Χειμερινά φώτα στο κρατικό πάρκο Seneca Creek

Γιορτή φωτισμού Χριστουγέννων του Gaithersburg

Το Winter Lights είναι μια μαγική έκθεση φωτός Χριστουγέννων στο Seneca Creek State Park στο Gaithersburg, Maryland. Δείτε περισσότερες από 350 φωτιζόμενες οθόνες και κατά μήκος μιας διαδρομής 3,5 μιλίων μέσα στο πάρκο. Οδηγώντας μέσα από τη μαγεμένη δασική ρύθμιση, θα δείτε μια σειρά από οθόνες που ανάβουν τη νύχτα. Πραγματοποιώντας το ντεμπούτο του φέτος είναι μια νέα οθόνη βάτραχος πρίγκιπα, που βρίσκεται ανάμεσα στα παραδοσιακά αγαπημένα φεστιβάλ που περιλαμβάνουν ένα φανταστικό κάστρο και ένα μαγευτικό κρήνη Unicorn, Winter Woods, Teddy Bear Land, βικτοριανό χωριό και Βόρειο Πόλο.

Οι θεματικές περιοχές περιλαμβάνουν το Winter Woods, το Teddy Bear Land, το βικτοριανό χωριό, τον Βόρειο Πόλο και πολλά άλλα. Τα Χειμερινά Φώτα του 2016 ωφελούν τις τοπικές φιλανθρωπικές οργανώσεις, όπως το Bounty του Μωρού, την Ανασυγκρότηση του Νομού Montgomery County, το Κοινωφελές Ίδρυμα Kentlands, τα Κορίτσια στην Εκτέλεση του Montgomery County και τις γυναίκες που φροντίζουν τα Υπουργεία. Δείτε φωτογραφίες των φώτων χειμώνα στο Seneca Creek State Park .

Τοποθεσία

Seneca Creek State Park , 11950 Clopper Road Gaithersburg, Μέριλαντ. Από το I-270, πάρτε το Exit 10, Clopper Road (Διαδρομή 117). Γυρίστε δεξιά στο φως, προχωρήστε για περίπου 2 μίλια. Το πάρκο βρίσκεται στα αριστερά.

Ημερομηνίες και ώρες

24 Νοεμβρίου έως 31 Δεκεμβρίου 2017 (κλειστά 25 Δεκεμβρίου)
Κυριακή - Πέμπτη 6 - 9 μ.μ.
Παρασκευή και Σάββατο 6 - 10 μ.μ.

Αδεια

12 δολάρια ανά αυτοκίνητο Δευτέρα-Πέμπτη, 15 δολάρια ανά αυτοκίνητο Παρασκευή - Κυριακή. Τα μετρητά ή η πιστωτική κάρτα.

Ειδικά γεγονότα