Περιήγηση στην έρημο Belle Boat στη λίμνη Saguaro

Πάρτε μια γραφική, αφηγημένη βόλτα σε ένα Paddleboat λίμνη Saguaro

Η λίμνη Saguaro είναι μια από τις λίμνες που βρίσκονται πλησιέστερα στην περιοχή του Greater Phoenix, κοντά στο βορειοανατολικό τμήμα της Mesa, στην Αριζόνα. Είναι κοντά σε ένα άλλο δημοφιλές τοπικό αξιοθέατο, Salt River Tubing στην περιοχή αναψυχής Salt River. Ενώ οι σωλήνες είναι για τους πιο περιπετειώδεις από εμάς, μια βόλτα στο Desert Belle στη λίμνη Saguaro είναι ιδανική για ανθρώπους που δεν ενδιαφέρονται να βρέξουν και δεν θέλουν να καταναλώνουν υπερβολική ενέργεια.

Το σκάφος με κουπιά Desert Belle είναι ένα καθαρό, μοντέρνο σκάφος με χώρο για περισσότερους από 140 επιβάτες. Υπάρχουν δύο επίπεδα. Το κατώτερο επίπεδο είναι κλειστό και κλιματιζόμενο. Το ανώτερο επίπεδο διαθέτει κάλυμμα με κουβούκλιο που καθιστά δυνατή την καλοκαιρινή ποδηλασία. Υπάρχουν μερικές θέσεις στο μπροστινό μέρος του σκάφους που δεν έχουν καθόλου κάλυψη και παρέχουν την καλύτερη δυνατή θέα όπου κατευθύνεται το σκάφος.

Παρόλο που προηγουμένως διεξήχθη με παλαιότερη, μικρότερη και βαρύτερη βάρκα, αυτές οι περιηγημένες περιηγήσεις στη λίμνη Saguaro πραγματοποιούνται από το 1964. Οι επιβάτες μαθαίνουν για την έρημο, τις λίμνες, τα βουνά, τη χλωρίδα και την πανίδα από τον Καπετάνιο (όχι μια ηχογράφηση) καθώς η περιοδεία των 90 λεπτών τις φέρνει περίπου πέντε μίλια στη λίμνη και πίσω.

Πότε λειτουργεί η Desert Belle;

Το Desert Belle λειτουργεί όλο το χρόνο, βροχή ή λάμψη. Υπάρχουν κρουαζιέρες το μεσημέρι, το απόγευμα και το ηλιοβασίλεμα. Από καιρό σε καιρό, μπορεί να υπάρχουν ειδικές κρουαζιέρες για πάρτι ή για μουσική. Φυσικά, το Desert Belle είναι διαθέσιμο για ναύλωση για ειδικές περιπτώσεις.

Που είναι?

Η λίμνη Saguaro είναι μια από τις λίγες λίμνες που βρίσκονται σε σχετικά μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο από την περιοχή του Greater Phoenix. Είναι στην πραγματικότητα κοντά Mesa, Arizona και Fountain Hills, έτσι είναι εύκολα προσβάσιμο από την ανατολική κοιλάδα, καθώς και από το Scottsdale.

Πάρτε τον αυτοκινητόδρομο Beeline 87 προς το Fountain Hills.

Συνεχίστε, περίπου δέκα πιο μίλια από την Shea Blvd. προς την κατεύθυνση της λίμνης Saguaro στην οδό Bush. Στρίψτε δεξιά. Οδηγήστε περίπου 4 μίλια. Η είσοδος στη μαρίνα θα είναι στα αριστερά σας. Η σήμανση είναι καλή.
-ή-
από το Mesa πάρτε το Power Road βόρεια και συνεχίζετε στην εθνική οδό Bush μέχρι να φτάσετε στην είσοδο της Μαρίνας στα δεξιά σας.

Saguaro Lake Marina Διεύθυνση:
14011 N Bush Highway
Mesa AZ 85215

Δείτε αυτήν την τοποθεσία στους Χάρτες Google.

Επίσκεψη στο Βερολίνο Desert Belle Τηλέφωνο:
480-984-2425

Θα πρέπει να προγραμματίσετε να είστε εκεί τουλάχιστον 15 λεπτά νωρίτερα αν έχετε εισιτήρια προόδου.

Πώς μπορώ να λάβω εισιτήρια και πόσα είναι αυτά;

Μπορείτε να αγοράσετε εισιτήρια:

  1. σε απευθείας σύνδεση εκ των προτέρων, με πιστωτική κάρτα.
  2. εκ των προτέρων μέσω τηλεφώνου, με πιστωτική κάρτα, σε 480-984-2425 ή 877-749-2848.
  3. στο περίπτερο εισιτηρίων στη λίμνη Saguaro, μετρητά ή επιταγές μόνο.

Οι τιμές για τις περιηγημένες περιηγήσεις περιλαμβάνουν φόρο (Ιούλιος 2016):
13 ετών και άνω: $ 22
Παιδιά 5 - 12: $ 15

Τα προχωρημένα εισιτήρια επιβίβασης διατίθενται σε υψηλότερη τιμή.

Δεν υπάρχει χρέωση για στάθμευση. Παρόλο που θα δείτε σημάδια που αναφέρονται σε ένα Pass Recreation, δεν χρειάζεστε ένα για αυτό το βόλτα με βάρκα. Πάρκο στην παρτίδα δίπλα στο εστιατόριο.

Διατίθενται εκπτώσεις;

Επικοινωνήστε με το γραφείο για μεγάλες ομαδικές εκπτώσεις.

Τι άλλο πρέπει να γνωρίζω;

Τα παιδιά 12 και κάτω απαιτούνται από το νόμο για να φορούν γιλέκο ζωής κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Εάν έχετε ένα γιλέκο ζωής για το παιδί σας, μπορείτε να το φέρετε. Εάν όχι, θα παρέχεται κάποιος.

