Καθίσματα αεροσκαφών Premium Economy: μια καλή συμφωνία;

Είναι η premium οικονομική θέση στις κορυφαίες αεροπορικές εταιρείες όπως η Cathay Pacific αξίζει τον κόπο;

Γιατί η Premium Economy είναι μια δημοφιλής επιλογή πολυτελείας για οικονομικά αποδοτική άνεση

Οι επιβάτες των αεροπορικών εταιρειών θέλουν να πετούν με μεγαλύτερη άνεση, ειδικά σε μεγάλες πτήσεις. Αλλά δεν θέλουν να τριπλασιάσουν το αεροπορικό εισιτήριό τους αναβαθμίζοντας την Business Class. Μια ενισχυμένη μορφή οικονομικών καθισμάτων γεφυρώνει το κενό.
Αυτή η τάξη εξυπηρέτησης ονομάζεται συνήθως Οικονομία Premium (αλλά μπορεί να χαρακτηριστεί Economy Comfort ή κάτι παρόμοιο). Οι ναύλοι Premium Economy είναι πιο οικονομικοί από την οικονομία, αλλά πολύ λιγότερο από την Business Class.

Premium Economy έχει πιάσει για πολλούς καλούς λόγους. Οι ταξιδιώτες που ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους μπορούν να πετούν με άνεση για ένα αεροπορικό εισιτήριο με το οποίο μπορούν να ζήσουν οι εταιρείες τους (τα εισιτήρια Premium Economy είναι συχνά επιτρεπόμενα έξοδα όταν δεν είναι Business Class). Οι μακρινές πτήσεις στις θέσεις των πούλμαν μπορεί να είναι θανατηφόρες. Πολλοί ταξιδιώτες αναψυχής είναι πρόθυμοι να ξοδέψουν περισσότερα για μια αξιοπρεπή εμπειρία κατά την πτήση και έναν καλύτερο πυροβολισμό για να πάρουν κάποια shuteye.
Και τα καθίσματα Premium Economy είναι συχνά διαθέσιμα την τελευταία στιγμή στην πύλη επιβίβασης για μια μέτρια αύξηση από την οικονομία.

Τι, ακριβώς, είναι η οικονομία premium, και πώς είναι καλύτερο από την οικονομία;

Όπως υποδηλώνει το όνομα, η Premium Economy είναι μια ενισχυμένη μορφή τακτικής οικονομικής θέσης ("προπονητής"). Τα καθίσματα Premium Economy διαφέρουν φυσικά από το λεωφορείο. Δεν είναι μόνο καλά καθίσματα πούλμαν (όπως στο διάφραγμα ή στην έξοδο). Είναι ελαφρώς μεγαλύτερα από τα καθίσματα του λεωφορείου, με λίγο περισσότερο κλίση και μερικά εκατοστά περισσότερο χώρο για τα πόδια.

Η Premium Economy έχει συνήθως το δικό της θάλαμο καμπίνας, συνήθως 26 έως 34 θέσεις.

Πλεονεκτήματα της υπηρεσίας Premium Economy

Πριν από την πτήση, οι Premium Economy επιβάτες έχουν κάποια οφέλη. Οι επιβάτες μπορούν να έχουν τη δική τους γραμμή ελέγχου στο αεροδρόμιο. Έχουν ένα πιο γενναιόδωρο επίδομα αποσκευών, συχνά δύο δωρεάν σάκους και όχι ένα.

(Οι ίδιοι οι τσάντες μπορούν να ζυγίσουν λίγα κιλά περισσότερο.) Η επιβίβαση με προτεραιότητα επιτρέπει στους επιβάτες της Premium Economy να φτάσουν πρώτα στο jet και να εγκατασταθούν.

Στον αέρα, οι Premium Economy επιβάτες πετούν με μεγαλύτερη άνεση από τους επιβάτες των λεωφορείων. Τα καθίσματα είναι πιο περιορισμένα από την Economy, με πολύ περισσότερο χώρο για τα πόδια και ένα ευρύτερο μαξιλάρι (συνήθως περίπου 3 "πάνω από τα καθίσματα Economy). σακούλες από ό, τι στην οικονομία.

Η Premium Economy προσφέρει βελτιωμένη εμπειρία πτήσης. Οι επιβάτες παίρνουν αναβαθμισμένα μαξιλάρια και κουβέρτες και, συνήθως, κιτ ανέσεων. Επιπλέον, έχουν περισσότερες επιλογές ψυχαγωγίας και καλύτερες γεύσεις και ποτά από ό, τι στην οικονομία.

Εντάξει, έτσι τι δεν παίρνετε στην Premium Οικονομία;

Δεν έχετε πρόσβαση στο VIP lounge του αεροδρομίου. Σίγουρα δεν παίρνετε καθίσματα με καθίσματα ή ακόμα και καθίσματα με τη βαθιά κλίση της Business Class. Και δεν παίρνετε ένα ποτήρι σαμπάνια όταν καθίσετε.

Πόσο περισσότερο κοστίζει η οικονομία Premium;

Εδώ είναι τα κακά νέα: Τα καθίσματα Economy Premium είναι σχεδόν διπλάσια από την κανονική οικονομία. Αλλά ο ναύλος είναι ακόμα πολύ μικρότερος από την Business Class.

