Μετεγκατάσταση στον Άγιο Παύλο

Μετεγκατάσταση στον Άγιο Παύλο - Ποια είναι η Πόλη του Αγίου Παύλου;

Μετεγκατάσταση στον Άγιο Παύλο;

Το αφεντικό σας μόλις μπήκε και σας είπε ότι υπήρχε μια ευκαιρία στο γραφείο του Αγίου Παύλου. Ψάχνετε για μια νέα δουλειά και είδατε ένα ενδιαφέρον άνοιγμα σε μια επιχείρηση του Αγίου Παύλου. Ή αναζητάτε μια νέα πόλη για να ζήσετε, κολλήσατε μια καρφίτσα σε έναν χάρτη και προσγειώθηκε στον Άγιο Παύλο. Όποιοι και αν είναι οι λόγοι για τη μετεγκατάστασή σας ή η σκέψη για τη μετεγκατάσταση στον Άγιο Παύλο, πολλοί νεοφερμένοι γνωρίζουν πολύ λίγα για την πόλη πριν φτάσουν.

Ο Άγιος Παύλος και η Μινεσότα δεν γνωρίζουν μεγάλο τουρισμό σε σύγκριση με άλλους προορισμούς στις ΗΠΑ. Η πόλη του Αγίου Παύλου απέχει πολύ από οπουδήποτε αλλού και δεν έχει πολλά γι 'αυτό που είναι διάσημο ή αναγνωρισμένο σε εθνικό επίπεδο. Λοιπόν, η Μινεσότα είναι το σπίτι του Spam. Και ο Garrison Keillor, ο δημιουργός της ραδιοφωνικής ποικιλίας, δείχνει το A Prairie Home Companion , ζει και μεταδίδει την εκπομπή από τον St Paul.

Εκτός από τα προϊόντα επεξεργασίας κρέατος και τα ραδιοφωνικά προγράμματα ποικιλίας Midwestern, πολλοί Αμερικανοί δεν γνωρίζουν πολλά για τη Μινεσότα, εκτός από τα στερεότυπα που διαιωνίζονται σε ταινίες όπως ο Fargo. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που λένε Yaah; αντί Ναι ;, πολλά παραδοσιακά γούστα Midwestern και Lutheran και άφθονο χιόνι, αλλά υπάρχουν πολλά περισσότερα για τον Άγιο Παύλο από αυτό.

Τι είναι λοιπόν ο Άγιος Παύλος; Τι είναι να ζεις στον Άγιο Παύλο;

Κάθε πόλη είναι προϊόν της ιστορίας, της γεωγραφίας και των κατοίκων της. Η πόλη του Αγίου Παύλου ξεκίνησε ως στρατιωτικός και εμπορικός οικισμός, ο βορειότερος τόπος στον Ποταμό Μισσισσιπής προσβάσιμος με ατμόπλοιο.

Στις αρχές του δέκατου ένατου αιώνα, ένας αποστασιοποιητής και άρρωστος ουίσκι και ένας bootlegger με το όνομα Pierre Parant αναγκάστηκε να βγει από τον κεντρικό οικισμό και να εγκαταστήσει μια κατοικία και μια ταβέρνα σε αυτό που βρίσκεται στο κέντρο του St. Paul. Οι έμποροι και οι πελάτες της εγκατάστασης του Parant εγκαταστάθηκαν επίσης στην περιοχή που έγινε γνωστή ως Pig's Eye - το ψευδώνυμο Parant.

Η πόλη του Pig's Eye σταδιακά έγινε μια πόλη, με τα ατμόπλοια, και αργότερα το σιδηρόδρομο, φέρνοντας το εμπόριο και τις νέες αφίξεις από τη Σκανδιναβία, την Ιρλανδία και την Ανατολική Ευρώπη. Το 1841, ένα εκκλησάκι στον Άγιο Παύλο χτίστηκε με θέα στο Μισισιπή και η πόλη μετονομάστηκε επισήμως στον Άγιο Παύλο. Οκτώ χρόνια αργότερα, ο Άγιος Παύλος έγινε η πρωτεύουσα του νέου κράτους της Μινεσότα .

