Σχετικά με τον οδηγό ταξιδιού του γκολφ στο The New York Golf Trail

Μείνετε και παίζετε αυτά τα εκπληκτικά γήπεδα γκολφ της Νέας Υόρκης

Μακριά από τη μεγάλη πόλη, το New York Golf Trail είναι μια συλλογή από 22 από τα πιο όμορφα γήπεδα γκολφ του κράτους. Αυτός είναι ο οδηγός σας σχετικά με τον οδηγό γκολφ στο The New York Golf Trail. Αυτές οι 22 γήπεδα γκολφ έχουν ενώσει για να προσφέρουν προσιτές πακέτα γκολφ πλήρη με βολικό ξενοδοχείο καταλύματα.

Ο Δήμος της Νέας Υόρκης είναι, όπως γνωρίζει όλοι, η επιτομή της φασαριάς, "η πόλη που δεν κοιμάται ποτέ", ένας κόσμος όπου ο χρόνος δεν σταματά ποτέ.

Το μονοπάτι γκολφ της Νέας Υόρκης είναι, ωστόσο, το ακριβώς αντίθετο: πρόκειται για την ηρεμία, τη χαλάρωση και τον χρόνο για τον εαυτό σας να απολαύσει τη ζωή όπως είχε σκοπό να απολαύσει.

Παρόλο που παραμένει αλήθεια ότι η πόλη θα πάρει πάντα την μεγαλύτερη προσοχή από τους ταξιδιώτες, αυτά τα γήπεδα γκολφ και θέρετρα της Νέας Υόρκης έχουν πολλά να προσφέρουν: τη δική τους μοναδική περιφερειακή γοητεία και αξιοθέατα και, φυσικά, μερικά πραγματικά αξιόλογα γήπεδα γκολφ. Υπάρχουν πλέον περισσότερες από δώδεκα σημαντικά μονοπάτια γκολφ διάσπαρτα σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες, το New York Golf Trail είναι, μέχρι σήμερα, το μεγαλύτερο από όλα. Σημείωση: Η σεζόν γκολφ στη διαδρομή γκολφ της Νέας Υόρκης αρχίζει στις 15 Απριλίου και περνάει μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου - ξεκινά δύο εβδομάδες αργότερα και λήγει δύο εβδομάδες νωρίτερα στην περιοχή Lake Placid. Επίσης, ενώ η Bethpage δεν είναι μέρος της διαδρομής του γκολφ της Νέας Υόρκης, είναι κοντά στη Νέα Υόρκη και είναι το σπίτι της πορείας Bethpage Black, πρέπει να παίξει για κάθε παίκτη του γκολφ που επισκέπτεται τη Νέα Υόρκη.

Τα γήπεδα γκολφ της New York Golf Trail, τα οποία συγκεντρώνονται συνολικά σε 22, συγκεντρώνονται σε έξι από τους πιο γνωστούς και δημοφιλείς προορισμούς του κράτους:

Η περιφέρεια Saratoga , με το περίφημο αγωνιστικό χώρο, τη ζωντανή λεωφόρο Broadway και το National Golf Club Saratoga, κατατάσσεται από το Golf Digest ως ένα από τα 100 δημοφιλή μαθήματα της Αμερικής.

Το γήπεδο γκολφ της περιοχής Saratoga:

Η Κεντρική Περιφέρεια της Νέας Υόρκης , με γοητευτικές πόλεις όπως το Baldwinsville και το μοναδικό γήπεδο γκολφ Nicklaus Design στη Νέα Υόρκη, γήπεδο γκολφ Timber Banks.

Τα γήπεδα γκολφ της κεντρικής Νέας Υόρκης:

Το Lake Placid Region, προσφέροντας στους επισκέπτες όχι μόνο ένα υπέροχο γκολφ, αλλά όλο το χρόνο Ολυμπιακές εμπειρίες όπως το σκι και το bobsledding ενάντια στο εκπληκτικό σκηνικό των βουνών Adirondack.

Η Περιοχή Lake Placid Γήπεδα γκολφ:

Η Περιφέρεια Cooperstown , η οποία φιλοξενεί την Εθνική Αίθουσα Μπέιζμπολ της Φήμης και του Μουσείου και το διάσημο Γήπεδο Γκολφ Leatherstocking στη λίμνη Otesaga, ψήφισε το 55ο Καλύτερο Golf Resort στις ΗΠΑ από τους αναγνώστες του περιοδικού Condé Nast Traveler Magazine.

Το γήπεδο γκολφ Cooperstown:

Το Finger Lakes Region με τις εκατοντάδες των οινοποιείων, τις γραφικές κινήσεις και τα μαθήματα πρωταθλήματος, συμπεριλαμβανομένου του διάσημου θέρετρου Bristol Harbor με θέα τη λίμνη Canandaigua.

Η περιοχή δάχτυλων λιμνών Γήπεδα γκολφ:

Η κοιλάδα Hudson:

Εξω από τα συνηθισμένα:

Το πιο γραφικό μονοπάτι γκολφ του βορειοανατολικού περιλαμβάνει κλασικά σχέδια με πρωταθλήματα σχεδιασμένα από μερικούς από τους πιο διάσημους αρχιτέκτονες του παιχνιδιού, συμπεριλαμβανομένων των Robert Trent Jones, Donald Ross, Seymour Dunn και Jack Nicklaus. Τα μαθήματα που έχουν σχεδιάσει για εμάς να απολαύσουν προσφέρουν μια υπέροχη εμπειρία γκολφ σε ένα και όλα, οι αρχάριοι και οι επαγγελματίες όσο μπορούν να απολαύσουν μεγάλες, ανταμείβοντας ημέρες στο μάθημα εν μέσω θεαματικών ρυθμίσεων.

Τα εκπληκτικά τοπία, οι βελανιδιές και τα πεύκα παλιάς ανάπτυξης, οι εκθαμβωτικές λίμνες και η άφθονη άγρια ​​φύση κάνουν τη Νέα Υόρκη έναν παράδεισο του γκολφ.

Οι ταξιδιωτικοί πράκτορες του Golf Trail μπορούν να κάνουν τις ώρες εκκίνησης και τις ρυθμίσεις του ξενοδοχείου, επιτρέποντάς σας να οργανώσετε ένα αξέχαστο ταξίδι με μία μόνο κλήση ή ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. Οι επισκέπτες του Marriott Residence Inn, Courtyard by Marriott, Hampton Inn & Suites, Hilton Garden Inn και Wingate by Wyndham μπορούν να απολαύσουν το γήπεδο γκολφ. Τα μέλη της New York Golf Trail σκοπεύουν να σας προσφέρουν τα χαμηλότερα ποσοστά γκολφ και καταλυμάτων, εξοικονομώντας έτσι χρόνο και προσπάθεια.

Επικοινωνία:

Νέα Υόρκη Γκολφ Trail, 1-800-614-7450

Που να μείνω

Συμμετέχουν Ξενοδοχεία στο μονοπάτι γκολφ της Νέας Υόρκης