Κάνοντας νόημα των νόμων περί όπλων του Οχάιου

Το Οχάιο είναι ένα από τα λιγότερο περιοριστικά κράτη όταν πρόκειται για την αγορά και την κατοχή πυροβόλων όπλων. Με λίγες εξαιρέσεις, οποιοσδήποτε άνω των 18 ετών (21 για όπλα) μπορεί να αγοράσει και να διαθέτει όπλο, κυνηγετικό όπλο και / ή όπλο. Δεν απαιτείται άδεια και δεν υπάρχει περίοδος αναμονής. Η μόνη άδεια πυροβόλων όπλων που απαιτείται στο Οχάιο είναι να φέρει ένα κρυφό όπλο. Μάθετε περισσότερα σχετικά με την απόκτηση άδειας κυνηγιού στο Οχάιο .

Το δικαίωμα της οπλοκατοχής

Η δεύτερη τροποποίηση στο Σύνταγμα των Ηνωμένων Πολιτειών προστατεύει το δικαίωμα των αμερικανών πολιτών να φέρουν όπλα.

Εγκρίθηκε το 1791, αυτό το μέρος του Συντάγματος έχει τις ρίζες του στο αγγλικό κοινό δίκαιο και επηρεάστηκε από το αγγλικό νομοσχέδιο του 1689.

Το κρατικό δίκαιο του Οχάιο υποστηρίζει το δικαίωμα του πολίτη να φέρει όπλα. Το Σύνταγμα του Οχάιο, το οποίο γράφτηκε το 1851, δηλώνει: «Ο λαός έχει το δικαίωμα να φέρει όπλα για την υπεράσπιση και την ασφάλειά του · αλλά οι σταθεροί στρατοί, σε καιρό ειρήνης, είναι επικίνδυνοι για την ελευθερία και δεν θα παραμείνουν σταθεροί. να είναι σε αυστηρή υποταγή στην πολιτική δύναμη. "

Άδειες που απαιτούνται για την αγορά / ιδιοκτήτη πυροβόλων όπλων στο Οχάιο

Δεν απαιτούνται άδειες στο Οχάιο για να αγοράσουν ή να αποκτήσουν όπλα. Η συμπλήρωση ενός σύντομου ερωτηματολογίου και η εμφάνιση ενός δελτίου ταυτότητας που έχει εκδοθεί από την κυβέρνηση απαιτείται για την αγορά πυροβόλων όπλων στο Οχάιο για να βεβαιωθείτε ότι ο αγοραστής πληροί τις προϋποθέσεις κατοικίας και δεν υπόκειται σε απαγόρευση των πυροβόλων όπλων (βλ. Κατωτέρω.) Δεν υπάρχει περίοδος αναμονής να αγοράσει πυροβόλα όπλα στο Οχάιο.

Απαγορεύσεις πυροβόλων όπλων του Οχάιο

Ορισμένα άτομα απαγορεύονται να αγοράζουν ή να κατέχουν πυροβόλο όπλο στο Οχάιο.

Αυτά περιλαμβάνουν:

Αγοράστε πυροβόλα όπλα σε γειτονικές χώρες

Κάτοικοι του Οχάιο που δεν απαγορεύεται να αγοράζουν και να κατέχουν πυροβόλα όπλα μπορούν να αγοράσουν ένα όπλο, όπλο ή κυνηγετικό όπλο στην Ιντιάνα, το Κεντάκι, το Μίτσιγκαν, την Πενσυλβανία ή τη Δυτική Βιρτζίνια. Κάτοικοι αυτών των κρατών μπορούν επίσης να αγοράσουν όπλο στο Οχάιο.

Ο Κόσμος Carry Law του Οχάιο

Ο ψευδοκράτος νόμος του Οχάιο τέθηκε σε ισχύ το 2004. Ο νόμος επιτρέπει στους κατόχους αδειών να μεταφέρουν νόμιμα ένα περίκλειστο όπλο, εκτός από τα ταχυδρομικά και σε ορισμένες απαγορευμένες τοποθεσίες, όπως κυβερνητικά κτίρια, σχολεία, αεροδρόμια, σιδηροδρομικούς σταθμούς και χώρους όπου εξυπηρετείται το αλκοόλ.

Πώς να υποβάλετε αίτηση για μια κρυφή άδεια μεταφοράς

Οι υποψήφιοι για απόκρυφη άδεια μεταφοράς πρέπει να είναι τουλάχιστον 21 ετών, κάτοικος του Οχάιο για τουλάχιστον 45 ημέρες και κάτοικος του νομού τους για τουλάχιστον 30 ημέρες. Οι απαιτήσεις περιλαμβάνουν:

Θα πρέπει επίσης να εμφανίσετε ένα αναγνωριστικό φωτογραφίας που έχει εκδοθεί από την κυβέρνηση, να υποβληθεί σε έλεγχο ιστορικού και πνευματικής ικανότητας και να ληφθούν τα δακτυλικά σας αποτυπώματα.

Οι αιτήσεις γίνονται με ραντεβού στο τοπικό γραφείο του νομάρχη. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στις ιστοσελίδες του γραφείου του σερίφη του νομού.