Περιηγήσεις στο Λούισβιλ, ΚΥ

Βρείτε την καλύτερη εκδρομή για εσάς

Είτε επισκέπτεστε το Λούισβιλ είτε ζείτε εδώ και ψάχνετε για κάτι που να κάνετε με φίλους ή οικογένεια μέσα από έξω από την πόλη, περιηγήσεις στα αξιοθέατα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξερευνήσετε την πόλη και να μάθετε για τη μεγάλη πολιτεία του Κεντάκυ. Αν οι εκδρομές σας απευθύνονται σε εσάς, έχετε τύχη, υπάρχουν πολλές εκδρομές για να διαλέξετε. περιηγήσεις με τα πόδια, εκδρομές με ποδήλατο, ακόμα και εξορμήσεις που μπορείτε να σχεδιάσετε. Ποιο είναι το καλύτερο για εσάς;

Η απάντηση θα είναι διαφορετική για όλους, πράγμα που σημαίνει ότι θα χρειαστείτε περισσότερες πληροφορίες για να αποφασίσετε. Θέλετε κάποια βοήθεια να πάρει αυτή την απόφαση; Εδώ πάει! Μια συνάντηση των καλύτερων περιηγήσεων του Louisville, Kentucky.

Mint Julep Tours

Έχετε κνησμό να εξερευνήσετε το Bourbon Trail του Κεντάκυ, αλλά είστε σίγουροι από πού να αρχίσετε; Λοιπόν, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να εξερευνήσετε την ιστορία και τη βιοτεχνία του "Native Spirit της Αμερικής" σε όλη την πολιτεία του Κεντάκυ. Ορισμένοι επισκέπτες επιλέγουν να πάρουν το διαβατήριο των αποστακτηρίων και να αναλάβουν την πρόκληση να τα επισκεφθούν όλα, ενώ άλλοι παραμένουν ντόπιοι και απλά επισκέπτονται ιδρύματα στη Λούισβιλ που είναι γνωστά για τις γνώσεις τους και τη συλλογή τους.

Αν έχετε κάνει την έρευνά σας και έχετε αποφασίσει ότι θα προτιμούσατε να έχετε κάποιον να σας παρουσιάσει, ξέρετε ότι είναι και μια επιλογή. Γι 'αυτό το Mint Julep Tours βρίσκεται στην επιχείρηση! Έχουν μερικές διαφορετικές επιλογές, επιλέξτε την περιήγηση που είναι κατάλληλη για εσάς και την ομάδα σας.

Bourbon Distillery Tours
Ενώ δεν θα δείτε όλα τα αποστακτήρια που αναφέρονται στο Kentucky Bourbon Trail, σε αυτή την περιοδεία θα δείτε τις εσωτερικές λειτουργίες δύο ιστορικών αποστακτηρίων. Υπάρχει ένας τόνος για να μάθετε μέσα στα αποστακτήρια, από το πόσο μπαστούνια γίνεται σε αυτό που σημαίνει από το μερίδιο του αγγέλου, συν, αυτή η περιοδεία περιλαμβάνει γευσιγνωσίες bourbon και ένα τοπικό γεύμα.

Προσαρμοσμένες εκδρομές
Ψάχνετε για μια συγκεκριμένη εκδρομή για την επιχείρησή σας, τις οικογενειακές σας διακοπές, το γκρουπ ή το bachelorette; Αν έχετε μια ομάδα μαζί, το Mint Julep θα συνεργαστεί μαζί σας για να δημιουργήσετε μια εξατομικευμένη διαδρομή. Υπάρχουν διαθέσιμες επιλογές, από το βουκολικό τοπίο στο αποστακτήριο του Maker's Mark έως το βαρύ κέντρο της μέσων μαζικής ενημέρωσης της εμπειρίας του Beam's Bourbon.

Αποκλειστικές εμπειρίες
Αυτές οι εκδρομές προσφέρουν εσωτερική εμφάνιση στη Λούισβιλ. Για παράδειγμα, μερικές αποκλειστικές περιηγήσεις περιλαμβάνουν μια περιήγηση στο Heaven Hill Bourbon Heritage Centre στο Bardstown, Ky και την νέα εμπειρία Evan Williams Bourbon στο Downtown Louisville. Οι δύο εμπειρίες σας δίνουν ένα συνδυασμό αστικής ζωής bourbon και τι συμβαίνει εκτός των ορίων του Louisville.

