Πότε είναι ο απόλυτος καλύτερος χρόνος να αγοράσετε αεροπορικά εισιτήρια διακοπών;

Σπίτι για τις διακοπές

Καθώς οι ταξιδιώτες αρχίζουν να σκέφτονται για τα σχέδια ταξιδιού διακοπών τους, το online ταξιδιωτικό πρακτορείο Hipmunk έχει βγεί με τις προβλέψεις του για τις καλύτερες στιγμές για να αγοράσει αυτές τις πτήσεις. Μετά την ανάλυση ιστορικών δεδομένων, ο Hipmunk διαπίστωσε ότι η καλύτερη εβδομάδα για αγορά αεροπορικών εισιτηρίων για τις Ημέρες των Ευχαριστιών και τα Χριστούγεννα του 2017 είναι μέχρι τις 30 Οκτωβρίου.

Για τις Ημέρες των Ευχαριστιών, ο Hipmunk ανέλυσε τις μέσες ιστορικές τιμές κράτησης roundtrip για τις πτήσεις των ΗΠΑ που αναχωρούν μεταξύ Νοεμβρίου

20, 2016 και 24 Νοεμβρίου 2016 και επιστρέφουν μεταξύ 25 Νοεμβρίου 2016 και 27 Νοεμβρίου 2016. "Τα 20 κορυφαία αεροδρόμια για τους σκοπούς αυτής της μελέτης καθορίστηκαν από τη δημοτικότητα αναζήτησης και κράτησης για τις Ημέρες των Ευχαριστιών και των Χριστουγέννων , Δήλωσε η εκπρόσωπος Kelly Soderlund.

Οι ταξιδιώτες μπορούν να εξοικονομήσουν έως και 27 τοις εκατό στις αεροπορικές κάρτες των Ευχαριστιών αν αγοράσουν τα εισιτήριά τους μέχρι τις 25 Σεπτεμβρίου. Οι ταξιδιώτες με Χριστούγεννα μπορούν να εξοικονομήσουν σχεδόν 40 τοις εκατό των ναύλων εάν κάνουν τις αγορές τους μέχρι τις 25 Σεπτεμβρίου.

Οι τιμές ποικίλλουν ανάλογα με την πόλη αναχώρησης, οπότε ο Hipmunk χώριζε τις μεγαλύτερες αγορές από τις μικρότερες. Σε μεγαλύτερες πόλεις με μεγάλο όγκο ταξιδιωτών και εξυπηρετούνται από όλες τις μεγάλες αεροπορικές εταιρείες, η τιμολόγηση των διακοπών τείνει να ακολουθεί ένα αρκετά πρότυπο πρότυπο για τον βέλτιστο χρόνο για να αγοράσει, αλλά οι αποταμιεύσεις διαφέρουν από την αγορά.

Εξετάζοντας τις τάσεις των κρατήσεων των Ευχαριστιών, το 64% των κρατήσεων πραγματοποιούνται μέχρι τις αρχές Οκτωβρίου. Η πιο πολυσύχναστη ημέρα ταξιδιού είναι η ημέρα πριν από την ημέρα των ευχαριστιών, η οποία έγινε κράτηση από το 33% των ταξιδιωτών.

Και η λιγότερο απασχολημένη ημέρα ταξιδιού είναι ημέρα των ευχαριστιών, κράτηση μόνο από το 11 τοις εκατό των ταξιδιωτών.

Για τα Χριστούγεννα, το 84% των κρατήσεων γίνεται μέχρι τις αρχές Οκτωβρίου. Οι πιο πολυσύχναστες ημέρες ταξιδιού είναι οι 22-23 Δεκεμβρίου, οι οποίες κρατούνται από το 56% των ταξιδιωτών. Και η λιγότερο απασχολημένη ημέρα ταξιδιού είναι η ημέρα των Χριστουγέννων, που κρατείται μόνο από το ένα τοις εκατό των ταξιδιωτών.

Οι ταξιδιώτες που αγοράζουν αεροπορικά εισιτήρια την εβδομάδα 30 Οκτωβρίου εξακολουθούν να εξοικονομούν έως 24% στις πτήσεις των Ευχαριστιών, και έως και 31% στις πτήσεις των Χριστουγέννων. "Οι τιμές των πτήσεων για ταξίδια διακοπών τείνουν να παρουσιάζουν διακυμάνσεις μέχρι το Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο, οπότε είναι καλύτερο να ορίσετε μια διαδρομή συναγερμού όπως η Hipmunk - έτσι ώστε να ενημερώνεστε όταν αλλάζουν οι τιμές", δήλωσε ο Adam Goldstein, Συνιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Hipmunk. . "Όσο καιρό το βιβλίο σας πριν από το Halloween, συνήθως αποφεύγετε τις υψηλότερες τιμές."

Η ημέρα των Ευχαριστιών γίνεται στις ΗΠΑ μόνο, δήλωσε ο Soderlund. "Αυτή είναι μια γιορτή όταν οι οικογένειες συνήθως επισκέπτονται συγγενείς εκτός πόλης που βασίζονται εδώ, με μερικές εξαιρέσεις", ανέφερε. "Για να κάνουμε μια άμεση σύγκριση για τα Χριστούγεννα, αναλύσαμε μόνο αεροπορικά εισιτήρια διακοπών που πετούν σε προορισμούς με έδρα τις ΗΠΑ".

Ο Soderlund συνέστησε στους ταξιδιώτες να εγγραφούν για την ειδοποίηση του Hipmunk για την παρακολούθηση των πτήσεων μετ 'επιστροφής, μονής κατεύθυνσης ή πολλών πόλεων στις ημερομηνίες των διακοπών. "Για να προσθέσετε μια ειδοποίηση για τον ναύλο, κάντε κλικ στο κουμπί ειδοποίησης ναύλου στη μπλε μπάρα στην κορυφή της σελίδας του ιστότοπου", ανέφερε. "Πληκτρολογήστε το email σας και η προειδοποίησή σας θα ρυθμιστεί. Στη συνέχεια, όταν εμφανιστεί μια διακύμανση στις τιμές, ο Hipmunk θα σας στείλει μια ειδοποίηση, έτσι ώστε να γνωρίζετε πάντα. "

Αν χάσετε τις ημερομηνίες αγοράς των αεροπορικών πτήσεων, ο Soderlund συμβουλεύει τους ταξιδιώτες να ελέγξουν τις ειδοποιήσεις εισιτηρίων για πιθανές προσφορές τελευταίας στιγμής. "Θα υπάρχουν πάντα εκπλήξεις εκεί για καταλαβαίνω καταναλωτές που μπορούν να είναι ευέλικτοι με τα σχέδια διακοπών τους για διακοπές", ανέφερε. "Το Ημερολόγιο Κόστους του Hipmunk επιτρέπει στους χρήστες να επιλέγουν πολλαπλές ημερομηνίες αναχώρησης και επιστροφής ώστε να μπορούν εύκολα να δουν τις ημερομηνίες που προσφέρουν τις χαμηλότερες τιμές και φυσικά να εξετάζουν πάντα εναλλακτικά αεροδρόμια".