Οδηγός Δημόσιων Μεταφορών της Ουάσιγκτον

Όλα για το μετρό, τα τρένα και τα λεωφορεία στην πρωτεύουσα

Είναι εύκολο να ταξιδέψετε στην περιοχή της Ουάσινγκτον, με τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Δεδομένου ότι η κυκλοφορία στην Ουάσινγκτον, DC είναι συχνά συμφόρηση και ο χώρος στάθμευσης είναι ακριβός, η δημόσια μεταφορά μπορεί να είναι ένας βολικός τρόπος για να μετακινηθείτε. Τα αθλήματα, η διασκέδαση, τα καταστήματα, τα μουσεία και τα αξιοθέατα είναι όλα προσβάσιμα με τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Η μετακίνηση σε μετρό, τρένο ή λεωφορείο μπορεί να είναι λιγότερο αγχωτική και πιο βολική από την οδήγηση αυτοκινήτου σε ορισμένες περιοχές της περιοχής.

Εδώ είναι ένας οδηγός για τα συστήματα δημόσιας συγκοινωνίας της Washington, DC.

Τρένα και οδοί

Metrorail - Το Metroorail της Ουάσιγκτον είναι το περιφερειακό σύστημα μετρό, παρέχοντας καθαρές, ασφαλείς και αξιόπιστες μεταφορές γύρω από τη μητροπολιτική περιοχή της Ουάσιγκτον, χρησιμοποιώντας πέντε έγχρωμες γραμμές που διασταυρώνονται σε διάφορα σημεία, επιτρέποντας στους επιβάτες να αλλάζουν τρένα και να ταξιδεύουν οπουδήποτε συστήματος.

MARC Train Service - Το MARC είναι ένα τρένο για τις μετακινήσεις με τα μέσα μαζικής μεταφοράς σε τέσσερις διαδρομές προς το σταθμό Union στην Ουάσινγκτον. Τα σημεία εκκίνησης είναι η Βαλτιμόρη, ο Frederick και η Perryville, MD και Martinsburg, WV. Αρχίζοντας το Δεκέμβριο του 2013, η υπηρεσία MARC θα πραγματοποιηθεί τα Σαββατοκύριακα μεταξύ της Βαλτιμόρης και της Ουάσινγκτον στη γραμμή Penn. Οι υπόλοιπες γραμμές εκτελούνται μόνο από Δευτέρα έως Παρασκευή.

Η Virgin Express Railway (VRE) - VRE είναι ένα τρένο για τα μέσα μαζικής μεταφοράς που παρέχει τη δημόσια συγκοινωνία από το Fredericksburg και το αεροδρόμιο Broad Run στο Bristow, VA στο Union Station στην Ουάσιγκτον, DC.

Η υπηρεσία VRE λειτουργεί μόνο από Δευτέρα έως Παρασκευή.

DC Streetcars - Η πρώτη γραμμή H Street / Benning Road του DC Streetcar άρχισε να λειτουργεί τον Φεβρουάριο του 2016. Πρόσθετες γραμμές αναμένεται να ανοίγουν σε άλλα μέρη της πόλης.

Λεωφορεία

DC κυκλοφορητής - DC Circulator, παρέχει φθηνή, συχνή υπηρεσία γύρω από το National Mall, μεταξύ Union Station και Georgetown, καθώς και μεταξύ του Συνεδριακού Κέντρου και του National Mall.

Οι ναύλοι είναι μόνο $ 1.

Metrobus - Metrobus είναι η περιφερειακή υπηρεσία λεωφορείων της περιοχής Washington, DC και συνδέεται με όλους τους σταθμούς Metrorail και τροφοδοτεί άλλα τοπικά συστήματα λεωφορείων στην περιοχή. Η Metrobus λειτουργεί 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα με περίπου 1.500 λεωφορεία.

ART-Arlington Transit - Το ART είναι ένα σύστημα λεωφορείων που λειτουργεί στο νομό Arlington της Βιρτζίνια και παρέχει πρόσβαση στο σταθμό μετρό Crystal City και στο VRE. Η γραμμή λεωφορείου Metroway ταξιδεύει από το σταθμό του μετρό Braddock Road στην Αλεξάνδρεια μέχρι το Πεντάγωνο, με στάσεις στο Potomac Yard και το Crystal City.

Πόλη του Fairfax CUE - Το σύστημα λεωφορείων CUE παρέχει μέσα μαζικής μεταφοράς στο City of Fairfax, στο Πανεπιστήμιο George Mason και στο σταθμό μετρό της Βιέννης / Fairfax-GMU.

DASH (Αλεξάνδρεια) - Το σύστημα λεωφορείων DASH παρέχει υπηρεσία στο Δήμο Αλεξανδρείας και συνδέεται με Metrobus, Metrorail και VRE.

Fairfax Connector - Το Fairfax Connector είναι το τοπικό σύστημα λεωφορείων για το Fairfax County, Virginia που συνδέει με το Metrorail.

Λουδούνουν County Commuter Bus - Η Loudoun County Connector είναι μια υπηρεσία μεταφορών με λεωφορείο που παρέχει μεταφορά σε πάρκο και βόλτα πολλά στη Βόρεια Βιρτζίνια κατά τη διάρκεια της ώρας αιχμής, από Δευτέρα έως Παρασκευή. Οι προορισμοί περιλαμβάνουν το Μετρό της Εκκλησίας του West Falls, το Rosslyn, το Πεντάγωνο και η Ουάσιγκτον, DC.

Το Loudoun County Connector παρέχει επίσης μεταφορά από το σταθμό μετρό του West Falls Church προς το νομό Eastern Loudoun.

OmniRide (Βόρεια Βιρτζίνια) - Η υπηρεσία OmniRide είναι μια υπηρεσία μεταφορών με λεωφορεία που παρέχει μεταφορές από Δευτέρα έως Παρασκευή από τοποθεσίες σε ολόκληρο το Prince William County έως σταθμούς μετρό της Βόρειας Βιρτζίνια και στο κέντρο της Ουάσινγκτον. Το OmniRide συνδέει (από την περιοχή Woodbridge) με το σταθμό Franconia-Springfield και (από τις περιοχές Woodbridge και Manassas) με το σταθμό Tysons Corner.

Ride On (Montgomery County) - Ride Στις λεωφορεία που εξυπηρετούν Montgomery County, Μέριλαντ και να συνδεθείτε με την κόκκινη γραμμή του μετρό.

Το λεωφορείο (County Prince George) - Το λεωφορείο παρέχει τη δημόσια συγκοινωνία σε 28 δρομολόγια στην κομητεία Prince George, Maryland.