Μια σκανδιναβική προτεινόμενη διαδρομή

Θέλετε να αποφύγετε τη θερμότητα της Μεσογείου; Η Σκανδιναβία είναι το μέρος για να πάει. Θα βρείτε ζωντανές πόλεις, εκπληκτικά τοπία και θα περάσετε λίγο χρόνο να ταξιδέψετε στις θάλασσες αν ακολουθήσετε την προτεινόμενη διαδρομή μας.

Ο χάρτης της Σκανδιναβίας μας δείχνει τη διαδρομή διαδρομής, η οποία προσφέρει μια ματιά στα σκανδιναβικά πρωτεύουσες, καθώς και μια βόλτα σε ένα από τα πιο γραφικά σιδηρόδροχα της Ευρώπης, τη γραμμή Flam.

Σχεδιάζοντας να κάνουμε όλο αυτό το ταξίδι με τρένο;

Δείτε τους χρόνους ταξιδίου και τις τιμές με αυτόν τον χάρτη αλληλεπιδραστικών σιδηροδρόμων της Ευρώπης.

Ξεκινώντας από την Κοπεγχάγη της Δανίας

Είναι πιθανότερο, θα είναι ευκολότερο να φτάσετε στην Κοπεγχάγη για τους περισσότερους ανθρώπους, οπότε η διαδρομή μας θα ξεκινήσει από εδώ. Μπορείτε να το κάνετε με κάθε σειρά που θέλετε, φυσικά.

Η Κοπεγχάγη είναι μια από τις αγαπημένες μου πόλεις στην Ευρώπη. Είναι μια υπέροχη πόλη με τα πόδια και έχει ένα θεματικό πάρκο που ονομάζεται Tivoli που δεν έχει ανθρώπους που τρέχουν γύρω από την προσπάθεια να μοιάζουν με τεράστια τρωκτικά, έτσι ώστε οι ενήλικες να μπορούν να το απολαύσουν.

Θα θελήσετε να περάσετε τουλάχιστον τρεις ημέρες στην Κοπεγχάγη. Στην πραγματικότητα, θα θέλετε να περάσετε τουλάχιστον τρεις ημέρες σε κάθε πρωτεύουσα, καθώς και σε μια νύχτα στο Flam, εάν αποφασίσετε να πάρετε αυτή την παράκαμψη.

Πόροι της Κοπεγχάγης:

ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ ΣΟΥΗΔΙΑ

Η επόμενη στάση στη διαδρομή μας είναι η Στοκχόλμη, η πρωτεύουσα της Σουηδίας.

Η Στοκχόλμη απέχει 324 μίλια ή 521 χιλιόμετρα από την Κοπεγχάγη. Με το τρένο, το ταξίδι διαρκεί 5 με 7 ώρες.

Η Στοκχόλμη είναι μια εξαιρετική πόλη που χτίστηκε σε 14 νησιά. Αν θέλετε να βρίσκεστε δίπλα στο νερό, η Στοκχόλμη είναι ο τόπος σας. γύρω από τη σουηδική πρωτεύουσα, 24.000 νησιά περιμένουν να εξερευνηθούν.

Ταξιδιωτικοί πόροι στη Στοκχόλ

Όσλο, Νορβηγία

Όμορφο Όσλο εξαπλώνεται και στις δύο πλευρές του Όσλοφγορντ και είναι γνωστό για την παραχώρηση του Βραβείου Νόμπελ Ειρήνης στο Δημαρχείο. Θα θελήσετε να κατευθυνθείτε προς το Bygdø στα δυτικά του Όσλο για να επισκεφθείτε τα πολλά μουσεία της Νορβηγίας: το Μουσείο Kon-Tiki, το Νορβηγικό Μουσείο Πολιτιστικής Ιστορίας, το Μουσείο Viking Ship και το Νορβηγικό Ναυτικό Μουσείο.

Η απόσταση μεταξύ Όσλο και Στοκχόλμης είναι 259 μίλια ή 417 χιλιόμετρα. Τα τρένα χρειάζονται περίπου έξι ώρες για να κάνουν το ταξίδι.

Όσλο, Νορβηγία Πληροφορίες ταξιδιού

Όσλο στο Μπέργκεν, Νορβηγία, με μια στάση ολονυκτίς στο Φλαμ

Ετοιμαστείτε για ένα από τα πιο γραφικά μέρη του ταξιδιού σας σε όλη τη Σκανδιναβία. Το Bergen είναι μια θαυμάσια γραφική παραλιακή πόλη στη Νορβηγία και αν παρακάμψετε το Flam μέσω του σιδηροδρόμου Myrdal στο Flam, θα έχετε ακόμα πιο εντυπωσιακό τοπίο. Η μετάβαση απευθείας από το Όσλο στο Bergen χωρίς την παράκαμψη διαρκεί 6.5 με 7 ώρες με τρένο. Υπάρχουν 4 τρένα την ημέρα. Το Lonely Planet σκέφτεται ιδιαίτερα αυτό το κομμάτι της διαδρομής: Όσλο στο Μπέργκεν: Το καλύτερο ταξίδι της Ευρώπης με τρένο;

Αλλά πραγματικά δεν θέλετε να χάσετε την επέκταση Flam. Τα τρένα που φτάνουν μέχρι το σταθμό Flam που μπαίνει στο Aurlandfjord, είναι ιδιαίτερα ξεχωριστά. Η κλίση απαιτεί 5 διαφορετικά συστήματα πέδησης. το υψόμετρο πηγαίνει από 866 μέτρα στο Myrdal σε 2 μέτρα στο Flam. Το Aurlandfjord είναι ένα από τα πιο μακριά φιορδ της Νορβηγίας, το Sognefjord που βρίσκεται στην Ανατολή-Δύση.

