Πράγα τον Ιούλιο: καλός καιρός, μεγάλα πλήθη

Ο καλός σχεδιασμός είναι απαραίτητος για αυτόν τον πολυάσχολο μήνα

Ο Ιούλιος είναι υψηλή περίοδος για τα ευρωπαϊκά ταξίδια και φυσικά περιλαμβάνει την Πράγα. Μπορείτε να περιμένετε πλήθη και ενδεχομένως γραμμές παντού - σε αξιοθέατα και σε εστιατόρια, καφετέριες και παμπ. Θα χρειαστεί σίγουρα προκαταβολικές κρατήσεις για το ξενοδοχείο σας και ίσως να πληρώσετε περισσότερα γι 'αυτό κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου. Αλλά η τεράστια συν πλευρά σε αυτό στην Πράγα: υπέροχο καλοκαιρινό καιρό. Εάν είστε ζωντανός τον Ιούλιο όπου ζείτε στις ΗΠΑ, η Πράγα θα διπλασιάζεται ως μια δροσερή απόδραση και μια αξέχαστη ταξιδιωτική εμπειρία που περιλαμβάνει πανέμορφα θέα, ιστορία και αρχιτεκτονική παγκόσμιας κλάσης, γεμάτη με τα σπίτια για τα οποία είναι γνωστή αυτή η πόλη.

Ιούλιος Καιρός στην Πράγα

Ο καιρός του Ιουλίου δεν ποικίλλει πολύ από την αρχή μέχρι το τέλος του μήνα, ενώ τα μεσαία απογεύματα κυλούν από 73 έως 76 βαθμούς Φαρενάιτ και τα χαμηλά κυμαίνονται μεταξύ 56 και 58 μοίρες. Μπορεί να φτάσει στη δεκαετία του '80 σε μερικές ημέρες. Απλώς δεν είναι πολύ καλύτερα από αυτό τον Ιούλιο, με ζεστά αλλά συνήθως όχι ζεστά απογεύματα και δροσερές αλλά όχι ψυχρές νύχτες. Τα βράδια μένουν αρκετά ζεστά ώστε να τρώνε και να πίνουν έξω καθώς ο ήλιος δύει σε αυτές τις μακρύτερες ημέρες του έτους. Από την αρνητική πλευρά, είναι σχετικά νεφελώδης τον Ιούλιο στην Πράγα και οι πιθανότητες βροχής είναι περίπου 1 στα 3 καθ 'όλη τη διάρκεια του μήνα.

Τι να Pack

Το καλοκαίρι οπουδήποτε σημαίνει ελαφρύ ρουχισμό. Αυτό ισχύει και για την Πράγα . Πάρτε capri, ελαφρύ μακρύ παντελόνι ή τζιν, κατά προτίμηση σε ανοιχτόχρωμα χρώματα που θα είναι πιο άνετα. Τα κοντομάνικα βαμβακερά ή πλεκτά κορυφές είναι μια καλή επιλογή για άνεση στις θερμότερες μέρες. Πακέτο ένα σάλι ή ελαφρύ ζακέτα για βράδια ή περιλαμβάνει ένα ελαφρύ ή τζιν σακάκι.

Είναι μεγάλο καλοκαίρι και σανδάλια ή / και καμβά καλοκαιρινά παπούτσια, όπως espadrilles ή αθλητικά παπούτσια, θα πρέπει να είναι στη λίστα. Φροντίστε να συμπεριλάβετε παπούτσια που έχουν κάποια υποστήριξη για περπάτημα στους πλακόστρωτους δρόμους της Πράγας και σε οποιεσδήποτε βροχερές μέρες. Μια ρέουσα μακριά φούστα είναι μια αριστοκρατική προσθήκη για βραδιές έξω, και χρειάζεται λίγο χώρο στην τσάντα σας.

Επιλέξτε ένα που συνοδεύει κορυφές και αναδιπλώσεις που παίρνετε. Είναι έξυπνο να συσκευάσετε μια ομπρέλα για ένα ταξίδι στην Πράγα τον Ιούλιο.

Διακοπές και εκδηλώσεις

Οι εκδηλώσεις της Πράγας πραγματοποιούνται σε αρκετές εβδομάδες τον Ιούνιο και τον Ιούλιο. Αυτή η ετήσια σειρά συναυλιών πραγματοποιείται στην αίθουσα Smetana στο Δημοτικό Σώμα. Το Φεστιβάλ Χορού της Νέας Πράγας είναι ένας διαγωνισμός που προσελκύει χορευτές από όλο τον κόσμο για να παρουσιάσουν τα έργα τους σε κλασικό, μοντέρνο, λατίνικο, τζαζ, χιπ-χοπ και λαϊκό χορό. Η μέρα των Αγίων Κυρίλλου και Μεθοδίου (5 Ιουλίου) είναι εθνική εορτή. οι χώροι ψυχαγωγίας και έλξης διατηρούν κανονικές ώρες, αλλά τα καταστήματα ενδέχεται να είναι ανοικτά για περιορισμένες ώρες. Το ίδιο ισχύει και για την Ημέρα του Jan Hus στις 6 Ιουλίου. Το φεστιβάλ της Πράγας Folklore Days είναι μια ελεύθερη εκδήλωση λαϊκής ψυχαγωγίας που τελειώνει τον Ιούλιο και πραγματοποιείται στις διάσημες πλατείες της Πράγας.

Ταξιδιωτικές συμβουλές