Όλοι για το Οχάιο: Τα γεγονότα, τα χαρακτηριστικά και η διασκέδαση

Μάθετε περισσότερα για το "Buckeye State"

Εάν σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Οχάιο για τις διακοπές σας, υπάρχουν διάφορα ενδιαφέροντα γεγονότα που σχετίζονται με την κατάσταση που ίσως να μην γνωρίζετε πριν από την αναχώρηση, που θα σας βοηθούσε να δοκιμάσετε τον διαφορετικό πολιτισμό και την τεράστια ιστορία του κράτους.

Από το κρατικό πουλί μέχρι το μεγαλύτερο νομό, τη χαμηλότερη γεωγραφική περιοχή και το μεγαλύτερο ποτάμι, τα γεγονότα αυτά βοηθούν στην ενημέρωση των επισκεπτών για την ποικιλομορφία που προσφέρει το κράτος Buckeye στους επισκέπτες του.

Από τα επιτεύγματα κάτω από τη ζώνη του Οχάιο, το κράτος ήταν το πρώτο που είχε ένα ασθενοφόρο το 1865 (Cincinnati), το πρώτο που είχε ένα φανάρι που ανεγέρθηκε το 1914 ( Κλίβελαντ ), και το πρώτο επαγγελματικό πυροσβεστικό τμήμα στο Σινσινάτι. Άλλες αξιοσημείωτες εφευρέσεις περιλαμβάνουν το κουτάκι pop-top στο Kettering, το ταμειακό μηχάνημα στο Ντέιτον το 1879, το πρώτο κουμπί για τη διέλευση των πεζών το 1948 και το πρώτο αυτοκίνητο που κατασκευάστηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες στην πόλη Ohio (τότε μια ξεχωριστή οντότητα) 1891.

Σύμβολα κράτους του Οχάιο

Όπως και με όλα τα άλλα κράτη στις Ηνωμένες Πολιτείες, το Οχάιο έχει μια λίστα με επίσημα σύμβολα και αντικείμενα που σχετίζονται με το ίδιο το κράτος. Το επίσημο κρατικό πτηνό, για παράδειγμα, είναι ο καρδινάλιος, ενώ το επίσημο κρατικό δέντρο είναι το δέντρο Buckeye (γι 'αυτό και το Οχάιο ονομάζεται κράτος Buckeye).

Το λουλούδι της πολιτείας είναι το κόκκινο γαρίφαλο, ενώ το κρατικό ζώο είναι το ελάφι του λευκού, το οποίο καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος της περιοχής. το κρατικό έντομο είναι η πασχαλίτσα, το αγριολούλουδα του κράτους είναι το Τρίλλιουμ, η κρατική πέτρα είναι ασημένια και το επίσημο κρατικό ρόφημα είναι χυμός τομάτας.

Το επίσημο κρατικό σύνθημα είναι "Με το Θεό, όλα τα πράγματα είναι δυνατά", ενώ το επίσημο κρατικό τραγούδι είναι "Όμορφο Οχάιο" και το επίσημο ροκ τραγούδι του Οχάιο είναι "Hang on Sloopy".

Γεωγραφία και Ιστορία του Οχάιου

Το Οχάιο εισήχθη επίσημα στην Ένωση την 1η Μαρτίου 1803 ως το 17ο κράτος που προσχώρησε στην Ένωση και από τότε το Οχάιο φιλοξενεί οκτώ προέδρους των Ηνωμένων Πολιτειών και παρόλο που η πρωτεύουσα ήταν αρχικά Chillicothe, το 1816.

Από τις 88 συνολικά κομητείες στο Οχάιο που αποτελούν το 44.828 τετραγωνικά μίλια, Ashtabula County είναι η μεγαλύτερη σε 711 τετραγωνικά μίλια, ενώ Lake County είναι το μικρότερο σε 232 τετραγωνικά μίλια. Από την απογραφή του 2010, το Οχάιο είναι το έβδομο πιο πυκνοκατοικημένο κράτος στις Ηνωμένες Πολιτείες με 11.536.504 κατοίκους που επίσημα διαμένουν στο κράτος τη στιγμή της απογραφής.

Οχάιο εκτείνεται 205 μίλια από βορρά προς νότο και 230 μίλια από ανατολικά προς τα δυτικά, καθιστώντας το 37ο μεγαλύτερο κράτος στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το κράτος διαθέτει επίσης 74 κρατικά πάρκα και 20 δάση. Το υψηλότερο σημείο της πολιτείας είναι 1549 πόδια πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας στο Campbell Hill στην κομητεία Logan, ενώ το χαμηλότερο, στα 455 πόδια πάνω από τη στάθμη της θάλασσας, βρίσκεται στον ποταμό Ohio κοντά στο Cincinnati στην κομητεία Hamilton.

Οχάιο Κυβέρνηση και Εκπαίδευση

Οι σημερινοί κυβερνητικοί αξιωματούχοι για το κράτος του Οχάιο περιλαμβάνουν 16 έδρες στο Κογκρέσο των Ηνωμένων Πολιτειών, δύο γερουσιαστές και όλοι οι εκλεγμένοι αξιωματούχοι του ίδιου του κράτους, συμπεριλαμβανομένης της νομοθετικής εξουσίας και των εκτελεστικών κλάδων.

Ο σημερινός κυβερνήτης του Οχάιο είναι ο Ρεπουμπλικανός John Kasich, ο οποίος έχει υπηρετήσει δύο θητείες από τότε που εκλέχτηκε για πρώτη φορά το 2010 και ο κυβερνήτης υπολοχαγός είναι η Ρεπουμπλικανός Mary Taylor, ο οποίος ορκίστηκε λίγο μετά τον Kasich τον Ιανουάριο του 2011.

Το υπουργικό συμβούλιο αποτελείται από τον Ρεπουμπλικανικό Γενικό Εισαγγελέα Mike DeWine, τον Ρεπουμπλικανικό Ταμία Josh Mandel και τον Ρεπουμπλικανό υπουργό Εξωτερικών Jon Husted. Ωστόσο, το 2018 φέρνει ένα άλλο έτος εκλογών στο κράτος, ώστε να αλλάξουν τον Νοέμβριο του τρέχοντος έτους.

Ο Σέρρον Μπράουν έχει υπηρετήσει ως Δημοκρατικός γερουσιαστής στη Γερουσία των ΗΠΑ από το 2007, ενώ ο Ρόμ Πορμάν έχει υπηρετήσει το κράτος ως Ρεπουμπλικανός γερουσιαστής από το 2011 και οι δύο είναι έτοιμοι για επανεκλογή το 2018.

Το Οχάιο διαθέτει επίσης ένα αριθμό εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, συμπεριλαμβανομένων δημόσιων και ιδιωτικών σχολών και πανεπιστημίων, κοινοτικών σχολών και σχολών τεχνικής. Μαζί με το Κρατικό Πανεπιστήμιο του Οχάιο, το Πανεπιστήμιο του Οχάιο, το Πανεπιστήμιο του Οχάιο, το Κρατικό Πανεπιστήμιο του Κλίβελαντ και το Πανεπιστήμιο Bowling Green του Πανεπιστημίου του Οχάιο, υπάρχουν 13 συνολικά δημόσια κολέγια. Διαθέτει επίσης 65 ιδιωτικά ιδρύματα, όπως το Πανεπιστήμιο Oberlin, το πανεπιστήμιο Case Western Reserve, το πανεπιστήμιο John Carrol και το πανεπιστήμιο Hiram και 24 κοινοτικά κολέγια και τεχνικές σχολές, όπως το Cuyahoga Community College και το Lorain County Community College.