Ανασκόπηση των γυαλιών ηλίου κορυφής Vision

Γυαλιά ηλίου Peak Vision - Είναι υπέροχα στο γήπεδο γκολφ και off

Διαθέτω μισή ντουζίνα ζευγάρια γυαλιά ηλίου Peak Vision για περισσότερα από 10 χρόνια. Έχω επίσης μια αρκετά μεγάλη συλλογή από άλλα ζευγάρια άλλων γυαλιών ηλίου υψηλού επιπέδου και τα φοράω όλα από καιρό σε καιρό ανάλογα με τη διάθεσή μου της ημέρας. Οι κορυφές, όμως, είναι τα γυαλιά που φοράω όταν παίζω γκολφ και όταν φωτογραφίζω φωτογραφίες. Φορά επίσης τα γυαλιά ηλίου Peak Vision για οδήγηση. Γιατί έτσι?

Η απάντηση είναι πολλαπλάσια.

1: δεν φαίνονται να περιορίζουν το φως που, επειδή τα μάτια μου δεν είναι αυτά που ήταν, είναι εξαιρετικά σημαντικό για μένα. Βρίσκω ότι μπορώ να δω εξίσου καλά μαζί τους, όπως και με τους μακριά? όχι τόσο με τα τυποποιημένα γυαλιά ηλίου. 2: Μπορεί ή όχι να είναι μια οπτική ψευδαίσθηση, αλλά μπορώ να δω καλύτερα μαζί τους και αυτό, όπως μου είπαν, είναι επειδή το πορτοκαλί τμήμα του φακού αυξάνει την αντίθεση, ενώ η ανώτερη γκρίζα περιοχή μειώνει την αντανάκλαση.

Έτσι, ας ρίξουμε μια γρήγορη ματιά στην επιστήμη πίσω από τις κορυφές:

"Διαχείριση φωτισμού Dual-Zone ™:"

"Ο φωτεινός ουρανός παράγει πάνω από 80.000 μονάδες LUX. Ταυτόχρονα, ο χλοοτάπητας αντανακλά μόνο το 4% του φωτός περιβάλλοντος. Οι φακοί στερεάς απόχρωσης (κεχριμπαρένιο ή γκρι) δεν μπορούν να βελτιστοποιήσουν την όραση σε αυτά τα άκρα φωτισμού. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι περισσότεροι παίκτες γκολφ φορούν τυποποιημένα γυαλιά ηλίου στα καπέλα τους - δεν μπορούν να δουν αποτελεσματικά! "

Η "κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας διήθηση Dual-Zone ™" της Peak Vision ενσωματώνει δύο μοναδικά φίλτρα στον φακό.]] / P]

"Σε μια μελέτη του 2006 που διεξήχθη στο Πανεπιστήμιο της Γιούτα, 52 επαγγελματίες γκολφ αξιολογήθηκαν για οφθαλμικές παθήσεις που σχετίζονται με υπεριώδη ακτινοβολία. Στον πληθυσμό των επαγγελματιών γκολφ της μελέτης, η συχνότητα εμφάνισης της οφθαλμικής νόσου που σχετίζεται με την έκθεση στο ηλιακό φως ήταν ανησυχητική:

Εντάξει, έτσι είναι η επίσημη γραμμή. Τώρα, πώς μετράνε;

Είναι γνωστό ότι είμαι κάτι φρικιαστικό gadget. Λατρεύω τα τακτοποιημένα πράγματα: κάμερες, τηλέφωνα, υπολογιστές και, ναι, γυαλιά ηλίου. Πριν από πολλά χρόνια πέρασα ένα χρόνο σε ένα νησί στον Ινδικό Ωκεανό, χτύπησα κτύπημα στον ισημερινό όπου ο ήλιος ήταν τόσο έντονος όσο παίρνει. Από τότε έχω ταξιδέψει στον κόσμο και έχουν εκτεθεί σε περισσότερο ηλιακό φως ανά έτος από ό, τι οι περισσότεροι άνθρωποι βλέπουν σε μια ζωή. Κατά συνέπεια, έχω εκτεθεί σε πολλές μάρκες αθλητικών γυαλιών υψηλού επιπέδου. Μερικοί από αυτούς ζουν μέχρι τη διαφημιστική εκστρατεία. Κάποια δεν θα φορούσα αν μου είχε καταβληθεί κάτι τέτοιο. ορισμένοι είναι εντελώς επικίνδυνοι. Και αυτός είναι ο λόγος που αισθάνομαι ότι είναι τόσο σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι η μάρκα που φορώ είναι ασφαλής και αποτελεσματική, όχι μόνο ένα άλλο ζευγάρι γυαλιά ηλίου. Μετά από όλα, ένα ζευγάρι μοιάζει πολύ με ένα άλλο, σωστά;

Απολύτως όχι και με αυτό το σκεπτικό, έβαλα τις δοκιμές μου, όπως περιγράφονται στον δικό μου οδηγό: " Τέσσερις συμβουλές για το πώς να αγοράσετε ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου " . Εδώ είναι το αποτέλεσμα:

Τέλος, τα high-end γυαλιά ηλίου είναι ακριβά - έχω δει κάποια λιανικά εμπορικά σήματα για τιμές που ξεπερνούν τα $ 500. Απλά δεν πιστεύω ότι οποιαδήποτε μάρκα γυαλιών ηλίου μπορεί να αξίζει αυτό το είδος της τιμής. Οι κορυφές δεν είναι τόσο επιθετικές. Μπορείτε να αγοράσετε ένα ζευγάρι SL8s online στο Peak Vision Sports για $ 169. Εάν κάνετε μια μικρή περιήγηση, μπορείτε να τα βρείτε σε πώληση για μόλις $ 125.

Βαθμολογία: Βαθμολογώ πολύ τις κορυφές μου. Μου αρέσει να τα φοράω, είναι ασφαλή, ανθεκτικά και φαίνονται καλά. Συνιστάται!

" Τέσσερις συμβουλές για το πώς να αγοράσετε ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου. "

Για να βρείτε έναν λιανοπωλητή κοντά σας, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα Peak Vision Sports.

Δείτε τη συλλογή γυαλιών ηλίου Paula Creamer Sundog .