Περιηγήσεις πόλης γεύσης

Το Louisville είναι ένα υπέροχο μέρος, γεμάτο με φιλικούς ανθρώπους και μοναδικά μέρη. Το Κεντάκι είναι κάτι παραπάνω από άλογα και μπέρμπον! Αυτές οι περιηγήσεις στην πόλη είναι μια ευκαιρία να δοκιμάσετε και να απολαύσετε τα παραδοσιακά τρόφιμα της Λούισβιλ, ενώ βλέποντας τα αξιοθέατα του Louisville, KY.

Ορισμένα από τα αγαπημένα φαγητά του Λούισβιλ περιλαμβάνουν το Benedictine Sandwich της Jenny Benedict, το Kentucky Hot Brown, το Derby Pie της Kern's Kitchen και, φυσικά, το επίσημο ποτό του Kentucky Derby: το νομισματοκοπείο Julep!

Επιπλέον, θα έχετε ευκαιρίες να δείτε τις μοναδικές γειτονιές του Louisville. Οι συμμετέχοντες θα επισκεφθούν το Churchill Downs, θα σταματήσουν να ανακαλύψουν το Louisville Slugger Museum , θα ανακαλύψουν το Old Louisville (συμπεριλαμβανομένου του St James Court, το σπίτι του ετήσιου St James Art Show), την Fourth Street, το Falls of the Ohio και το Museum Row.

Trolley de 'Ville

Βλέπετε την πόλη σε άνεση ελεγχόμενη από το κλίμα, όλα ενώ οδηγείτε σε ένα παλιό καροτσάκι. Αυτές οι περιηγήσεις είναι πάνω από μία ώρα και αφηγούνται πλήρως από έναν οδηγό περιήγησης. Οι συμμετέχοντες μαθαίνουν την ιστορική γνώση και παίρνουν στα πανέμορφα ιστορικά σπίτια της Old Louisville καθώς επίσης και βλέποντας τον Churchill Downs, όπου το Kentucky Derby λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο, το πρώτο Σάββατο του Μαΐου.

Διψασμένος Πωλητής

Ποιος καλύτερος τρόπος να πάρετε στην πόλη παρά με ποδήλατο.

Και τι θα μπορούσατε να ποδηλατείτε με μια ντουζίνα από τους πιό στενούς φίλους σας. Μπορείς! Το διψασμένο πεντάρ είναι ένα πηδάλιο barcrawl. Η μπάρα πεντάλ μπορεί να καθίσει μέχρι 15 άτομα. Υπάρχει διασκέδαση στην πορεία και το ποδήλατο / όχημα κάνει τρεις στάσεις σε μπαρ και εστιατόρια στο κέντρο της πόλης. Υπάρχουν επιλογές για το πού να σταματήσετε, επιλέξτε από το " Κατά το σιτάρι" , το Troll Pub, την Απόδειξη στο 21ο και πολλά άλλα. Υπάρχουν ειδικές προσφορές στα μπαρ που θα σταματήσετε, επίσης. Είναι μια δημοφιλής περιοδεία, ένας τρόπος να διασκεδάσετε και να απολαύσετε το κάθισμά σας.

Μεγάλο Σπήλαιο Ιστορικό Τραμ Tour

Εξερευνήστε το υπόγειο σε αυτή τη μοναδική περιήγηση σε μια ανθρωπογενή σπηλιά. Αρχικά ένα λατομείο ασβεστόλιθου, η τοποθεσία φιλοξενεί ιστορικές εκδρομές, περιηγήσεις με φερμουάρ, ένα υπόγειο ποδήλατο με περισσότερα από 320.000 τετραγωνικά πόδια μονοπάτια (το μοναδικό υπόγειο πάρκο ποδηλάτων στον κόσμο), μια σειρά μαθημάτων με εναέρια σχοινιά και πολλά άλλα. Συζητήστε μοναδικά!

