ερώτημα στην κορυφή της λίστας σας για πράγματα που πρέπει να κάνετε: πώς μπορώ να βρω τα καλύτερα μαθήματα για να παίξω; Και δεν είναι εύκολο να απαντήσετε αμέσως από τη μανσέτα.

Για να σας βοηθήσω να καταλάβετε όλα τα παραπάνω, έχω καταρτίσει μια λίστα με ιδιότητες - γήπεδα γκολφ και θέρετρα που επικεντρώνονται σε έξι γεωγραφικές περιοχές ή πόλεις της Νότιας Καλιφόρνιας, όλα σε εντυπωσιακή απόσταση από το Λος Άντζελες (ή το Λας Βέγκας ). Κάθε περιοχή ή πόλη θα περιέχει αυτά που θεωρώ ότι είναι τα καλύτερα γήπεδα γκολφ και θέρετρα σε αυτόν τον συγκεκριμένο τομέα.

Κάθε λίστα περιλαμβάνει ανασκόπηση του γηπέδου γκολφ ή των μαθημάτων, του θέρετρου ή του ξενοδοχείου που συνδέεται με αυτό, καθώς και άλλες χρήσιμες πληροφορίες όπως οι πράσινες χρεώσεις, οι εγκαταστάσεις στο χώρο του ξενοδοχείου, οι πληροφορίες επικοινωνίας και κρατήσεων. Θα βρείτε επίσης ιδέες και προτάσεις για διαμονή. Πολλοί από αυτούς ξέρω προσωπικά, οι υπόλοιποι είναι αγαπημένοι των προσωπικών φίλων.

Όσον αφορά τους προσωπικούς μου αγαπημένους προορισμούς γκολφ στην περιοχή, δεν νομίζω ότι μπορείτε να κάνετε καλύτερα από την Palm Desert - δείτε το Palm Springs - με το Σαν Ντιέγκο ως τον δεύτερο προορισμό μου. Αλλά υπάρχουν τόσα πολλά. Το Λος Άντζελες, για παράδειγμα, προσφέρει πλούσιο θέρετρο και εκπληκτικά γήπεδα γκολφ. Ακόμη και η κοιλάδα του Death αξίζει μια επίσκεψη. Carlsbad; Φυσικά, και έχω αναφέρει μια μισή ντουζίνα επιλογές για να εξετάσετε. Και θα έρθουν πολλά ακόμα.

Εντάξει, έτσι αυτό θα είναι ένα συνεχιζόμενο εγχείρημα για μένα για τουλάχιστον δύο μήνες. Και πρέπει επίσης να έχετε κατά νου ότι οποιαδήποτε λίστα με τα καλύτερα μέρη για να παίξετε γκολφ είναι επίσης υποκειμενική. Αυτές οι επιλογές είναι, βέβαια, όλες οι δικές μου και μόνο. Για να ξεκινήσετε, θα βρείτε τη λίστα με το καλύτερο μέρος για να παίξετε και να μείνετε στην περιοχή Palm Springs / Palm Desert. Άλλες πόλεις και τοποθεσίες αναφέρονται παρακάτω. Ελπίζω ότι θα βρείτε τις λίστες που θα σας βοηθήσουν να βρείτε αυτό που ψάχνετε, τον καλύτερο γύρο γκολφ και τις διακοπές μιας ζωής. Απολαμβάνω:

Πώς να πάτε εκεί:

Για να σας βοηθήσουμε στις ρυθμίσεις ταξιδιού σας, κρατήσεις για αεροπορικές εταιρείες και ενοικιάσεις αυτοκινήτων, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους παρακάτω συνδέσμους για να περιηγηθείτε στις αεροπορικές εταιρίες και εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων στη συγκεκριμένη πόλη ή περιοχή της επιλογής σας.

Όχι, δεν θα βρείτε μηχανές κρατήσεων για τις ώρες της ημέρας. οι περισσότερες από τις παραπάνω λίστες θα παρέχουν αυτές τις πληροφορίες για εσάς μέσα στην καταχώριση.

Παρακολουθήστε με στο Facebook, το Google Plus και το Twitter. Διαβάστε το Blog μου και παρακαλώ αφιερώστε λίγο χρόνο για να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μου. Διαβάστε το Blog μου για το Golf Travel