Εδώ είναι τα καλά νέα: Τα απούλητα καθίσματα Economy Economy μπορεί να είναι διαθέσιμα για πολύ λίγα (μερικές φορές τόσο χαμηλά όσο $ 20) την ημέρα της πτήσης σας, στην πύλη επιβίβασης.

Ρωτήστε λοιπόν για αναβαθμίσεις κατά το check in.

Τι είναι σαν: Μελέτη περίπτωσης της πτήσης Premium Economy στις Cathay Pacific Airlines

Πέταξα σε μια ειδική πτήση Cathay Pacific από το Σιάτλ στο Χονγκ Κονγκ που κάλεσε τους δημοσιογράφους να δοκιμάσουν την Οικονομία Premium.

Τα οφέλη της Premium Economy χτυπήθηκαν πολύ πριν ξεκινήσουμε. Όπως η πρώτη και η επιχειρησιακή κλάση, η premium economy είχε τους δικούς της μετρητές checkin του αεροδρομίου. Επιτρέψαμε μια επιπλέον δωρεάν τσάντα (δύο έναντι αυτής που επιτρέπεται στην Οικονομία) και ένα επιπλέον βάρος πέντε κιλών για το καθένα. Είχαμε προτεραιότητα επιβίβασης και εγκαταστάθηκαν στα καθίσματα μας με χαλαρό τρόπο.

Τα οφέλη της Cathay Premium Economy συνέχισαν την πτήση. Μόλις κάθισαμε, στο δικό μας τμήμα Premium Economy, μας εξυπηρετήσαμε ένα ποτό καλωσορίσματος, όπως και στην κατηγορία Business. Έχουμε τα κιτ προμήθειας Premium Economy με μάσκα ύπνου, ωτοασπίδες, κάλτσες και βάλσαμο για τα χείλη.

Παρέχονται ακουστικά ακύρωσης θορύβου.

Τι Καθολική Καθολική Καθολική Καθολική Καθολική Καθολική Καθολική Καθολική Καθολική

Η Premium Economy είχε το δικό της ευρύχωρο τμήμα, το οποίο τοποθετείται κατάλληλα ανάμεσα στις καμπίνες Business Class και Economy. Τα καθίσματα ήταν ευρύτερα από την οικονομία, με περισσότερο χώρο για τα πόδια. Η κλίση στην Οικονομία Premium είναι 8 "από την κάθετη. Η γωνία μου θυμίζει την καρέκλα ενός οδοντιάτρου: είστε ανάπαυσης πίσω, αλλά είστε ακόμα σε μια καρέκλα, όχι σε μια ξαπλώστρα.

Το κάθισμα είχε περισσότερο αποθηκευτικό χώρο για τα προσωπικά μου αντικείμενα, παρέχοντας εύκολη πρόσβαση στα ταμπλέτα μου, στα περιοδικά και στη μπουκάλι νερού. Τα καθίσματα είχαν τραπέζι γεύματος και επιπλέον τραπεζάκι ποτών, ώστε να μπορείτε να εργαστείτε κατά τη διάρκεια του γεύματός σας. Κάθε κάθισμα ήρθε με μια πρίζα με πολλαπλές θύρες. Η προσωπική οθόνη τηλεόρασης ήταν σημαντικά μεγαλύτερη, με ατελείωτες επιλογές ψυχαγωγίας. Θα μπορούσατε να μεταδώσετε τη δική σας μουσική ή ταινίες από τα gadget σας με ένα ειδικό καλώδιο. οι επιβάτες πρέπει να το ζητήσουν μόλις επιβιβαστούν.

Ποια ήταν η εξοικονόμηση πρωινού της οικονομίας του Cathay στην Ειρηνική οικονομία

Οι Premium Economy επιβάτες σερβίρουν το ίδιο γεύμα με την καμπίνα Business Class (yay!) Ήταν εξαιρετική, με μια καλή επιλογή από premium κρασιά χωρίς επιπλέον χρέωση (double yay!

Για μια Οικονομία Premium Οικονομία μεταξύ Αεροπορικών Εταιρειών ...

Δείτε τι ο συγγραφέας της TripoSavvy Starre Vartan σκέφτηκε για την Premium Economy στην EVA Air με βάση την Ταϊβάν (τελική διαφάνεια της ιστορίας, # 14).

Η κατώτατη γραμμή: Μπορείτε να κοιμηθείτε σε ένα οικονομικό κάθισμα Premium;

Οι πιθανότητές σας για shuteye είναι καλύτερες στην Οικονομία Premium από την περιορισμένη Οικονομία. Φυσικά, τίποτα δεν συγκρίνεται με μια επίπεδη θέση στην επιχείρηση ή την πρώτη, αλλά είναι πολύ δαπανηρή. Και η τιμή της τελευταίας στιγμής της Premium Economy πρέπει να είναι πολύ καταπραϋντική!

Περισσότερα για το Smart Flying

Συμβουλές ενός γιατρού για καλύτερη πτήση ύπνου
Συμβουλές ομορφιάς για την Ινδία Hicks
Πώς συγκρίνουν τα ιδιωτικά αεριωθούμενα αεροσκάφη με την εμπορική πρώτη θέση
Όλα όσα χρειάζεστε για τις διακοπές σας και την πτήση σας, όλα στις δύο τσάντες σας

Γνωστοποίηση: Η Cathay Pacific Airlines προσέφερε δωρεάν πτήση Premium Economy για σκοπούς αναθεώρησης.