Μέριλαντ Φεστιβάλ Αναγέννησης

Επισκεφθείτε ένα αγγλικό χωριό του 16ου αιώνα στο Crownsville, Maryland

Κάθε Αύγουστο μέχρι τον Οκτώβριο από το 1977, το φωτοστανικό Φεστιβάλ Αναγέννησης του Μέριλαντ έχει αναδημιουργήσει ένα αγγλικό χωριό Tudor του 16ου αιώνα στην εποχή του William Shakespeare, του Edmund Spenser, του Thomas More και του Henry VIII.

Τι είναι το Φεστιβάλ Αναγέννησης;

Αναγεννησιακά φεστιβάλ σε όλη την Αμερική κοιτάζουν πίσω σε αυτή την εποχή της καινοτομίας. Το φεστιβάλ του Μέριλαντ, το οποίο προσελκύει κατά μέσον όρο 14.700 επισκέπτες καθημερινά, αποδίδει φόρο τιμής στην περίοδο με ζωντανές εμφανίσεις σε οκτώ σκηνές, σε μια αγωνιστική αρένα και δεκάδες ενδιαφέρουσες οδικές εκδηλώσεις σε ένα αγγλικό χωριό που απλώνεται σε 25 στρέμματα.

Η ετήσια εκδήλωση είναι διασκεδαστική για όλες τις ηλικίες και ένας ενδιαφέροντος τρόπος να μάθετε για τον Χένρι VIII και το βασιλικό του δικαστήριο. Στην φιλική προς την οικογένεια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην κομητεία Anne Arundel περίπου 30 μίλια από την Ουάσινγκτον, μπορείτε να δείτε έναν τροφοδότη φωτιάς, να παρακολουθήσετε τζόκινγκ σε πλήρη πανοπλία, να θαυμάσετε τους τζόνγκλερς και τους μάγους και να ακούσετε τις αναδημιουργίες της μουσικής της Αναγέννησης.

Οι συμμετέχοντες απολαμβάνουν ποικιλία εισιτηρίων από περισσότερα από 40 καταστήματα τροφίμων και καταστήματα σε 130 βιοτεχνικά καταστήματα για βιτρό, γλυπτά, κοσμήματα, αγγειοπλαστική, ξυλογλυπτική, δερμάτινα είδη, εργασίες ένδυσης, ρούχα και δημιουργίες από γυαλί.

Υπάρχει διασκέδαση για όλους, ακόμα και για τους μικρότερους, με φιλικές προς το παιδί δραστηριότητες όπως δωρεάν βόλτες με πόνυ, λαβύρινθο, τοξοβολία, χώρο παιχνιδιού και δεκάδες παιχνίδια.

Πότε και που

Το 2018 Maryland Renaissance Festival λαμβάνει χώρα στο Anne Arundel Fairgrounds, που βρίσκεται στη διασταύρωση της διαδρομής 450 και Crownsville Road στο Crownsville, Maryland (8 μίλια βορειοδυτικά της Αννάπολης).

Θα είναι ανοιχτά τα σαββατοκύριακα από τις 10 π.μ. έως τις 7 μ.μ. στις ημερομηνίες αυτές:

Η είσοδος είναι 19 δολάρια από τις 25 Αυγούστου έως 19 Σεπτεμβρίου και 25 δολάρια από τις 15 Σεπτεμβρίου έως τις 21 Οκτωβρίου. Όλα τα εισιτήρια για τους ηλικιωμένους, τα παιδιά και τα γκρουπ είναι προεξοφλημένα. Ένα δίμηνο πέρασμα είναι $ 38 για την πορεία του φεστιβάλ.

Συμβουλές για επισκέπτες

Περισσότερες πληροφορίες

Πηγαίνετε στον επίσημο ιστότοπο ή καλέστε (800) 296-7304. Μάθετε περισσότερα σχετικά με άλλα συμβάντα στην περιοχή του Ημερολογίου σημαντικών εκδηλώσεων της Annapolis .