Ο Άγιος Παύλος και η παρακείμενη Μινεάπολη σχηματίζουν τις πόλεις Twin City της Μινεάπολης. Paul , η μεγαλύτερη αστική περιοχή στη Μεσόγειο μετά το Σικάγο και το Ντιτρόιτ. Το κέντρο του Αγίου Παύλου βρίσκεται στην ανατολική όχθη του ποταμού Μισισιπή και η πόλη του Αγίου Παύλου είναι ένα τραχύ ορθογώνιο σχήμα που απλώνεται ανατολικά-δυτικά γύρω από το κέντρο του Αγίου Παύλου. Σε σύγκριση με το ομαλό σύστημα του Μιννεάπολις, οι δρόμοι του Αγίου Παύλου στρέφονται και σχεδόν όλοι ονομάζονται παρά αριθμημένοι, καθιστώντας την πλοήγηση πολύ λιγότερο απλή.

Περίπου 250.000 άνθρωποι ζουν στο St. Paul , ενώ η μητροπολιτική περιοχή Twin Cities ανέρχεται σε περίπου 3.2 εκατομμύρια άτομα. Μέρος της αύξησης του πληθυσμού προέρχεται από τη μετανάστευση εντός των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένων πολλών Αμερικανών, και μέρος είναι η μετανάστευση από το εξωτερικό. Υπάρχουν μεγάλοι πληθυσμοί από την Ιρλανδία, την Ανατολική Ευρώπη, τη Νοτιοανατολική Ασία, τη Σομαλία, το Μεξικό και τη Λατινική Αμερική.

Η παλαιότερη υπάρχουσα κατοικία στο St. Paul χτίστηκε γύρω στο 1860.

Μεγάλα τμήματα της πόλης του Αγίου Παύλου αναπτύχθηκαν γύρω στις αρχές του 20ού αιώνα και μεγάλο μέρος του κεννού χώρου ήταν κυρίως γεμάτο από τη δεκαετία του 1950, με μεταπολεμικές κατοικίες που χτίστηκαν κυρίως σε λιγότερο επιθυμητές γειτονιές στα ανατολικά και Eastside πυξίδα, στην πραγματικότητα νότια του κέντρου) St. Paul. Πολύ λίγα σύγχρονα σπίτια είναι διαθέσιμα στην πόλη - Αν θέλετε κάτι σύγχρονο στο St. Paul το καλύτερο μέρος για να δείτε είναι στο Lowertown, όπου οι παλιές αποθήκες ανακαινίζονται σε μοντέρνα διαμερίσματα.

Οι γειτονιές του Αγίου Παύλου είναι ξεχωριστές και ο χαρακτήρας της πόλης αλλάζει σημαντικά ανάμεσα στις γειτονιές.

Τα προάστια γύρω από το St. Paul προσφέρουν πολλά μοντέρνα σπίτια σε κάθε γκάμα τιμών. Η μετακίνηση στον Άγιο Παύλο είναι κατά μέσο όρο για μια μεγάλη πόλη και είναι προφανές ότι μπορεί να πάρει πολύ συμφόρηση στους μεγάλους αυτοκινητόδρομους I-35E, I-94 και I-494 που φέρνουν τους εχθρικούς στο St.

Ο Παύλος από τα προάστια.

Ο Άγιος Παύλος είναι σχετικά ήσυχος και ήρεμος για μια πόλη του μεγέθους του. Φυσικά υπάρχει εγκληματικότητα στον Άγιο Παύλο , όπως σε κάθε μητροπολιτική περιοχή, αλλά τα περισσότερα βίαια εγκλήματα συγκεντρώνονται σε συγκεκριμένες περιοχές του Αγίου Παύλου, κυρίως στις ανατολικές γειτονιές.

