Βανκούβερ τον Νοέμβριο Οδηγός Καιρού και Εκδηλώσεων

<Οκτωβρίου στο Βανκούβερ | Δεκέμβριος στο Βανκούβερ>

Νοέμβριος ο καιρός στο Βανκούβερ - Χρησιμοποιήστε τη βροχή

Ο Allan Fotheringham κάποτε κάλεσε το Βανκούβερ την πόλη του Καναδά με το καλύτερο κλίμα και τον χειρότερο καιρό. Η χιονόπτωση είναι σπάνια το χειμώνα, αλλά η βροχή είναι ο κανόνας - ειδικά το Νοέμβριο και το Δεκέμβριο, οι βροχερότεροι μήνες του Βανκούβερ.

Ποιο είναι λοιπόν το προβάδισμα στο Βανκούβερ τον Νοέμβριο; Λοιπόν, το Νοέμβριο δεν είναι η πιο δημοφιλής εποχή για επίσκεψη (τον Ιούλιο και τον Αύγουστο), έτσι οι τιμές ταξιδιού είναι πολύ ανταγωνιστικές, όπως και οι τιμές του ξενοδοχείου και του ξενώνα.

Αν και οι θερμοκρασίες έχουν κρυώσει, δεν θα σας εμποδίσουν να συμμετάσχετε στην υπαίθρια αναψυχή που το Βανκούβερ και η περιοχή είναι διάσημη. Προχωρήστε στο Stanley Park για να περπατήσετε γύρω από το Seawall ή ακόμα και να επισκεφθείτε μία από τις πολλές παραλίες του Βανκούβερ (αν και το νερό είναι πολύ κρύο για κολύμπι).

Στις αρχές Νοεμβρίου, οι επισκέπτες μπορούν να πιάσουν το τέλος των φθινοπωρινών χρωμάτων. Υπάρχουν πολλά πάρκα που είναι ιδανικά για προβολή φυλλώματος πτώσης .

Προς τα τέλη του Νοεμβρίου, πιθανότατα θα πάρετε την αρχή της σεζόν του σκι, ενώ το κοντινό Grouse Mountain τείνει να ανοίξει σε αυτό και η Whistler / Blackcomb - περίπου δύο ώρες με το αυτοκίνητο μακριά - ξεκινά επίσης την εποχή του.

Μέση θερμοκρασία Νοεμβρίου: 7ºC / 45ºF

Μην αφήνετε τη βροχή να σας αποθαρρύνει - υπάρχουν πολλά να κάνετε στο Βανκούβερ σε μια βροχερή μέρα .

Τι να Pack για το Βανκούβερ το Νοέμβριο

Βανκούβερ το Νοέμβριο Perks

Βανκούβερ το Νοέμβριο Μειονεκτήματα

Καλό να γνωρίζετε για το Βανκούβερ τον Νοέμβριο

Βανκούβερ τον Νοέμβριο Στιγμιότυπα