Πρόγραμμα τακτικών αεροπορικών δρομολογίων της Μαλαισίας

Η Malaysia Airlines εισήγαγε το βελτιωμένο πρόγραμμα τακτικών επιβατών που ονομάζεται Enrich το 2006. Οι Enrich Miles κερδίζονται με τη χρήση της πιστωτικής σας κάρτας για την αγορά πτήσεων μέσω της Malaysia Airlines και μέσω των εταίρων της αεροπορικής εταιρείας Enrich, επίσης μέσω αγορών σε πολλούς μη αεροπορικούς εταίρους.

Η Malaysia Airlines είναι μέλος της συμμαχίας Oneworld . Ως μέλος της Enrich, απολαμβάνετε αποκλειστικά οφέλη και προτιμησιακή μεταχείριση σε όλες τις 15 αεροπορικές εταιρείες και σε 30 θυγατρικές αυτής της συμμαχίας.

Πώς να γίνετε μέλος

Το Enrich είναι εύκολο να συμμετάσχει, δωρεάν, και μπορεί να γίνει online εδώ. Ως δώρο καλωσορίσματος θα σας ξεκινήσουν με 1.000 Enrique Miles.

Ως νέο μέλος της Enrich, θα λάβετε την κάρτα Enrich Blue, το επίπεδο συμμετοχής.

Ταξιδεύοντας τακτικά στις Μαλαισιακές Αερογραμμές και στις αεροπορικές εταιρίες Oneworld, μπορείτε να ανεβάσετε τα διάφορα επίπεδα Elite σε Enrich Silver, Enrich Gold και Enrich Platinum. Οι διαφορετικές βαθμίδες ξεκλειδώνουν ακόμα περισσότερα οφέλη και προνόμια.

Μια γρήγορη επισκόπηση του προγράμματος Enrich:

Κερδίζοντας Μίλια - τρόποι να κερδίσετε μίλια με την κάρτα σας:

Δαπάνες μιλίων - τρόποι να περάσετε τα μίλια σας:

Περισσότερες επιλογές για τα μίλια - περισσότερες υπηρεσίες για τα μίλια σας:

Άλλα προγράμματα Enrich

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτήν την αεροπορική εταιρεία, επισκεφθείτε τον οδηγό μας για τις βασικές υπηρεσίες της Malaysia Airlines.

Μάθετε περισσότερα για τη Συμμαχία Oneworld .

Επεξεργασμένο από τον Benet Wilson.