Πότε έγινε το κράτος Ohio;

Το Οχάιο δεν ήταν μέρος των αρχικών 13 κρατών. Στην πραγματικότητα, η περιοχή γύρω από το βορειοανατολικό Οχάιο ήταν, κάποτε, μέρος του " Δυτικού Αποθεματικού " του Κοννέκτικατ. Ακριβώς όταν εισήλθε η ένωση Buckeye στην ένωση;

Εδώ είναι πότε

Το Οχάιο έγινε το 17ο Ηνωμένο Κράτος την 1η Μαρτίου 1803, μόλις επτά χρόνια αφού ο Μωυσής Κλείβελλαντ προσγειώθηκε κοντά στο Conneaut Creek και άρχισε να ερευνά την περιοχή. Την εποχή που έγινε κράτος, το Οχάιο είχε πληθυσμό περίπου 45.000 ανθρώπων.

Διασκέδαση

τεχνικά το Οχάιο δεν έγινε κράτος μέχρι το 1953. Φαίνεται ότι όταν το κράτος Buckeye σχεδίαζε τη γιορτή της 150ης επετείου, κάποιος προσπάθησε να κοιτάξει τα χαρτιά και διαπίστωσε ότι δεν έχει κατατεθεί ποτέ κρατικός χάρτης. Υπάρχει κάποια σύγχυση ως προς το γιατί ή εάν το Οχάιο χρειάστηκε πραγματικά μία κατά τη στιγμή. (Το Οχάιο ήταν το πρώτο κράτος που δημιουργήθηκε από μια επικράτεια που οδήγησε στην μεγαλύτερη σύγχυση, το Βερμόντ, το Τενεσί και το Κεντάκι είχαν ήδη εφαρμόσει κυβερνήσεις προτού υποβάλουν αίτηση για κρατική υπόσταση.) Ακριβώς για να είναι διεξοδικός όμως ένας Κογκρέσσας του Οχάιου το 1953 , George Bender, εισήγαγε νομοσχέδιο στο Κογκρέσο για να δηλώσει το Οχάιο ως κράτος. Το νομοσχέδιο αυτό ψηφίστηκε γρήγορα και υπογράφηκε από τον Πρόεδρο Eisenhower. Μπορείτε να διαβάσετε όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με την κατάσταση στο The Green Papers.com.