Το υψηλότερο τέλος του ταξιδιού κάνναβης

Εδώ είναι ένας αριστοκρατικός τρόπος να γνωρίσετε την ψυχαγωγική MJ του Κολοράντο

Το τραπέζι, διακοσμημένο με τα τραπέζια της Κίνας, τα κρυστάλλινα γυάλινα σκεύη και τις λουλουδένιες ρυθμίσεις, μοιάζει με σκηνή από ένα περιοδικό γάμου. Οι όψεις των βουνών από αυτή την ιδιωτική κατοικία είναι επεκτατικές και ανεμπόδιστες.

Πρώτον, οι συμμετέχοντες βιώνουν μια ενεργειακή τάξη γιόγκα. Στη συνέχεια, ένας βραβευμένος σεφ θα σερβίρει ένα εκλεπτυσμένο γεύμα.

Σε συνδυασμό με τη μαριχουάνα.

Αυτή είναι η νέα σκηνή κάνναβης στο Κολοράντο - το υψηλότερο τέλος του τουρισμού για κάνναβη.

Ξεχάστε τυχόν στερεότυπα που μπορεί να έχετε σχετικά με τους "stoners" και το λιγότερο από εξαίρετο ζευγάρωμα κάνναβης και Cheetos, ενώ χαλαρώνετε στον καναπέ που βλέπετε το "Pineapple Express". Δεν είναι αυτό που κάνει όλοι στο Κολοράντο κάνναβη.

Εδώ, μπορεί να είναι επιεικής και πολυτελής, επίσης. Φανταστείτε ένα δείπνο με γεύση ζευγαρώματος κρασιού ή ουίσκι, εκτός από ποτά με έγχυση κάνναβης, βρώσιμα και πράσινα nugs για να καπνίζετε.

Οι άνθρωποι που επισκέπτονται το Κολοράντο στις διακοπές που θέλουν να ζήσουν ψυχαγωγική μαριχουάνα - αλλά σε ένα πολυτελές περιβάλλον - θα βρουν μια απάντηση στις ταξιδιωτικές τους επιθυμίες μέσω εταιρειών όπως η Mason Jar Event Group. Το Mason Jar είναι μια εταιρεία που συνδυάζει ένα γεύμα αγροκτήματος με τραπέζι με εποχιακά ποτά και επιλέγει στελέχη μαριχουάνας.

Ένα από τα γεγονότα του Mason Jar, η Yoga With A View, ξεκινάει με ένα 15λεπτο διαλογισμό με καθοδήγηση, ακολουθούμενο από μια ωριαία μαθήματα γιόγκα εμπνευσμένη από τη Vinyasa με επικεφαλής την Larisa Ortiz. (Φέρτε το δικό σας χαλάκι.)

Αφού αισθανθείτε απόλυτα ζεν, οι διακομιστές θα βγάλουν το φαγητό. Τα γεύματα Mason Jar κατασκευάζονται από βραβευμένους σεφ της ομάδας Blackbelly Market.

Οι συμμετέχοντες μπορούν επίσης να περιμένουν ζωντανή μουσική και έναν άλλο 15λεπτο διαλογισμό με καθοδήγηση για να ολοκληρώσουν την εκδήλωση.

Άλλες πινελιές

Οι πίνακες είναι διακοσμημένοι με κεραμικά από την τοπική καλλιτέχνη Karen McPherson.

Για την ασφάλεια και την ευκολία των συμμετεχόντων, τα Mason Jar Events προσφέρουν ακόμη και μεταφορά από την περιοχή Denver / Boulder έως τη θέση των γευμάτων στο Shupe Homestead.

Το Shupe Homestead στο Longmont, ανατολικά του Boulder, είναι μια μακρόχρονη οικογενειακή διασκέδαση με ρίζες που χρονολογούνται μέχρι το 1888. Στη συνέχεια, ένας 23χρονος Αυστριακός μετανάστης μετακόμισε στην Front Range του Κολοράντο και αποφάσισε να κάνει είναι στο σπίτι, λέγοντας ότι του υπενθύμισε «την παλιά χώρα».