Το "Quiet" είναι μια λέξη που χρησιμοποιείται συχνά για να περιγράψει τον Άγιο Παύλο. Σε σύγκριση με τη Μινεάπολη, ο Άγιος Παύλος είναι πολύ πιο ήσυχος και έχει λιγότερες επιλογές για νυχτερινή ζωή, πολιτισμό και διασκέδαση. Είναι πολύ μακριά από το να είναι νεκρός όμως και τα τελευταία χρόνια έχει σημειώσει σημαντική ανάπτυξη με νέους χώρους διασκέδασης, επιχειρήσεις και πολιτιστικούς οργανισμούς που ανοίγουν ή κινούνται στο St. Paul.

Το Lowertown, το πρώην βιομηχανικό τμήμα του κέντρου, μετασχηματίζεται σταδιακά στο κέντρο τέχνης του Αγίου Παύλου , φιλοξενώντας δύο ετήσιες ετήσιες καλλιτεχνικές ανακαλύψεις, ζωντανή υπαίθρια μουσική και παράσταση και ένα μουσικό φεστιβάλ με τους καλύτερους ντόπιους κλασικούς, indie, τζαζ και ποπ μουσικούς .

Το κέντρο του Αγίου Παύλου έχει τρία σημαντικά μέσα μαζικής ενημέρωσης . Η εφημερίδα του Αγίου Παύλου, η Pioneer Press, είναι μία από τις δύο μεγάλες εφημερίδες που δημοσιεύονται καθημερινά στις Twin Cities - η άλλη είναι η Star Tribune που εδρεύει στη Μινεάπολη.

Twin City Δημόσια τηλεόραση, ένας από τους υψηλότερους σταθμούς PBS του έθνους, έχει την έδρα της στο St. Paul. Ο δημόσιος ραδιοφωνικός σταθμός της Μινεσότα που υποστηρίζεται από τους ακροατές είναι ένας από τους πολύτιμους λίθους των πόλεων των δύο πόλεων και έχει επίσης την έδρα του στο St. Paul. Το MPR έχει τρεις ραδιοφωνικούς σταθμούς, την κλασσική μουσική, τον τρέχοντα εναλλακτικό σταθμό μουσικής και το MPR NewsQ, το οποίο μεταδίδει το προαναφερθέν A Prairie Home Companion από το θέατρο Fitzgerald. Το Fitzgerald, που ονομάζεται για τον πιο διάσημο κάτοικο του Αγίου Παύλου, F Scott Fitzgerald, λειτουργεί από το MPR και φιλοξενεί επισκέπτες καλλιτέχνες και συγγραφείς, μουσικές παραστάσεις και άλλες παραγωγές.

Ο Άγιος Παύλος έχει αρκετές αίθουσες μουσικής και τέχνης . Το Κέντρο Ορδών για το Performing Arts στο κέντρο του St. Paul φιλοξενεί την Όπερα της Μινεσότα και την Ορχήστρα Επιμελητηρίου Saint Paul και φιλοξενεί επίσης παραγωγές και θεατρικές παραστάσεις στο Broadway. Και επίσης, ή κοντά στο κέντρο του St. Paul, είναι το ιστορικό θέατρο της Μινεσότα, το θέατρο της πλατείας Park, το θέατρο Penumbra και το παιδικό θέατρο Stepping Stone.

Οι φίλοι της νέας μουσικής συχνά πρέπει να ταξιδεύουν πέρα ​​από τον ποταμό στη Μινεάπολη, αλλά στο St. Paul, το αρχαίο club Turf φιλοξενεί τις τελευταίες indie πράξεις, ο σταθμός 4 είναι ένα ροκ κλαμπ με ζωντανή μουσική και οι μεγάλες ενέργειες παίζουν συχνά το Xcel Energy Center.

Η νυχτερινή ζωή στο St. Paul επικεντρώνεται στο κέντρο του St. Paul και στη Grand Avenue.

Το εμπορικό, εστιατόριο και ο δρόμος ψυχαγωγίας του St. Paul. Το δυτικό άκρο της Grand Avenue εξυπηρετεί φοιτητές από τα τρία κοντινά κολέγια και πανεπιστήμια και στο ανατολικό άκρο της Grand Avenue υπάρχουν πιο εκλεπτυσμένα μπαρ και εστιατόρια. Το Downtown St. Paul έχει ένα περίεργο μείγμα επιλογών ψυχαγωγίας με εστιατόρια και μπαρ, πραγματικές εγκαταστάσεις και θαμπό εστιατόρια αλυσίδας.

