Ξεκινήστε το 2017 με μια πρώτη μέρα στο κρατικό πάρκο

Αυτό το φιλικό προς την οικογένεια πρόγραμμα είναι διαθέσιμο σε όλες τις 50 πολιτείες

Ψάχνετε για κάτι διασκεδαστικό να κάνετε την Πρωτοχρονιά; Όπου η οικογένειά σας τυχαίνει να γιορτάζει το Νέο Έτος , μπορείτε να φτάσετε στο ύπαιθρο και να συμμετάσχετε σε μια εκδρομή της Πρώτης Ημέρας. Αυτό το ετήσιο πρόγραμμα σε εθνικό επίπεδο λαμβάνει χώρα την Πρωτοχρονιά και στις 50 πολιτείες, όπου εκατοντάδες ελεύθερες, καθοδηγούμενες πεζοπορίες οδηγούνται από κυβερνήτες πάρκων, φυσιοδίφες και εθελοντές στα κρατικά πάρκα.

Οι πρώτες μέρες αυξήθηκαν πριν από περισσότερα από 25 χρόνια στο Blue Hills Reservation, ένα κρατικό πάρκο στο Μίλτον της Μασαχουσέτης.

Το 2011 έγινε ένα γεγονός σε κάθε κράτος.

Σημειώστε ότι η απόσταση και η δυσκολία κάθε διαδρομής ποικίλλει από το πάρκο στο πάρκο, αλλά όλα προσφέρουν την ευκαιρία για μια διασκεδαστική εμπειρία για όλη την οικογένεια. Υπάρχουν συντομότερες επιλογές για οικογένειες με μικρά παιδιά και μεγαλύτερα ταξίδια για πιο περιπετειώδη.

Ακολουθεί μια καταχώρηση ανά κράτος για το πού μπορείτε να βρείτε πληροφορίες σχετικά με την First Day Hikes:

Περισσότεροι τρόποι να γιορτάσουμε το νέο έτος

Πάρκο αναψυχής με παιδιά

Μείνετε ενημερωμένοι σχετικά με τις τελευταίες ιδέες για οικογενειακές διακοπές, ταξιδιωτικές συμβουλές και προσφορές. Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο δωρεάν οικογενειακών διακοπών μου σήμερα!