Αγόρασε την αγροτική γη το 1899, όπου έζησε με την οικογένειά του για χρόνια. Ο εγγονός του κληρονόμησε τη γη στη δεκαετία του '80 και εκείνος έθεσε και την οικογένειά του.

Σήμερα, εξακολουθεί να θυμίζει τις ρίζες της και κάνει μια απλή, γλυκιά απόδραση λιγότερο από μία ώρα βόρεια του Ντένβερ.

Μία αυξανόμενη τάση

Τα γεύματα κάνναβης είναι μια αυξανόμενη τάση στο Κολοράντο και μεταξύ των τροφίμων που αναζητούν κάτι νέο και ενδιαφέρον να δοκιμάσουν. Αυτό ξεπερνά τα μπισκότα και τα brownies της THC, με μια ατελείωτη λίστα τόσο των γλυκών όσο και των αλμυρών επιλογών για τους απαιτητικούς "cannasseurs", όπως λέγονται.

Υπάρχει το Julie's Natural Edibles, το οποίο πωλεί βρώσιμα μαριχουάνα χωρίς γλουτένη, χωρίς ραφιναρισμένη ζάχαρη, χωρίς φυτοφάρμακα και χωρίς ΓΤΟ.

Υπάρχει Apothecanna, κατασκευασμένο με οργανικά, wildcrafted αιθέρια έλαια.

Για ένα διαφορετικό είδος κομματιού τσαγιού, υπάρχει το τσάι Stillwater, τα τσάγια με μαριχουάνα, που έχουν σχεδιαστεί για να χαλαρώνουν, αλλά όχι και να το κάνουν.

Πώς λειτουργεί αυτό νόμιμα;

Οι νόμοι για την μαριχουάνα στο Κολοράντο δεν επιτρέπουν σε μια δημόσια εγκατάσταση να διανέμει ανοιχτά τη μαριχουάνα στους επισκέπτες, έτσι όλα τα γεγονότα του Mason Jar θεωρούνται τεχνικά ιδιωτικά και προσκαλούνται μόνο. Για να λάβετε μια πρόσκληση, επισκεφτείτε τον ιστότοπο και κάντε κλικ για να ζητήσετε μια πρόσκληση.

Επειδή το Mason Jar δεν είναι εξουσιοδοτημένη εγκατάσταση διανομής, δεν μπορεί να πουλήσει ίδια κάνναβη. Έτσι, εάν οι συμμετέχοντες θέλουν να απολαύσουν τη μαριχουάνα στα γεύματα, πρέπει να αγοράσουν μια ξεχωριστή, προσυσκευασμένη τσάντα δώρων από το Dispensary Sweet Leaf για επιπλέον χρέωση $ 25. Η τσάντα είναι γεμάτη με χειροποίητα καλούδια προσεκτικά επιλεγμένα για να συμπληρώσουν το γεύμα εκείνης της ημέρας.

Όλοι οι συμμετέχοντες πρέπει επίσης να είναι 21 ετών και άνω.

Μπορείτε επίσης να πάρετε το πρόβλημα για οδήγηση υπό την επήρεια μαριχουάνας, η οποία είναι ένας άλλος λόγος που προσφέρονται τα λεωφορεία.

Πέρα από το Mason Jar

Αν και Mason Jar εκδηλώσεις έχει μια φήμη για την υψηλής ποιότητας εκδηλώσεις, μπορείτε να βρείτε εξελιγμένα δείπνα κάνναβης σε όλο το Κολοράντο. Η καλλιέργεια οινοπνευματωδών ποτών στο Summit County είναι μια άλλη επιλογή, αν ταξιδεύετε σε χώρα σκι, δυτικά της Front Range και Denver.