Πώς να πάρετε μια άδεια κυνηγιού του Οχάιο

Μάθετε σχετικά με τις απαιτούμενες άδειες, αμοιβές και κανονισμούς

Εάν πηγαίνετε στο Οχάιο από το κράτος για να κάνετε κάποιο κυνήγι, θα πρέπει να πάρετε μια άδεια κυνηγιού. Το Οχάιο διαθέτει μια ποικιλία αδειών καθώς και ειδικές άδειες για το κυνήγι ελάφια, άγρια ​​γαλοπούλα, αγριόχοιρο, υδρόβια πτηνά και μικρά θηράματα. Κάθε κατηγορία έχει τη δική της εποχή και τις απαιτήσεις της. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο λήψης άδειας κυνηγίου του Οχάιου και τον τύπο που θα χρειαστείτε.

Ποιος χρειάζεται άδεια κυνηγιού;

Μια άδεια κυνηγιού στο Οχάιο απαιτείται για όλα τα άτομα που κυνηγούν στο Οχάιο εκτός από τα ακόλουθα:

Τέλη αδειών κατοίκου

Όλοι όσοι υποβάλλουν αίτηση για άδεια κατοχής κατοίκου του Οχάιο πρέπει να έχουν ζήσει στην πολιτεία τους τελευταίους έξι συνεχείς μήνες. Από τον Ιούλιο του 2017, οι ετήσιες γενικές άδειες κυνηγιού είναι $ 19 για ενήλικες (ηλικία 18-65 ετών), $ 10 για νέους (κάτοικοι και μη κατοίκους, ηλικίας 17 ετών και νεότερους) και $ 10 για ηλικιωμένους (ηλικίας 66 ετών και άνω και γεννημένοι τον Ιανουάριο ή μετά τον Ιανουάριο 1, 1938). Οι άδειες για άτομα που γεννήθηκαν πριν από την 31η Δεκεμβρίου 1937 είναι δωρεάν. Οι άδειες ισχύουν από την 1η Μαρτίου μέχρι την τελευταία ημέρα του Φεβρουαρίου. Όλες οι τελικές πωλήσεις. Οχι επιστροφές.

Εκτός από τη γενική άδεια, οι κυνηγοί χρειάζονται ειδική άδεια για το είδος της κυνηγημένης άγριας πανίδας (π.χ. ελάφια, υδρόβια πτηνά, άγρια ​​γαλοπούλα).

Μη χρεωστικές αμοιβές

Οι άδειες κυνηγιού μη κατοίκων είναι $ 125 για τους ενήλικες και $ 10 για τους νέους (17 ετών και νεότερους). Εκτός από τη γενική άδεια, οι κυνηγοί χρειάζονται ειδική άδεια για το είδος της κυνηγημένης άγριας πανίδας.

Μια τριήμερη άδεια τουριστών είναι επίσης διαθέσιμη για $ 40 (δεν ισχύει για ελάφια, γαλοπούλα, ή furbearers).

Ειδικές δωρεάν άδειες

Οι παρακάτω άνθρωποι πρέπει να έχουν άδεια κυνηγιού του Οχάιο, αλλά δεν υπάρχει χρέωση:

Πρόσθετες άδειες

Απαιτούνται πρόσθετες άδειες για κάθε είδος θηρευόμενης πανίδας. Πρόκειται για το κόστος ειδικών αδειών από τον Ιούλιο του 2017:

Πού να αγοράσετε μια άδεια κυνηγιού του Οχάιου

Οι άδειες κυνηγιού του Οχάιο μπορούν να αγοραστούν στο διαδίκτυο στο Ohio Division of Wildlife εάν έχετε προηγουμένως κατοχυρωθεί με άδεια του Οχάιο ή έχετε αποδεικτικά στοιχεία επιτυχούς ολοκλήρωσης ενός κύκλου εκπαίδευσης κυνηγών και είστε τουλάχιστον 21 ετών.

Εναλλακτικά, μπορείτε να αγοράσετε μια άδεια από εξουσιοδοτημένους πράκτορες που βρίσκονται σε κάθε νομό στο Οχάιο.

Αυτοί οι πράκτορες είναι εγγεγραμμένοι στο Ohio Division of Wildlife. Μπορείτε επίσης να καλέσετε το 1-800-WILDLIFE (1-800-945-3543) για να βρείτε έναν πράκτορα.

Τι χρειάζεστε για να αγοράσετε μια άδεια κυνηγιού του Οχάιο

Πλήρεις Κανονισμοί Κυνηγιού του Οχάιο

Για πλήρεις πληροφορίες σχετικά με τους κανονισμούς κυνηγιού του Οχάιο, επισκεφθείτε την Οχάιο Division of Wildlife.

Εκπαιδευτικά μαθήματα του Οχάιο

Εκπαιδευτικά μαθήματα διοργανώνονται όλο το χρόνο σε όλες τις 88 κομητείες του Οχάιο. Αυτά είναι δωρεάν και μέσος όρος 8 έως 12 ωρών. Οι πιστοποιημένοι εκπαιδευτές εθελοντών και οι υπάλληλοι του Τμήματος Άγριας Ζωής του Οχάιο διδάσκουν συνήθως το μάθημα σε ένα δομημένο περιβάλλον στην τάξη.

Τα μαθήματα διαδικτύου στο σπίτι είναι διαθέσιμα για νέους 17 και νεότερους. Το μάθημα διαρκεί περίπου τέσσερις ώρες. Μόλις περάσουν όλα τα κουίζ, απαιτείται μια προσωπική τελική εξέταση.

Υπάρχει τέλος $ 15 για online μελέτη.

Οι ενήλικες με προηγούμενη γνώση του κυνηγιού και των πυροβόλων όπλων μπορούν να κάνουν online δοκιμασία επάρκειας. Υπάρχει τέλος $ 15 για online μελέτη.

Το Τμήμα Φυσικών Πόρων του Οχάιο συμβουλεύει άτομα με λίγη γνώση ή έκθεση σε πυροβόλα όπλα ή κυνήγι να εξετάσουν σοβαρά τη λήψη αυτού του είδους πορείας. Τα μαθήματα είναι στην ιστοσελίδα του Οχάιο Division of Wildlife.