Ο βασικός οδηγός για την παραλία Horseshoe Bay της Βερμούδας

Αν πάτε σε μία μόνο παραλία στις Βερμούδες , το κάνετε Horseshoe Bay. Η έκταση της άμμου είναι αναμφισβήτητα η πιο εικονική της Βερμούδας, με απαλά τυρκουάζ νερά, οδοντωτούς βράχους και εκείνη την υπογραφή ροζ άμμο.

Παραλία & Νερό

Αυτή είναι η πιο διάσημη παραλία της Βερμούδας, οπότε περιμένετε μερικά πλήθη (ειδικά όταν τα κρουαζιερόπλοια βρίσκονται στην πόλη). Οι άνθρωποι τείνουν να συσσωρεύονται ακριβώς στην είσοδο, κοντά στο Rum Bum Beach Bar. ανατολικά αναχώρηση για λίγο περισσότερο χώρο, με την προϋπόθεση ότι ένας μακρύτερος περίπατος στις τουαλέτες και το καφέ δεν αποτελεί πρόβλημα.

Οι οικογένειες με μικρά παιδιά θα πρέπει να κατασκηνώσουν στο δυτικό άκρο της παραλίας στο Horseshoe Bay Cove, μια φυσική ρηχή πισίνα που είναι ιδανική για μικρά παιδιά που θέλουν να βουτήξουν και να βουτήξουν.

Οι πιο περιπετειώδεις παραθεριστές μπορούν να περπατήσουν πιο ανατολικά, γύρω από τον πρώτο σχηματισμό βράχου, στην παραλία του Butt's. Ο μικρός αμμώδης όρμος προστατεύεται και από τις δύο πλευρές από γκρεμούς, οι οποίοι κρατούν μεγάλα κύματα στον κόλπο και δημιουργούν μια ήρεμη πισίνα για πλωτά. Μπορείτε να περπατήσετε για περισσότερο από ένα μίλι κατά μήκος της ακτής, να εξερευνήσετε τα παλιρροϊκά plool plool, ήρεμες εισόδους και πρακτικά ερημικές άμμους.

Εγκαταστάσεις & Logistics

Φαγητό & Ποτά

Το εστιατόριο No Burns Rum Bum Beach Bar σερβίρει πρότυπα για τα παιδιά, γεύματα χάμπουργκερ, μπαρ παγωτού, καθώς και τοπικά φαγητά όπως ψάρι και μπισκότα. Πιάστε τα σνακ σας για να πάτε στο μετρητή γρήγορης εξυπηρέτησης, στη συνέχεια, κάθονται σε ένα από τα κοντινά τραπέζια πικ-νικ, τραβήξτε ένα σημείο στο γειτονικό μπαρ ή φέρετε το grub πίσω στην πετσέτα παραλίας σας.

Το ίδιο το μπαρ διαθέτει συχνά ζωντανή μουσική και σερβίρει ομπρέλα με εντυπωσιακά ποτά. Σας συνιστούμε ένα ρούμι swizzle ή ένα σκοτεινό και θυελλώδη, και οι δύο γίνονται με τη μαύρη σφραγίδα Rum της Βοσνίας Gosling του? κρύες μπύρες και μηλίτες, μίνι μπουκάλια του Prosecco και πολλά παγωμένα ποτά - τόσο αλκοολούχα όσο και παρθένα - είναι επίσης προς πώληση. Η κατανάλωση ποτών επιτρέπεται στην παραλία, επομένως μπορείτε να πάρετε το κοκτέιλ σας για να πάτε ή να ζητήσετε έξι πακέτα για να πάρετε πίσω στην καρέκλα σας. Ο μπάρμαν θα πακετάρει τα μαχαιροπίρουνα σε μια τσάντα με πάγο, οπότε δεν χρειάζεται να φύγετε από την καρέκλα σας μέχρι να έρθει η ώρα για μια βουτιά στο νερό. Οι πιστωτικές κάρτες γίνονται δεκτές.

Μεταφορά

Οι δημόσιες συγκοινωνίες διευκολύνουν την πρόσβαση από και προς το Horseshoe Bay. Φέρτε μετρητά για τα μικρά λεωφορεία, τα ταξί και τα εισιτήρια δημόσιων λεωφορείων μονής διαδρομής.

Επαγγελματική συμβουλή: Είτε ταξιδεύετε με ένα σκούτερ, χαλαρώστε με ταξί είτε ανεβείτε σε ένα δημόσιο λεωφορείο με το Horseshoe Bay, φροντίστε να κοιτάξετε πάνω από τον ώμο σας στην κορυφή του λόφου για μια τέλεια φωτογραφία από την παραλία.

Η εναέρια όψη δείχνει το ομώνυμο σχήμα της παραλίας και οι ροζ άμμοι αναδύονται από το τιρκουάζ του νερού.