Χρειάζεστε ένα διαβατήριο για να πάτε στο Πουέρτο Ρίκο;

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την άφιξη στο Πουέρτο Ρίκο

Μια απλή ερώτηση με μια απλή απάντηση: Χρειάζεστε ένα διαβατήριο για να επισκεφθείτε το Πουέρτο Ρίκο;

Όχι, δεν χρειάζεστε διαβατήριο εάν είστε πολίτης των ΗΠΑ.

Το Πουέρτο Ρίκο είναι έδαφος των ΗΠΑ και οι Αμερικανοί πολίτες δεν χρειάζονται διαβατήριο για να μεταβούν στο Πουέρτο Ρίκο (ή σε οποιοδήποτε άλλο έδαφος των ΗΠΑ). Στην πραγματικότητα, το ταξίδι σε έδαφος των ΗΠΑ από την ηπειρωτική χώρα είναι το ίδιο με την οδήγηση από το Ιλλινόις στην Αϊόβα , ή να πάρετε μια πτήση από τη Νέα Υόρκη στο Λος Άντζελες.

Είστε ακόμα στη νομική δικαιοδοσία των Ηνωμένων Πολιτειών, ώστε να μπορείτε να ταξιδεύετε με άλλες μορφές νόμιμης ταυτότητας, όπως άδεια οδήγησης, όπως και οπουδήποτε αλλού στη χώρα.

Και εδώ είναι ένα διασκεδαστικό γεγονός για τους μαθητές: Η νόμιμη ηλικία κατανάλωσης πλούτου του Πουέρτο Ρίκο είναι 18 ετών, επομένως όχι μόνο δεν χρειάζεστε διαβατήριο για να επισκεφτείτε αυτό το όμορφο νησί, αλλά αν είστε κάτω των 21 ετών, μπορείτε να πάρετε μια κρύα μπύρα σε μια ζεστή παραλία όταν φτάνεις εκεί. Ιδανική για εαρινό διάλειμμα!

Υπάρχουν εξαιρέσεις;

Το μόνο πράγμα είναι να σημειώσετε τα δρομολόγια πτήσης σας.

Εάν δεν έχετε διαβατήριο, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι η πτήση σας προς το Πουέρτο Ρίκο δεν περνάει από διεθνείς χώρες (Μεξικό, Καραϊβική κλπ.), Επειδή θα χρειαστείτε ένα διαβατήριο για να περάσετε μέσα από αυτά . Εξαιτίας αυτού, θα θελήσετε μόνο να αγοράσετε απευθείας πτήσεις.

Ομοίως, στο ταξίδι επιστροφής σας, βεβαιωθείτε ότι πετάτε κατευθείαν στις Ηνωμένες Πολιτείες ή θα έχετε πρόβλημα όταν προσπαθείτε να περάσετε από μια χώρα χωρίς διαβατήριο.

Ποιος χρειάζεται ένα διαβατήριο για να επισκεφθείτε το Πουέρτο Ρίκο;

Πολύ απλά: όλοι οι άλλοι! Εάν πρέπει να υποβάλετε αίτηση για θεώρηση των ΗΠΑ πριν επισκεφθείτε τις Ηνωμένες Πολιτείες, θα πρέπει να κάνετε ακριβώς το ίδιο πριν από το ταξίδι σας στο Πουέρτο Ρίκο. Αν συνήθως μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για ESTA εκ των προτέρων, θα θέλετε να το κάνετε αυτό πριν από την ημερομηνία αναχώρησης.

Όπως πάντα, βεβαιωθείτε ότι έχετε διαρκεί τουλάχιστον έξι μήνες στο διαβατήριό σας ή δεν θα σας επιτρέπεται στη χώρα.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, θα πρέπει να αποδείξετε ότι θα πραγματοποιηθεί μετακίνηση προς τα εμπρός (ένα αεροπορικό εισιτήριο που αποδεικνύει ότι θα φύγετε από τη χώρα), γι 'αυτό βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει κράτηση πριν φτάσετε. Εκτυπώνω είτε αυτό το εισιτήριο και το μεταφέρω με το πορτοφόλι μου είτε αποθηκεύω ένα στιγμιότυπο οθόνης αυτού στο τηλέφωνό μου, ώστε να μπορώ εύκολα να δείξω στους αξιωματούχους μετανάστευσης την απόδειξη μου. Δυστυχώς, οι περισσότεροι αξιωματικοί μετανάστευσης δεν αποδέχονται τα ταξίδια πάνω από το έδαφος ως απόδειξη ότι θα φύγετε, οπότε βεβαιωθείτε ότι έχετε μια πτήση από τη χώρα για να εμφανίσετε κατά την άφιξή σας.