Μέσω ιστορικών εκδρομών Λούισβιλ

Αρχοντικά και Ορόσημα Tour
Μάθετε για τη Νότια Έκθεση του 1883, ένα διάσημο γεγονός που έφερε το νέο (τότε) ηλεκτρικό φως στην πιο μεγάλη βικτοριανή γειτονιά της Αμερικής. Σήμερα φιλοξενεί περίπου 45 τετραγωνικά τετράγωνα γοητευτικών σπιτιών και περίτεχνα αρχοντικά. Πρέπει να δούμε για όσους ενδιαφέρονται για την αρχιτεκτονική των αρχών του 1800 και των αρχών του 1900.

Το φεγγάρι και η περιπέτεια Madnessh
Λόγω των φαινομένων στο Λούισβιλ, η ιστορία των αποστακτηρίων, των καπνοβιομηχανιών και των ιπποδρομιών, καθώς επίσης και το αγαπημένο μέρος για να πέσει η Al Capone κατά τη διάρκεια της Απαγόρευσης, η Λούισβιλ είχε, στα σημεία, μια φήμη ως πόλη αμαρτίας. Μάθετε περισσότερα για το ταξινομημένο παρελθόν του Λούισβιλ και το Roaring 20s και το Fabulous 30s, όταν τα flappers, τα φεγγάρια και οι γκάνγκστερ κράτησαν στο κέντρο της πόλης Λούισβιλ και τις γύρω γειτονιές που κουνούσαν με κουτσομπολιά και κακή συμπεριφορά.

Περιήγηση στο Derby City Delights
Μια ευκαιρία να εξοικειωθείτε με το Λούισβιλ, αυτή η περιοδεία προβάλλει τα καταστήματα και τις μικροδουλειές κατά μήκος του δρόμου Bardstown μαζί με το πάρκο Cherokee του Olmsted, καθώς και την όμορφη γειτονιά της Highlands. Στη συνέχεια, οι επισκέπτες βλέπουν τις κλασικές επιλογές του Churchill Downs και του St James Court πριν ξεκινήσουν το κέντρο της πόλης για να δουν τα ξενοδοχεία Seelbach και Brown, το νέο 21c Hotel and Museum, το Palace Theatre, 4th Street Live! , Το Μουσείο Τέχνης και Τέχνης του Κεντάκυ και το Belvedere που έχει θέα στον πανέμορφο ποταμό Ohio

Η Μεγάλη Περιπατητική Περιήγηση
Εάν ενδιαφέρεστε για τη βικτοριανή συνοικία Old Old Louisville, αυτή θα μπορούσε να είναι η περιοδεία για εσάς. Είναι μια περιήγηση με τα πόδια που δίνει στους συμμετέχοντες μια ματιά στην εντυπωσιακή αρχιτεκτονική και τη μακρά ιστορία του Old Louisville. Ο ξεναγός μοιράζεται τις τοπικές ιστορίες των ανθρώπων που έχτισαν τη γειτονιά και κάποτε το κάλεσε σπίτι.

Φαντάσματα Περπάτημα
Η παλιά γειτονιά Λούισβιλ είναι μία από τις μεγαλύτερες βικτοριανές περιοχές της χώρας. Με όλα αυτά τα παλιά σπίτια - και το Sanverium Waverly , το οποίο έχει και περιηγήσεις - δεν είναι περίεργο το Louisville αναφέρεται μερικές φορές ως ένα από τα πιο στοιχειωμένα μέρη της Αμερικής. Σε αυτή την περιοδεία, ένας οδηγός θα σας οδηγήσει μέσα από τα πανέμορφα Courts Saint James και Belgravia, τα αρχοντικά του Row Millionaire και ένα γλυκό ταξίδι δίπλα στο δείγμα μερικών από τις διάσημες καραμέλες της Louisville.

Αρχική σελίδα

Ένας από τους παλαιότερους κατασκευαστές κεραμικών προϊόντων στις Ηνωμένες Πολιτείες, το Louisville Stoneware εξακολουθεί να αναδύει λειτουργικά πηλό κομμάτια για το σπίτι και την κουζίνα σας, μαζί με γεμάτα γλυπτά για τον κήπο. Η περιήγηση στο εργοστάσιο θα σας δείξει πώς κατασκευάζεται ο πηλός και οι συμμετέχοντες μπορούν να παρακολουθήσουν τους τεχνίτες κατά την εργασία. Θέλετε μια επιλογή για τα χέρια; Υπάρχουν επίσης οι ευκαιρίες Paint Your Own Pottery. Οι συμμετέχοντες μπορούν να επιλέξουν ένα πιάτο, κούπα, μπολ ή πιατέλα και να το διακοσμήσουν με τα ίδια εργαλεία και υλικά που χρησιμοποιούνται από τους τεχνίτες του προσωπικού.

