Μια αναθεώρηση των παροχών Innisbrook Resort

Innisbrook Resort Παροχές, Δραστηριότητες και Γυμναστήριο

Εκτός από την απίστευτη επιλογή των γηπέδων γκολφ του πρωταθλήματος, το Innisbrook Resort Amenities Resort είναι εκτενές και φιλόξενο. Περιλαμβάνουν τένις σε 11 όμορφα διατηρημένα γήπεδα τένις, έξι πισίνες, όπως η πισίνα Loch Ness Monster με νεροτσουλήθρες, 60 αστερίες λίμνες για ψάρεμα, μίλια διαδρομών για τζόγκινγκ και ποδηλασία, ένα περίπατο στη φύση. Το Innisbrook Resort διαθέτει επίσης ένα ολοκληρωμένο τμήμα αναψυχής έτοιμο να σας βοηθήσει με τις δραστηριότητες της ομάδας σας.

Το προσωπικό των επαγγελματιών του θέρετρου έχει την τεχνογνωσία να σας παρέχει και την ομάδα σας μια πλήρη γκάμα συναρπαστικών δραστηριοτήτων για να επισημάνετε τη συνάντησή σας ή απλά να απολαύσετε κατά τη διάρκεια της διαμονής σας. Οι δραστηριότητες περιλαμβάνουν μοναδικές εκδηλώσεις teambuilding και καταδύσεις σε ταινίες στην πισίνα Loch Ness, αλιευτικά ταξίδια, εκδρομές με σκάφος και εκδρομές στα αξιοθέατα στα κοντινά αξιοθέατα. Το τμήμα αναψυχής στο Innisbrook είναι μοναδικό. Δεν έχω περάσει τίποτα αρκετά όπως και πριν, και κάνει το θέρετρο μια μεγάλη επιλογή, όχι μόνο για μια εξόρμηση του γκολφ ή οικογενειακές διακοπές, αλλά για πλήρεις επιχειρηματικές συμβάσεις.

Το τένις:

Το Κέντρο Τένις Innisbrook διαθέτει 11 γήπεδα Har-Tru®, με επτά φωτισμένα για νυχτερινά παιχνίδια. Το Κέντρο Τένις διαθέτει επίσης ένα επαγγελματικό κατάστημα, εσωτερικά γήπεδα τένις και γυμναστήριο. Κάθε μέλος του επαγγελματικού προσωπικού τένις Palm Palm είναι πιστοποιημένο από την USPTA και είναι διαθέσιμο για ιδιωτική εκπαίδευση, καθώς και προσαρμοσμένα κλινικά προγράμματα, επτά ημέρες την εβδομάδα.

Resort Clinics προσφέρονται επίσης τρεις φορές την εβδομάδα. Και, αν χρειαστεί κάποιος να παίξει, το προσωπικό του τένις έχει μια ομάδα μελών για να καλέσει. Οι Junior Players μπορούν να απολαύσουν τα απογευματινά Junior Clinics και τα Summer Camp Programs για όλα τα επίπεδα παιχνιδιού.

Εξωτερικές δραστηριότητες και γυμναστήριο:

Οι πισίνες στο Innisbrook:

Για τα παιδιά:

Πώς να πάτε εκεί:

Το κοντινότερο περιφερειακό αεροδρόμιο είναι το Διεθνές Αεροδρόμιο του Τάμπα. Το αεροδρόμιο εξυπηρετείται από όλες τις μεγάλες αμερικανικές αεροπορικές εταιρείες, όπως η United, Delta, η Continental, η US Air, η AirTran, η Αμερικανική και η Northwest.

Η κεντρική Φλόριντα προσφέρει μια καταπληκτική ποικιλία γηπέδων γκολφ και θέρετρα για να διαλέξετε. Αυτό είναι ένα που μπορώ προσωπικά να συστήσω.

Επικοινωνία:

Innisbrook Resort και γήπεδο γκολφ
36750 US Highway 19 North
Palm Harbor, FL 34684
Tel (727) 493-2575
Fax (727) 942-5576
Κρατήσεις (877) 465-3196

Ελέγξτε αυτές τις αγαπημένες τοποθεσίες: Σκωτία, Φλόριντα , Αμερικανική Νοτιοδυτική , Βερμούδες , Μπαχάμες , σε όλη την Καραϊβική και το Μεξικό και πολλά άλλα. Για ενημερωμένες ειδήσεις και πληροφορίες για το ταξίδι του γκολφ, φροντίστε να εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο ενημερωτικό δελτίο μου.

Παρακολουθήστε με στο Facebook, το Google Plus και το Twitter. Διαβάστε το Blog μου και παρακαλώ αφιερώστε λίγο χρόνο για να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μου. Διαβάστε το Blog μου για το Golf Travel