Πού είναι το Else ένα αμερικανικό έδαφος;

Ενδεχομένως να εκπλαγείτε να ανακαλύψετε ότι υπάρχουν αρκετά αμερικανικά εδάφη απλωμένα σε όλο τον κόσμο και δεν θα χρειαστείτε ένα διαβατήριο για να επισκεφθείτε κανένα από αυτά. Εάν λοιπόν ονειρεύεστε μια πολυτελή περιπέτεια σε ένα νησί παράδεισος, αλλά δεν έχετε ακόμα διαβατήριο, ελέγξτε τις αμερικανικές Παρθένοι Νήσοι, την αμερικανική Σαμόα και βεβαίως το Πουέρτο Ρίκο είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να περιποιηθείτε τον εαυτό σας νησί απόδραση.

Οι Αμερικανικές κοινότητες / εδάφη είναι οι εξής: Αμερικανική Σαμόα, Νήσος Μπάικερ, Νήσος Χάουλαντ, Γουάμ, Νήσος Τζάρβις, Ατλάντα Τζόνστον, Κινγκμαν, Νήσοι Μίντγουεϊ, Νήσος Ναβάσα, Νήσοι Βόρειες Μαριάνες, Ατόλια Πάλμιρα, Πουέρτο Ρίκο, St.

Croix, St. John και St. Thomas) και το νησί Wake.

Πώς να υποβάλετε αίτηση για το πρώτο διαβατήριό σας στις ΗΠΑ

Εάν βρήκατε το δρόμο σας σε αυτό το άρθρο, πιθανότατα δεν έχετε διαβατήριο ΗΠΑ, αλλά θα ήθελα να προτείνω να υποβάλετε αίτηση για ένα - ακόμα κι αν δεν το χρειάζεστε για τις διακοπές σας στο Πουέρτο Ρίκο.

Έχοντας ένα διαβατήριο ανοίγει τον κόσμο σε σας, και το ταξίδι είναι κάτι που πιστεύω ακράδαντα ο καθένας πρέπει να κάνει. Προκαλεί τις αντιλήψεις σας, σας βγάζει από τη ζώνη άνεσής σας, σας εισάγει σε νέες ιδέες, σας διδάσκει δεξιότητες ζωής και σας δείχνει πόσο ο υπόλοιπος κόσμος έχει να προσφέρει. Το ταξίδι μου έδωσε εμπιστοσύνη, μεγαλύτερη αίσθηση ενσυναίσθησης και μια τεράστια βελτίωση στην ψυχική υγεία μου. Ναι, πιστωτικό ταξίδι με την εξάλειψη της διαταραχής άγχους μου από τη ζωή μου!

Ευτυχώς, είναι πολύ εύκολο να υποβάλετε αίτηση για διαβατήριο στο Ηνωμένο Βασίλειο και τα παρακάτω άρθρα θα σας βοηθήσουν να περάσετε στη διαδικασία:

Πώς να πάρετε ένα διαβατήριο : Ξεκινήστε εδώ. Αυτός είναι ένας λεπτομερής οδηγός που περιγράφει όλα τα έγγραφα που χρειάζεστε για να υποβάλετε αίτηση για το πρώτο διαβατήριό σας, καθώς και τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να εργαστείτε με τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων με ελάχιστο άγχος.

Πώς να βιαστούμε μια αίτηση Passport : Έχετε μόνο ένα περιορισμένο χρονικό διάστημα; Αυτό το άρθρο καλύπτει τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να μετακινηθείτε γρήγορα στην εφαρμογή διαβατηρίου, ώστε να μπορείτε να φτάσετε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Πώς να πάρετε ένα διαβατήριο χωρίς πιστοποιητικό γέννησης : Δεν έχετε πιστοποιητικό γέννησης; Κανένα πρόβλημα. Αυτό το άρθρο καλύπτει τα άλλα έγγραφα και μορφές ταυτότητας που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να λάβετε το διαβατήριό σας.

Αυτό το άρθρο έχει επεξεργαστεί και ενημερωθεί από την Lauren Juliff.