Λούισβιλ Περιηγήσεις Ποδηλάτων

Περιήγηση πόλης Περιηγήσεις
Αυτή είναι μια πρωινή ξενάγηση, η οποία μπορεί να σας βοηθήσει κατά τους καλοκαιρινούς και τους καλοκαιρινούς μήνες, καθώς το Λούισβιλ μπορεί να είναι ατμόσφαιρα. Η περιοδεία διαρκεί πάνω από 3 ώρες και τα όντα στο Waterfront Park. Κατά μήκος του δρόμου, οι ποδηλάτες θα δουν τη Μεγάλη Τέταρτη Γέφυρα Πεζών, την Ιστορική Main Street, το Louisville Slugger Factory and Museum, την πανεπιστημιούπολη του Louisville, Old Louisville και πολλά άλλα.

Ο γύρος του Κεντάκυ
Αυτή η περιοδεία είναι περίπου 11 μίλια μακριά και ξεκινά από το Λούισβιλ Slugger Field, το ποδήλατο διαθέτει το Kentucky Derby Museum και την περιφερειακή ιστορία μπέρμπον. Απολαύστε μια καθοδηγούμενη εμπειρία στο μουσείο του Κεντάκι Ντέρμπι, συμπεριλαμβανομένης μιας περιήγησης με τα πόδια του αγώνα δρόμου Churchill Downs. Στη συνέχεια, μετά το μεσημεριανό γεύμα, ο καθένας μπορεί να συνομιλήσει όλη μέρα σε ένα μπέρμπον Jim Beam που δοκιμάζει το κέντρο της πόλης.

Περιήγηση στο Waterfront
Σε αντίθεση με τις περιηγήσεις παραπάνω, αυτή είναι μια νυχτερινή βόλτα, ξεκινώντας από τις 7 μ.μ. στο Louisville Slugger Field. Κρουαζιέρα στο κέντρο της πόλης, εξερευνώντας το πανέμορφο πάρκο Waterfront πριν πετάξετε πάνω από τον γραφικό ποταμό Ohio και επισκεφθείτε την όχθη του ποταμού Jeffersonville και Clarksville, Indiana.

Διασκέδαση "Ανάμνηση Αλί"
Εξερευνήστε την πατρίδα του Αλή! Ο δήμαρχος Fischer λέει ότι "η παρουσία του Μωάμεθ μπορεί να γίνει αισθητή και εμφανής σε πολλά σημεία γύρω από την πόλη και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να τα γνωρίσεις απ 'ό, τι σε ένα ποδήλατο". Αυτή είναι μια άλλη πρωινή βόλτα, ξεκινώντας στις 9 π.μ. Η περιήγηση, φυσικά, αρχίζει και τελειώνει στο κέντρο της πόλης στο Κέντρο Muhammad Ali. Και ενώ το Κέντρο Muhammad Ali είναι ένα τεράστιο σύμβολο της ιστορίας του Αλή στη Λούισβιλ, υπάρχουν πολλά άλλα σημεία για να επισκεφτείτε. Οι ποδηλάτες θα έχουν μια οικεία περιήγηση στο παιδικό σπίτι του στην γειτονιά Parkland, η είσοδος στο σπίτι συμπεριλαμβάνεται στη διαδρομή. Άλλες στάσεις περιλαμβάνουν το δημοτικό σχολείο του Αλί, το γυμνάσιο του και το Γυμναστήριο της Κολούμπια. Το γυμναστήριο είναι όπου όλα ξεκίνησαν. Εκεί, το κόκκινο ποδήλατό του κλέφθηκε. Ένα γεγονός που έχει σημειωθεί ως ανάφλεξη του πάθους του για την πυγμαχία, μια κίνηση που τον οδήγησε σε μια απίστευτη καριέρα μποξ.