Ο Άγιος Παύλος συνήθως ψηφίζει για δημοκράτες . Ο πατέρας του Αγίου Παύλου και η μητροπολιτική περιοχή των δύο πόλεων παραδοσιακά ψηφίζουν υπέρ φιλελεύθερων, προοδευτικών πολιτικών, αλλά υπάρχουν αρκετοί συντηρητικοί χώροι για τους Ρεπουμπλικάνους, κυρίως στην περιοχή Highland Park, για να νιώσουν σαν στο σπίτι τους. τον σημερινό κύριο Chris Coleman, μέλος του Δημοκρατικού Κόμματος-Εργατικού Κόμματος της Μινεσότα, συνδεδεμένου με το Εθνικό Δημοκρατικό Κόμμα. Και δεδομένου ότι ο Άγιος Παύλος είναι η πρωτεύουσα του κράτους της Μινεσότα, πολλά κυβερνητικά δρώμενα γίνονται στην πόλη, το κρατίδιο της Μινεσότα βρίσκεται στο κέντρο του Αγίου Παύλου και η επίσημη κατοικία του κυβερνήτη της Μινεσότα βρίσκεται στη λεωφόρο Summit του Αγίου Παύλου.

Η λεωφόρος Summit Avenue είναι ο μεγαλοπρεπής δρόμος στις πόλεις Twin City, που τρέχει από τον ποταμό Μισισιπή στον υπέροχο καθεδρικό ναό του Αγίου Παύλου.

Μια συλλογή από βικτοριανά αρχοντικά με αρχιτεκτονική που κυμαίνονται από όμορφη έως τερατώδη γραμμή Summit Avenue. Ο F. Scott Fitzgerald έζησε στη λεωφόρο Summit Avenue, όπως και πολλοί εξέχοντες επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα. Το σπίτι του James J Hill, το οποίο ήταν ανοιχτό στο κοινό, ήταν το σπίτι του ανθρώπου που δημιούργησε τις σιδηροδρομικές γραμμές που συνδέουν τις πόλεις Twin City με τις άλλες μεγάλες βορειοδυτικές πόλεις του έθνους.

Ο Άγιος Παύλος έχει μικρότερη ομοφυλοφιλική κοινότητα από τη Μινεάπολη, αλλά η πόλη είναι γενικά τόσο φιλόξενη και αποδεκτή όσο η Μινεάπολη. Ο Άγιος Παύλος αναγνωρίζει τις πολιτικές σχέσεις που επιτρέπουν σε ζευγάρια του ιδίου φύλου μερικά από τα οφέλη που απολαμβάνουν τα παντρεμένα ζευγάρια. Δεν υπάρχει συγκεκριμένη γκέι γειτονιά, αλλά στο κέντρο του St. Paul υπάρχουν δύο γκέι μπαρ και ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, και αλλού στο St. Paul, το Townhouse είναι το παλαιότερο μπαρ LGBT των δύο πόλεων.

Τα πάρκα και οι ανοιχτοί χώροι του St. Paul είναι άφθονοι και όμορφοι.

Το Como Park είναι το μεγαλύτερο και περιλαμβάνει ένα ζωολογικό κήπο, βιτρινικό ωδείο, λούνα παρκ, ιαπωνικούς κήπους, λίμνη Como , γήπεδο γκολφ και χώρο σκι αντοχής. Ινδικό πάρκο Mounds είναι η περιοχή 2000 ετών πατρίδα Native American ταφή. Η λίμνη Phalen είναι η μεγαλύτερη λίμνη του Αγίου Παύλου και το πάρκο Phalen διαθέτει γήπεδο γκολφ της πόλης και φιλοξενεί εκδηλώσεις όπως η regatta του ηλιακού σκάφους, το ετήσιο πολιτιστικό φεστιβάλ του Φεστιβάλ Δράκου της Ασίας και μια τεράστια οθόνη φωτισμού διακοπών.

