Οδηγός για γήπεδα γκολφ και θέρετρα στις αμερικανικές Παρθένοι Νήσοι

Οδηγός για γήπεδα γκολφ και θέρετρα στις αμερικανικές Παρθένοι Νήσοι

Δεν υπάρχουν πολλά μέρη για να παίξετε γκολφ στα αμερικανικά νησιά, ακριβώς τρία στην πραγματικότητα. Αυτός ο οδηγός για γήπεδα γκολφ και θέρετρα στις αμερικανικές Παρθένοι Νήσοι προσφέρει μια γρήγορη ματιά σε όλα αυτά. Αυτά τα νησιά στην Καραϊβική φαίνεται να έχουν όλα όσα μπορεί να αναζητά ο περιπλανώμενος παίκτης γκολφ: ήλιος, άμμος, σμαραγδένιες θάλασσες, δροσερά αεράκια που φυσούν συνεχώς από τον ωκεανό, ζεστές μέρες και ζωντανές βραδιές και πολλά πολύ ειδικά γήπεδα γκολφ.

Όλα αυτά σημαίνει ότι μπορείτε να απολαύσετε τα σπίτια των Παρθένων Νησιών των ΗΠΑ σε ένα από τα πιο δραματικά σκηνικά στην Καραϊβική. Διαμορφωμένοι από τους παγκοσμίου φήμης σχεδιαστές και τους πρόεδροι, τα γήπεδα γκολφ στο St. Thomas και St. Croix εξυπηρετούν τους λάτρεις του γκολφ που αγαπούν να «παίξουν γύρο» ενώ βρίσκονται σε διακοπές. Έτσι, αν ψάχνετε για κάτι διαφορετικό για διακοπές γκολφ, δεν θα μπορούσατε να κάνετε καλύτερα από τις Αμερικανικές Παρθένοι Νήσοι.

Οι Παρθένοι Νήσοι των ΗΠΑ είναι κοντά και αγαπητέ στην καρδιά μου. Ήταν στο St Croix που πέρασα τις πρώτες διακοπές στην Καραϊβική και στον Άγιο Θωμά που μου άρεσε μία από αυτές τις υπέροχες εβδομάδες δεν φαίνεται να μπορεί να ξεχάσει ποτέ. Το γκολφ για μένα εκείνη την εποχή ήταν κάτι άλλο, όχι η εμμονή που φαίνεται να έχει γίνει σήμερα. Ωστόσο, έχω αναμνήσεις από το υπέροχο γήπεδο γκολφ στο ξενοδοχείο Buccaneer στο St Croix. Όσον αφορά τα άλλα δύο μαθήματα σε αυτά τα μικροσκοπικά αμερικανικά νησιά ... καλά, μπορώ μόνο να πω ότι προσφέρουν στους παίκτες μια απροσδόκητη, αν και όχι απαραίτητα νέα, διάσταση στο ταξίδι του γκολφ και θα κάνει θαυμάσιες αναμνήσεις που θα διαρκέσουν για μια ζωή.

Πού να παίξετε γκολφ στις αμερικανικές Παρθένοι Νήσοι:

Πού να μείνετε στις Αμερικανικές Παρθένοι Νήσοι:

· St. Croix: Το Ροζ Fancy

· Άγιος Κρόιχ: Ο Βικτωριανός

· Στ. Θωμάς: Γλάρος του Γάλλου & Πρωινή Παραλία Marriott Beach

· Άγιος Θωμάς: Κάστρο του Bluebeard

Πώς να πάτε εκεί:

St. Thomas: Το διεθνές αεροδρόμιο Cyril E. King, St. Thomas, (STT) 340-776-6282 απέχει 15 λεπτά από το Charlotte Amalie και είναι εύκολα προσβάσιμο με ταξί, δημόσιο λεωφορείο ή ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο.

· St. Croix: Το αεροδρόμιο Henry E. Rohlsen είναι το μόνο αεροδρόμιο στο St. Croix, αλλά χειρίζεται τόσο τη διεθνή κίνηση όσο και τις πτήσεις που έρχονται από άλλες περιοχές της Καραϊβικής. Η καλύτερη εξυπηρέτηση σε αυτό το αεροδρόμιο του St. Croix προσφέρεται από την American Airlines, η οποία έχει συνδέσεις μέσω του San Juan, Πουέρτο Ρίκο, τόσο από τη Νέα Υόρκη όσο και από το Newark, New Jersey. Το αεροδρόμιο απέχει μόλις 13 μίλια από την πόλη Christiansted, την πρωτεύουσα του νησιού, η οποία είναι εύκολα προσβάσιμη με ταξί ή ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο.

Αυτός ο οδηγός παρέχει ανασκοπήσεις γηπέδων γκολφ και θέρετρων στις αμερικανικές παρθένες νήσους, αλλά μην ξεχνάτε: υπάρχουν πολλές άλλες ευκαιρίες για σπουδαίο γκολφ σε όλο τον κόσμο. Οι αγαπημένες τοποθεσίες περιλαμβάνουν τη Σκωτία, τη Φλώριδα , την Αμερικανική Νοτιοδυτική, τις Βερμούδες , τις Μπαχάμες και πολλά άλλα. Για ενημερωμένες ειδήσεις και πληροφορίες για το ταξίδι του γκολφ, φροντίστε να εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο ενημερωτικό δελτίο μου.