Υπάρχει ένα πλήρες εστιατόριο στη λιμνοθάλασσα Saguaro. Το Lakeshore Restaurant σερβίρει πρωινό, μεσημεριανό γεύμα και δείπνο, επτά ημέρες την εβδομάδα. Δεν είναι πολυτελές δείπνο, αλλά υπάρχει ένα αρκετά εκτεταμένο μενού με λογικές τιμές φαγητού. Υπάρχει υπαίθριος χώρος με θέα στη μαρίνα. Έχω κάποιες περισσότερες συμβουλές για εσάς στην επόμενη σελίδα.

Δέκα Συμβουλές μου

Τώρα που σας έχω πει πώς και πού να αγοράσετε τα εισιτήρια για την 90λεπτη αφηγημένη κρουαζιέρα στη λίμνη Saguaro, εδώ είναι μερικά πράγματα που ίσως θέλετε να μάθετε πριν αγοράσετε τα εισιτήριά σας.

  1. Εάν δεν αγοράσετε τα εισιτήριά σας εκ των προτέρων, μπορείτε να μεταβείτε απευθείας στο γραφείο εισιτηρίων Desert Belle στη λίμνη Saguaro. Να γνωρίζετε, ωστόσο, ότι τα εισιτήρια μπορεί να ξεπουληθούν και ίσως να μην προχωρήσετε χωρίς προπληρωμένο εισιτήριο. Σε άτομα που δεν έχουν αποκτήσει προπληρωμένα εισιτήρια θα προσφερθούν όλα τα διαθέσιμα εισιτήρια ή εισιτήρια για μη εκθέσεις, με βάση την αρχή της πρώτης προσφοράς.
  1. Όταν κάνετε online κρατήσεις, βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπεριλάβει παιδιά κάτω των 5. Παρόλο που δεν υπάρχει χρέωση για αυτά, το προσωπικό πρέπει να γνωρίζει πόσοι άνθρωποι θα βρίσκονται στο σκάφος. Εάν το ταξίδι που ξεκινάτε, μπορεί να χρειαστεί να κρατήσετε το μικρό παιδί σας στην αγκαλιά σας καθ 'όλη τη διάρκεια της περιοδείας.
  2. Η Desert Belle δεν δέχεται πιστωτικές κάρτες στη μαρίνα, μόνο σε απευθείας σύνδεση εκ των προτέρων.
  3. Η Desert Belle είναι δημοφιλής για πάρτι και εταιρικές εκδηλώσεις, οπότε βεβαιωθείτε ότι έχετε μια δημόσια περιήγηση την ημέρα που θα πάτε προτού αρχίσετε να οδηγείτε στη λίμνη.
  4. Τα τρόφιμα / τα ποτά δεν επιτρέπονται στην Desert Belle. Μπορείτε να αγοράσετε νερό, αναψυκτικά, μπύρα και κρασί καθώς και σνακ στο σκάφος. Είναι πολύ λογικές τιμές.
  5. Οι περισσότεροι άνθρωποι θα είναι στη σκιά στην Desert Belle, αλλά θα είναι ακόμα ζεστό από το Μάιο έως το Σεπτέμβριο. Στις απογευματινές κρουαζιέρες το καλοκαίρι, να γνωρίζετε ότι οι άνθρωποι που κάθονται κατά μήκος της περιμέτρου στο επάνω επίπεδο θα βρίσκονται στον ήλιο προς τη μία ή την άλλη κατεύθυνση. Φορέστε ένα καπέλο, αντηλιακό και γυαλιά ηλίου. Αν έχετε ένα από αυτά τα λίγα προσωπικά misters, θα το έφερα. Μην ξεχνάτε τη φωτογραφική σας μηχανή και τα κιάλια!
  6. Εάν ταξιδεύετε με το σκάφος της λίμνης Saguaro στη ζέστη του καλοκαιριού , να έχετε κατά νου ότι είστε λιγότερο πιθανό να δείτε ζώα. Έχουν την τάση να παραμένουν κρυμμένα σε σκιερά μέρη κατά τη διάρκεια των πιο hot μέρη της ημέρας.
  7. Μια βόλτα στην έρημο Belle είναι μια ήρεμη, χαμηλής ενεργειακής δραστηριότητας . Είναι υπέροχο για τουρίστες και για ανθρώπους που δεν μπορούν να ασκήσουν. Το Desert Belle είναι προσβάσιμο από αναπήρους και υπάρχουν τουαλέτες στο πλοίο.
  8. Ο Καπετάνιος της Έρημος Belle κάνει μια σπουδαία δουλειά που δείχνει ενδιαφέροντα αξιοθέατα κατά τη διάρκεια της περιοδείας και μοιράζεται ιστορίες για τους μύθους της Αριζόνας και τις μικρές παραστάσεις. Ζητήστε του ερωτήσεις! Μιλάει για όλη την περιοδεία. Εάν το πλήρωμα εντοπίσει οποιαδήποτε άγρια ​​φύση, θα σιγουρευτούν ότι θα έχετε την ευκαιρία για φωτογραφία.
  9. Κατά τη γνώμη μου, η διαδρομή Dolly Steamboat στη λίμνη Canyon είναι πιο γραφική, αλλά η προσπάθεια να φτάσετε σε αυτό είναι πιο δύσκολη.

Τι γίνεται αν έχω περισσότερες ερωτήσεις;

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την Desert Belle στα τηλέφωνα 480-984-2425 ή 877-749-2848 ή επισκεφθείτε την Desert Belle online.

Όλες οι ημερομηνίες, οι ώρες, οι τιμές και οι προσφορές ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.