Άλλα σημαντικά ετήσια γεγονότα στον Άγιο Παύλο περιλαμβάνουν το Χειμώνα Καρναβάλι τον Ιανουάριο και την Μεγάλη Παλιά Ημέρα τον Ιούνιο. Και υπάρχει η κρατική έκθεση της Μινεσότα στα τέλη του καλοκαιριού που είναι μία από τις μεγαλύτερες και μία από τις καλύτερες στο έθνος.

Ο Άγιος Παύλος είναι φιλικός προς την οικογένεια . Εκτός από τα περισσότερα δωρεάν αξιοθέατα στο πάρκο Como, υπάρχουν πολλά μουσεία στο St. Paul . το μουσείο επιστήμης παγκόσμιας κλάσης της Μινεσότα έχει τα πάντα, από τους δεινόσαυρους μέχρι τη νανοτεχνολογία, και το εξίσου εξαιρετικό Παιδικό Μουσείο της Μινεσότα είναι ένας αγαπημένος προορισμός για όσους έχουν μικρά παιδιά. Το ιστορικό κέντρο της Μινεσότα, ένα μουσείο, γκαλερί και βιβλιοθήκη όλων των πραγμάτων της Μινεσότα απευθύνεται σε επισκέπτες όλων των ηλικιών.

Ο Άγιος Παύλος έχει έναν από τους πιο μορφωμένους και πιο μορφωμένους πληθυσμούς στη χώρα και έχει το δεύτερο μεγαλύτερο αριθμό ιδρυμάτων δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο έθνος. Ο Άγιος Παύλος φιλοξενεί μία από τις πανεπιστημιουπόλεις του Πανεπιστημίου της Μινεσότα. Το Macalester College είναι ένα διάσημο ιδιωτικό φιλελεύθερο κολλέγιο τέχνης, το οποίο μετράει μεταξύ των αποφοίτων του τον Κόφι Ανάν, πρώην Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών. Το Πανεπιστήμιο του Αγίου Θωμά είναι το μεγαλύτερο ιδιωτικό πανεπιστήμιο της Μινεσότα, ενώ ο Άγιος Παύλος φιλοξενεί επίσης αρκετά άλλα πανεπιστήμια και κολέγια.

Ο Άγιος Παύλος έχει πολλές επιλογές για δημόσια και ιδιωτικά σχολεία . Τα Δημόσια Σχολεία του Αγίου Παύλου υπόκεινται σήμερα σε σημαντικές αλλαγές, κυρίως λόγω έλλειψης πόρων και μειωμένης εγγραφής. Τα καλύτερα σχολεία της περιοχής - λαμβάνοντας υπόψη μόνο τα αποτελέσματα των δοκιμών - βρίσκονται στα προάστια - και πολλοί γονείς στον Άγιο Παύλο στέλνουν τα παιδιά τους σε ιδιωτικά σχολεία μέσα και γύρω από το St. Paul ή σε σχολεία σε άλλες σχολικές περιοχές. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν όλες οι αστικές περιοχές επηρεάζουν επίσης μερικά από τα αστικά σχολεία του Αγίου Παύλου, αλλά υπάρχουν επίσης πολλά καλά σχολεία στην πόλη όπου οι μαθητές βαθμολογούνται καλά ακαδημαϊκά.

Οι επαγγελματικές αθλητικές ομάδες του Αγίου Παύλου , αν και δεν φέρνουν στο προσκήνιο κάποια μεγάλα τρόπαια εδώ και μερικά χρόνια, έχουν πολλούς αφοσιωμένους οπαδούς και κάθε χρόνο μία ή δύο από τις ομάδες φαίνεται να έχουν συναρπαστική σεζόν. Μια εθνική ομάδα ποδοσφαίρου, μπέιζμπολ, μπάσκετ και χόκεϊ επί πάγου παίζουν εδώ.

Τα Minnesota Twins, Minnesota Timberwolves και Minnesota Vikings παίζουν όλα στη Μινεάπολη και η Μινεσότα Άγρια παίζουν στο Κέντρο Xcel στο St. Paul.

