Υπηρεσία Σιδηροδρόμων MARC: Σιδηροδρομικός Σταθμός Εσωτερικών προς Ουάσιγκτον, DC

Πώς να ταξιδεύετε με τρένο από το Μέριλαντ στην πρωτεύουσα του έθνους

Η υπηρεσία τρένων MARC (περιφερειακός κυβερνήτης της Περιοχής Μέριλαντ) είναι ένα σύστημα σιδηροδρομικής μετακίνησης 187 μιλίων, το οποίο παρέχει υπηρεσίες σε τρεις γραμμές μεταξύ της Βαλτιμόρης, και Ουάσιγκτον, DC. Perryville, MD και Washington, DC. και Martinsburg, WV και Washington, DC Τα τρένα MARC λειτουργούν από Δευτέρα έως Παρασκευή με περιορισμένη υπηρεσία σε επιλεγμένες διακοπές και υπηρεσία Σαββατοκύριακου στη γραμμή Penn μόνο μεταξύ Βαλτιμόρη και Ουάσινγκτον.

Η υπηρεσία τρένου προσφέρεται κατά τις πρωινές και βραδινές ώρες αιχμής στις γραμμές Brunswick και Camden, με όλη την ημέρα και την αργά το βράδυ υπηρεσία στην γραμμή Penn. Το κάθισμα δεν είναι αποκλειστικό. Τα περισσότερα τρένα με ώρα αιχμής έχουν ένα ήσυχο αυτοκίνητο, το οποίο βρίσκεται δίπλα στην ατμομηχανή (Αυτοκίνητο # 1). Η υπηρεσία τρένων MARC λειτουργεί με σύμβαση με την National Rail Passenger Corporation (Amtrak) και τη CSX Transportation. Η υπηρεσία τρένων MARC προσφέρει έναν άνετο τρόπο για να μεταβείτε στην Ουάσινγκτον, DC και να αποφύγετε τις ενοχλήσεις της κυκλοφοριακής συμφόρησης γύρω από την πρωτεύουσα.

Γραμμές σιδηροδρομικής γραμμής MARC

Εισιτήρια Αγώνων MARC

Ο καλύτερος τρόπος για να αγοράσετε ένα εισιτήριο τρένων MARC είναι αυτοπροσώπως στα μηχανήματα αυτόματης πώλησης εισιτηρίων Amtrak Quik-Trak. Τα εισιτήρια μονής κατεύθυνσης μπορούν να αγοραστούν στο πλοίο MARC Trains μόνο με μετρητά. Τα εισιτήρια που αγοράζονται στις αμαξοστοιχίες υπόκεινται σε προσαύξηση 5,00 δολαρίων εάν η μηχανή πώλησης εισιτηρίων ήταν διαθέσιμη ή / και το γραφείο εισιτηρίων ήταν ανοικτό στην ώρα αναχώρησης του τρένου.

Οι μονόδρομες, εβδομαδιαίες, μηνιαίες και κάρτες Link Transit είναι διαθέσιμες για online αγορές μέσω του mta.commuterdirect.com ή καλώντας το 410-697-2212. Σημειώστε ότι η υπηρεσία τρένων της MARC δεν προσφέρει ηλεκτρονική έκδοση εισιτηρίων - όλα τα εισιτήρια πρέπει να ταχυδρομηθούν .

Καθημερινές τιμές: Εύρος από $ 4 έως $ 16 με έναν τρόπο

Εκπτωτικοί ναύλοι:

Πληροφορίες για το τρένο MARC: (866) 743-3682 και (410) 539-5000

Ιστοσελίδα: www.mtamaryland.com/services/marc

Ενώ το MARC Train προσφέρει έναν βολικό τρόπο για πολλούς ανθρώπους να ταξιδέψουν στην πόλη, υπάρχουν πολλές διαθέσιμες επιλογές μεταφοράς. Διαβάστε περισσότερα για την μετακίνηση στην Ουάσιγκτον, DC .