Οι ρίζες του Detroit του Eminem

Το υπόβαθρο του Ντιτρόιτ του Μάρσαλ Μπρους Μάντερς, ΙΙΙ

Ονομα:

Μάρσαλ Μπρους Ματς, ΙΙΙ

Γεννημένος:

1972

Ψευδώνυμο:

Ρίζες Ντιτρόιτ:

8 μίλια

Πολλά από αυτά που οι άνθρωποι πιστεύουν ότι γνωρίζουν για το Eminem γνωρίζουν από την ημι-αυτογραφική ταινία 8 Mile . αλλά πόσο μεγάλο μέρος της ταινίας είναι ένας μύθος σχετικά με τις ρίζες του καλλιτέχνη στο Ντιτρόιτ;

Στο Ντιτρόιτ, το "8 Mile" είναι κάτι περισσότερο από ένα όνομα δρόμου. Διαχωρίζει την κομητεία Wayne από τις πιο εύπορες κομητείες της στα βόρεια και είναι το κατανοητό χάσμα μεταξύ της πόλης του Ντιτρόιτ και των λευκών προαστίων της. Σε κινηματογραφικούς όρους, το "8 Mile" αντιπροσωπεύει ένα εμπόδιο για τον κύριο χαρακτήρα του κινηματογράφου, Jimmy Smith, νεώτερος, να ξεπεράσει την πραγματοποίηση του ονείρου του να γίνει λευκός ράπερ.

Μεγαλώνοντας στο Ντιτρόιτ

Σε συνεντεύξεις, ο Eminem δήλωσε ότι μεγάλωσε στην λανθασμένη πλευρά του 8 Mile, που σημαίνει την πλευρά του Detroit. αλλά τα πολυάριθμα βιογραφικά στοιχεία εκεί έξω δηλώνουν ότι μετακόμισε στην περιοχή του Ντιτρόιτ με τη μητέρα του όταν ήταν 12 ετών και πήγε στο σχολείο στην κομητεία Macomb . Σύμφωνα με το FamousWhy.com, πήγε στο δημοτικό σχολείο στο Roseville. Πήγε επίσης στο Γυμνάσιο του Όσμπορν και στο Γυμνάσιο του Λίνκολν μέχρι το 1989, όταν έπεσε για τρίτη φορά μετά την αποτυχία της 9ης τάξης. Ενώ το γυμνάσιο βρισκόταν σε απόσταση μικρότερη από ένα μίλι από το διάσημο χάσμα του 8 Mile Road, βρισκόταν στην κυρίαρχη κοινότητα του Warren.

Εργάστηκε επίσης και στο Macomb County στο Gilbert's Lodge στις St. Clair Shores από την εποχή που έφυγε από το γυμνάσιο μέχρι το 1998. Ακόμα και εκτελούσε εκεί μερικές φορές.

Κάνοντας το στη μουσική

Ενώ μερικά από τα μέλη της οικογένειάς του αμφισβητούν αν έκανε, στην πραγματικότητα, μεγαλώνουν στην «κουκούλα», μεγάλωσε φτωχός και κινήθηκε γύρω από πολλά όπως ο Jimmy Smith, Jr.

χαρακτήρα στο 8 μίλι . Επίσης, προσπάθησε να σπάσει σε ραπ ως λευκό καλλιτέχνη, σπάζοντας τη μουσική του για να καταγράψει καταστήματα σε Roseville και Warren και συμμετέχοντας σε μάχες ραπ σε διάσημους χώρους hip-hop του Ντιτρόιτ. Πριν το πάει μόνο του, ήταν μέρος ενός duo rap που ονομάζεται Soul Intent. Καθώς βγήκε μόνος του μετά το γυμνάσιο, ήταν όπως το M & M - τα αρχικά του. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, οι στίχοι της μουσικής του ήταν πολύ ελαφρύτεροι από εκείνους για τους οποίους τελικά θα γινόταν διάσημος. Το άλμπουμ Infinite που κυκλοφόρησε το 1996 επικεντρώθηκε στην αγάπη και το έκανε μεγάλο. Παρόλο που δεν ήταν απατηλή γλώσσα, η μουσική της M & M σχεδιάστηκε για να είναι δυνατή η αναπαραγωγή στους τοπικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς.

Eminem / Slim Shady Εξέλιξη

Όπως σημειώνεται από τον ML Elrick στα βρώμικα μυστικά του άρθρου του Salon , η εξέλιξη του Mathers ως καλλιτέχνη μπορεί να ανιχνευθεί από τα διάφορα καλλιτεχνικά του μιούζικαλ. Το 1995, το ίδιο έτος γεννήθηκε η κόρη του Hailie Jade Scott και έκοψε κομμάτια στο Ferndale για το Infinite album του, άλλαξε το όνομα του rapper από M & M σε Eminem. Αν ο Eminem ήταν μια ενσάρκωση που δημιούργησε ο Mathers αφού βυθίστηκε στον πολιτισμό του hip-hop, ο Slim Shady ήταν το κακό alter ego του καθώς ο Mathers συνέχισε να αγωνίζεται επαγγελματικά μετά την απελευθέρωση του Infinite και οικονομικά μετά τη γέννηση της κόρης του - η ζωή που μοιάζει πολύ με τον χαρακτήρα του Jimmy Smith στα 8 μίλια και τελικά συνδέεται με την υποκουλτούρα του hip-hop.

Κάνοντας το μεγάλο

Το 1997 συμμετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες Rap στο Λος Άντζελες. Ενώ έφτασε στο δεύτερο, εντοπίστηκε και η ταινία του κατέληξε τελικά στο Dr. Dre, ο οποίος βοήθησε να μετατραπεί το 1998 στο Slim Shady EP σε LP το 1999. Ακολούθησε ο LP Marshall Mathers που κέρδισε 3 βραβεία Grammy.

Γάμος και παιδιά

Παντρεύτηκε την Kimberley Ann Scott, τη μητέρα του Hailie, το 1999, και διαζευγμένος το 2001. Παντρεύτηκε τον Kim και πάλι το 2006 και διαζευγμένος τον ίδιο χρόνο. Σύμφωνα με το ExperienceFestival.com, ο Eminem υιοθέτησε την ανιψιά του Alaina και είναι νόμιμος κηδεμόνας στον μισό αδερφό του Nathan. Προσπαθεί επίσης να πάρει την επιμέλεια της Whitney, της κόρης του Kim με έναν άλλο άνθρωπο.

Συνδέεται με την περιοχή του μετρό του Ντητρόιτ

Οι δεσμοί του Eminem με την περιοχή του Ντιτρόιτ παραμένουν μέχρι σήμερα. Εξακολουθεί να κατέχει δύο σπίτια στην κοινότητα του Clinton και παραμένει ένας ανεμιστήρας Pistons.

Πηγές:

Γενική Βιογραφία:

Εξέλιξη του Marshall Mathers: