Τα 11 Καλύτερα Edibles στο Κολοράντο

Τρώτε αυτό εάν θέλετε να φτάσετε ψηλά στο Κολοράντο

Δεν χρειάζεται να καπνίζετε για να γνωρίσετε το Rocky Mountain High. Εδώ, όπου η ψυχαγωγική μαριχουάνα είναι νόμιμη, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να επιδοθείτε στην κάνναβη που δεν περιλαμβάνουν σωλήνα, μπονγκ ή αρθρώσεις. Η εδώδιμη σκηνή είναι μεγάλη, πάρα πολύ.

Αλλά εκεί πηγαίνετε πολύ πιο μακριά από τα πράσινα brownies σας. Στο Κολοράντο, μπορείτε να βρείτε ψιλοκομμένες τρούφες, σοκολάτες υψηλών επιπέδων, κορόιδα, τσίχλες, ποτά, καραμέλες και ακόμη και με έλαια και έλαια με έγχυση κάνναβης, αν θέλετε να δοκιμάσετε να ψήσετε το δικό σας φορτωμένο επιδόρπιο.

Οι βρετανοί υποστηρίζουν τη διακριτική ευχέρεια της επιλογής. μπορείτε να πάρετε ένα στίγμα χωρίς να τραβήξετε μεγάλη προσοχή και ενώ μερικοί μπορεί να έχουν ένα άρωμα για αυτούς, οι περισσότεροι τείνουν να είναι αρκετά λεπτή. Τα φαγητά είναι επίσης δημοφιλή μεταξύ ορισμένων αθλητών και ανθρώπων που δεν θέλουν καπνό στους πνεύμονές τους.

Επιπλέον, ορισμένα βρώσιμα μπορούν να είναι απολύτως νόστιμα.

Δεν είστε σίγουροι τι να δοκιμάσετε; Ζητήσαμε από τους τοπικούς λάτρεις και τους οικοδεσπότες να συστήσουν τα αγαπημένα τους βρώσιμα από το κάνναβη. Εδώ είναι το κορυφαίο 11.