Οδηγός για το Stanley Park, Βανκούβερ

Το Stanley Park είναι ένα τεράστιο πάρκο στο κέντρο του Βανκούβερ.

Καλύπτοντας 1000 στρέμματα, το Stanley Park είναι περισσότερο από 10% μεγαλύτερο από το Central Park του Μανχάταν. Το Stanley Park βγαίνει στο νερό από το κέντρο του Βανκούβερ. οι επισκέπτες μπορούν να περπατήσουν την περίμετρο θαλάσσιας περιμέτρου των 8,9χλμ. σε περίπου 2 ώρες ή να κάνουν ποδήλατο ή λεπίδα σε λίγο πάνω από μία ώρα. Το εσωτερικό φιλοξενεί απίστευτη χλωρίδα και πανίδα, υδάτινα πάρκα και το δημοφιλές ενυδρείο του Βανκούβερ. Το Stanley Park είναι όλα όσα πρέπει να είναι ένα δημόσιο πάρκο και πολλά άλλα.

Αναμείνετε να περάσετε το καλύτερο μέρος της ημέρας εκεί, ειδικά εάν ο καιρός είναι καλός.

Στοιχεία επικοινωνίας Stanley Park

Ιστοσελίδα του Stanley Park
Τηλέφωνο: (604) 257-8400

Stanley Park Βανκούβερ Ώρες

Το Stanley Park είναι ανοιχτό όλο το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο. Οι ώρες για τις δραστηριότητες και τα αξιοθέατα μέσα στο πάρκο διαφέρουν ανάλογα με την εποχή.

Να φτάσετε στο πάρκο Stanley

Μια σειρά ποδηλατοδρόμων / πεζοπορικών διαδρομών συνδέει τη χερσόνησο Stanley Park Vancouver με το κέντρο της πόλης, μεταξύ άλλων μεταξύ του Αγγλικού κόλπου και του λιμανιού του άνθρακα.

Το ενοικιαζόμενο ποδήλατο Speokes στη γωνία της Γεωργίας και του Denman, απέναντι από το Stanley Park, είναι ένα βολικό μέρος για να νοικιάσετε ένα ποδήλατο, συμπεριλαμβανομένων παιδικών ποδηλάτων, διαδρομών, ρυμουλκούμενων και μονοπατιών. Οι ενοικιάσεις είναι από μία ώρα έως ολόκληρη την ημέρα.

Η TransLink παρέχει δημόσια συγκοινωνία στο Stanley Park.

Με αυτοκίνητο , χρησιμοποιήστε την κύρια είσοδο στο πάρκο στο δυτικό άκρο της οδού Georgia στο κέντρο του Βανκούβερ.

Να πάρει γύρω από το Stanley Park

Η περίμετρος θαλάσσης επιτρέπει στους επισκέπτες να περπατούν, να τρέχουν, να κινούνται με ποδήλατο και να περπατούν γύρω από το πάρκο.

Τα αυτοκίνητα επιτρέπονται εντός του πάρκου, με πληρωμένο χώρο στάθμευσης στην είσοδο και σε πολλές άλλες περιοχές.

Ένα φθηνό λεωφορείο τρέχει τακτικά μέσω του Stanley Park.

Ξενοδοχεία κοντά σε Stanley Park:

Μέρη για φαγητό στο πάρκο Stanley:

Τέσσερα εστιατόρια βρίσκονται στο Stanley Park.

Αναμείνετε τις διογκωμένες τιμές. Ωστόσο, βρήκαμε το Prospect Point Café εκπληκτικά καλό με μια εξαιρετική θέα με θέα τη Γέφυρα Λιοντάρι Gate, το Burrard Inlet και τα βουνά της North Shore.