Οικογενειακές ρυθμίσεις πρόωρης επιβίβασης σε μεγάλες αεροπορικές εταιρείες

Πετάτε με παιδιά για τον προορισμό σας; Ανάλογα με την ηλικία τους και την αεροπορική εταιρεία που έχετε επιλέξει, ενδέχεται να μπορείτε να επιβιβαστείτε στο αεροσκάφος νωρίς και να εγκατασταθείτε στις θέσεις σας πριν από την κλήση των επιβατών με πούλμαν.

Να γνωρίζετε ότι οι πολιτικές μπορεί να διαφέρουν από διαφορετικούς αερομεταφορείς. Ορισμένες αεροπορικές εταιρείες καλούν τις οικογένειες να επιβιβαστούν μπροστά σε όλους, ενώ άλλες επιτρέπουν στις οικογένειες να γλιστρήσουν κάπου ανάμεσα σε ελίτ επιβάτες και τακτικούς επιβάτες που ταξιδεύουν με λεωφορεία.

Γιατί δεν προσφέρουν όλες οι αεροπορικές εταιρείες την ίδια πολιτική; Οι αεροπορικές εταιρείες θέλουν να επιβιβάζονται επιβάτες όσο το δυνατόν γρηγορότερα, αλλά θέλουν επίσης να ανταμείψουν τα ελίτ των επιβατών τους. Επιπλέον, οι αεροπορικές εταιρείες κάνουν τα χρήματα που πωλούν πρόωρη επιβίβαση προνόμια απευθείας στους επιβάτες.

Οδηγός έξυπνου γονέα να πετάει με παιδιά

Ακόμη και αν η αεροπορική εταιρεία σας προσφέρει πρόωρη επιβίβαση στην οικογένεια, υπάρχουν επιφυλάξεις. Για κάποιες οικογένειες, η επιβίβαση μπορεί να προκαλέσει ανατροπή επειδή παρατείνει το χρονικό διάστημα που τα νεαρά παιδιά περιορίζονται στις θέσεις τους στο αεροπλάνο. Θυμηθείτε ότι μόλις επιβιβαστούν οι επιβάτες, το αεροπλάνο πρέπει ακόμα να ταξιβάλει στο διάδρομο και να περιμένει σε μια ουρά για να απογειωθεί. Η επιβίβαση πολύ νωρίς μπορεί να σημαίνει ότι το παιδί σας είναι συνδεδεμένο μέχρι και 45 λεπτά πριν το αεροπλάνο είναι ακόμα στον αέρα.

Για να ελαχιστοποιηθεί ο χρόνος που ένα παιδί είναι κλειστό σε ένα κάθισμα του αεροπλάνου, πολλές οικογένειες χρησιμοποιούν αυτό το δοκιμασμένο τέχνασμα: Ένας γονέας επιβιβάζεται νωρίς και παίρνει τις τσάντες μεταφοράς της οικογένειας και άλλα αντικείμενα που στοιβάζονται και το παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου εγκατεστημένο.

Εν τω μεταξύ, ο άλλος γονέας περιμένει στο σαλόνι αναχώρησης με το παιδί μέχρι τον κανονικό χρόνο επιβίβασης. Αυτό δίνει τα κινητά μωρά και τα νήπια περισσότερο χρόνο για να κινηθούν πριν φτάσουν στο αεροπλάνο.

Ένα πράγμα που οι οικογένειες δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχούν είναι να καθίσουν μαζί, χάρη στη μεταβίβαση του νομοσχεδίου για την εκ νέου εξουσιοδότηση της Ομοσπονδιακής Αεροπορικής Διοίκησης τον Ιούλιο του 2016, η οποία απαιτεί από τις αεροπορικές εταιρείες να εγκαταστήσουν μαζί τις οικογένειες με παιδιά κάτω των 13 ετών χωρίς να τους υποχρεώσουν να πληρώσουν για θέσεις πριμοδότησης.

Πολιτικές για την επιβίβαση στην οικογένεια των αεροπορικών εταιρειών των ΗΠΑ

Alaska Airlines: Οι οικογένειες με παιδιά κάτω των 2 ετών μπορούν να επιβιβαστούν πρώτα, πριν από τους πρώτους και ελίτ πελάτες.

American Airlines: Οικογένειες με μικρά παιδιά μπορούν να επιβιβαστούν πριν από την πρώτη θέση και τα μέλη της ελίτ μόνο κατόπιν αιτήματος. Η μέγιστη ηλικία του παιδιού είναι στη διακριτική ευχέρεια του πράκτορα της πύλης.

Delta Air Lines: Οι οικογένειες με καροτσάκια (για έλεγχο πύλης) και καθίσματα αυτοκινήτων (για εγκατάσταση σε αεροπλάνο) μπορούν να επιβιβαστούν πριν από την πρώτη θέση και τα μέλη της ελίτ.

Frontier Airlines: Οικογένειες με παιδιά ηλικίας 3 ετών και κάτω από το σκάφος μετά από ελίτ μέλη και επιβάτες που έχουν πληρώσει για επιπλέον χώρο για τα πόδια, αλλά πριν από τους υπόλοιπους επιβάτες.

Hawaiian Airlines: Οι οικογένειες με παιδιά κάτω των 2 ετών μπορούν να επιβιβαστούν πριν από την πρώτη τάξη και τα μέλη της ελίτ.

JetBlue Airways : Οικογένειες με παιδιά ηλικίας κάτω των 2 ετών μετά από ελίτ μέλη και επιβάτες σε καθίσματα υψηλής ποιότητας, αλλά πριν από τους επιβάτες λεωφορείων.

Southwest Airlines: Ένας ενήλικας και παιδί ηλικίας 6 ετών και κάτω μπορεί να επιβιβαστεί κατά τη διάρκεια της οικογενειακής επιβίωσης, η οποία είναι μετά την ομάδα "Α" και πριν από την ομάδα "Β".

Spirit Airlines: Οι οικογένειες μπορούν να επιβιβαστούν μετά από επιβάτες που πληρώνονταν έξτρα για να επιβιβαστούν νωρίς και αυτοί που πλήρωναν χώρο αποσκευών για μια τσάντα μεταφοράς.

United Airlines: Οι οικογένειες με παιδιά ηλικίας 2 ετών και κάτω μπορούν να επιβιβαστούν πριν από την πρώτη θέση και τα μέλη της ελίτ.

Virgin America: Οικογένειες με μικρά παιδιά μπορούν να επιβιβαστούν πριν από τους κανονικούς επιβάτες λεωφορείων, αλλά μετά από όλες τις άλλες κατηγορίες πριμοδότησης. (Περιλαμβάνουν επιβάτες πρώτης κατηγορίας, επιβάτες που πληρώνονται για επιπλέον χώρο στη σκεπή και πρόωρη επιβίβαση, αυτοί με ελίτ, και αυτοί με πιστωτική κάρτα Virgin America). Οι οικογένειες φτάνουν στο πλοίο πριν από άλλους επιβάτες λεωφορείων.

Μείνετε ενημερωμένοι σχετικά με τις τελευταίες ιδέες για οικογενειακές διακοπές, ταξιδιωτικές συμβουλές και προσφορές. Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο δωρεάν οικογενειακών διακοπών μου σήμερα!