Το Bergen είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη στη Νορβηγία μετά το Όσλο, αλλά έχει μια μικρή πόλη που αισθάνεται γι 'αυτό και όλα βρίσκονται σε κοντινή απόσταση. Το Μπέργκεν είναι μια πόλη παγκόσμιας κληρονομιάς, καθώς ήταν και μια ευρωπαϊκή πόλη πολιτισμού το 2000.

Μπορείτε να παραγγείλετε εισιτήρια τρένων για ολόκληρο το τρέξιμο του Όσλο-Μυρδαλ-Φλαμ-Μπέργκεν, ή μπορείτε να κάνετε το Flam ως ένα ταξίδι μετ 'επιστροφής από το Bergen με το Sognefjord In a Nutshell Tour από την raileurope.

Bergen και Flam Travel Πόρων

Στοκχόλμη στο Ελσίνκι

Αν έχετε χρόνο, πάρτε το πλοίο στο Ελσίνκι της Φινλανδίας. Το πλοίο διαρκεί 14 ώρες για να φτάσει στην πόλη. Χρόνος σωστό και μπορείτε να εξοικονομήσετε το κόστος του ξενοδοχείου με τον ύπνο στο πλοίο.

Το Ελσίνκι είναι μια σύγχρονη πόλη που προσελκύει πολλά κρουαζιερόπλοια και όλο και περισσότερους τουρίστες. Το 2006 ήταν ένα έτος ρεκόρ για τον τουρισμό στο Ελσίνκι. Δεδομένου ότι το Ελσίνκι εγκαταστάθηκε αργά, δεν έχει μεσαιωνικό πυρήνα, αλλά ο ορίζοντας του κυριαρχείται από εκκλησίες και έχει ένα όμορφο λιμάνι, ένα από τα αγαπημένα των κρουαζιερόπλοιων.

Τουριστικοί Πόροι του Ελσίνκι

Οδηγός του Ελσίνκι - Πόροι για την επίσκεψη στο Ελσίνκι

Συγκρίνετε τιμές για ξενοδοχεία σε Ελσίνκι

Εικόνες του Ελσίνκι

Χρόνος και ιστορικό κλίμα του Ελσίνκι για προγραμματισμό ταξιδιών.

Scandinavia Ταξιδιωτικές Σημειώσεις - Μεταφορές: Πλοία και Πτήσεις

Δεδομένου ότι οι περισσότερες από τις μεγαλύτερες πόλεις της Σκανδιναβίας βρίσκονται στο νερό, μπορείτε να πάρετε τα πλοία μεταξύ τους. Εδώ είναι μερικά δρομολόγια πλοίων της Σκανδιναβίας για να τα δείτε, ειδικά αν έχετε αυτοκίνητο:

Κοπεγχάγη προς το Όσλο

Ελσίνκι προς Στοκχόλμη

Bergen Ferries

Μπορείτε επίσης να κάνετε πτήσεις μεταξύ των σκανδιναβικών πρωτευουσών.

Η σκανδιναβική σιδηροδρομική διέλευση

Η σκανδιναβία είναι ακριβή. Συνήθως μπορείτε να εξοικονομήσετε σημαντικά χρήματα με ένα σιδηρόδρομο, εάν αποφασίσετε να ταξιδέψετε με τρένο. Η σιδηροδρομική Ευρώπη (αγοράζοντας απευθείας ή παίρνοντας πληροφορίες) προμηθεύει μια ποικιλία από σκανδιναβικά σιδηροδρομικά περάσματα, προσβάσιμα από τον παραπάνω σύνδεσμο. Το Pass Pass Scanrail με διάρκεια 5 ή 8 ημερών είναι κατάλληλο για αυτό το δρομολόγιο. Ελέγξτε τα μπόνους. μπορείτε να επωφεληθείτε από την εξοικονόμηση σε ορισμένα πορθμεία και θα πάρετε μια έκπτωση στις ιδιωτικές σιδηροδρομικές γραμμές όπως η γραμμή Flam που αναφέρεται παραπάνω.

Πόσα χρήματα εξοικονομεί το Scanrail;

Βλέπε Σιδηροδρομικά Περάσματα - αξίζουν τον κόπο; Μπορείτε επίσης να λάβετε περισσότερες πληροφορίες από την πρώτη σελίδα του άρθρου: Ποιο Eurail Pass είναι κατάλληλο για εσάς;

Πού να πάτε για περισσότερα

Απολαύστε το σχεδιασμό του ταξιδιού σας στη Σκανδιναβία. Για περισσότερες πληροφορίες, βλ. Scandinavia for Visitors, ή Travel Travel Scandinavia Travel Resources.

Για τον ατρόμητο σχεδιαστή ταξιδιού που του αρέσει ένα διαφορετικό είδος ομορφιάς που σχεδόν κανείς δεν επισκέπτεται, ένα ταξίδι στη Γροιλανδία μπορεί να είναι ακριβώς το πράγμα.