Για τη συμμετοχή σε αθλήματα , υπάρχουν πολλά να συμμετάσχουν. Το St. Paul έχει πάνω από τον μέσο αριθμό των ποδηλατών, δρομείς, παίκτες του γκολφ, ιππέων και ναυτικών κατά κεφαλήν.

Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για υπαίθρια και αναψυχή το καλοκαίρι και αθλήματα χιονιού το χειμώνα . Ιστιοπλοΐα, cross-country σκι , rollerblading, θαλάσσιο σκι και γκολφ δίσκων είναι πολύ δημοφιλή. Ο Άγιος Παύλος φιλοξενεί το μεγαλύτερο κρουαζιέρα στη χώρα. Και η απόδειξη ότι ένας ενεργός τρόπος ζωής προάγει την καλή υγεία - οι Δίδυμες Πόλεις έχουν ένα από τα χαμηλότερα ποσοστά καρδιακών παθήσεων στο έθνος. Απλά μείνετε μακριά από το καυτό.

Το Hotdish είναι το κλασικό φαγητό της Μινεσότα . Το Hotdish είναι μια κατσαρόλα με κρέας, λαχανικά (συνήθως σε κονσέρβα ή κατεψυγμένη ποικιλία) που μαγειρεύονται σε ένα υγρό (συνήθως κρέμα μανιταρόπιτας) με μερικούς υδατάνθρακες (συχνά tater tots) και ψητά. Μπαρ, κάθε μορφή κέικ που μοιάζει με καφέ, ψημένος σε ένα φύλλο και κομμένη σε τετράγωνα, είναι ένα βασικό επιδόρπιο. Οι Brownies, ωστόσο, δεν είναι μπάρες. Επισκεφθείτε οποιοδήποτε τοπικό αρτοποιείο για πληρέστερη εξήγηση. Αλλά δεν είναι όλα hotdish στο St. Paul. Κάθε μεγάλη κουζίνα εκπροσωπείται από εστιατόρια σε όλη την πόλη, με πολλούς στην Grand Avenue, μια ιταλική συνοικία στα βορειοανατολικά της πόλης, την Περιοχή del Sol στο Eastside και το καλύτερο ασιατικό φαγητό στις Twin Cities on University Avenue, μόλις έξω από το κέντρο του Αγίου Παύλου, με εστιατόρια Hmong και Βιετνάμ και αρκετές ασιατικές αγορές.

Το κόστος ζωής στο St. Paul είναι συγκρίσιμο με τον εθνικό μέσο όρο για τα περισσότερα έξοδα. Τι πρέπει να έχετε για τον προϋπολογισμό; Οι λογαριασμοί θέρμανσης είναι το δεύτερο υψηλότερο στο έθνος, επειδή ο χειμώνας είναι τόσο κρύος και τόσο μακρύς και το καύσιμο είναι ακριβό. Η στέγαση είναι φθηνότερη από τον εθνικό μέσο όρο. Και τα είδη ένδυσης είναι φθηνότερα στον Άγιο Παύλο, επειδή το κράτος δεν εφαρμόζει φόρο επί των πωλήσεων σε ρούχα ή παπούτσια. Λογαριασμός για ένα μεγάλο μέρος της ένδυσης και πολλές άλλες λιανικές πωλήσεις στην πόλη, είναι το Mall of America, το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο στη χώρα, βρίσκεται λίγο έξω από τα όρια της νότιας πόλης.

Οι τιμές των τροφίμων εδώ είναι παρόμοιες με τον εθνικό μέσο όρο. Παρόλο που η διάρκεια του χειμώνα σημαίνει μια σύντομη καλλιεργητική περίοδος και περιορίζει αυτό που μπορεί να παραχθεί τοπικά, υπάρχει ένα ισχυρό τοπικό κίνημα για τα τρόφιμα της Μινεσότα και οι αγορές co-op που πωλούν τοπικά τρόφιμα και οι αγορές αγροτών είναι πολύ δημοφιλείς.

Ο χειμώνας στον Άγιο Παύλο μπορεί να είναι μακρύς, αλλά το καλοκαίρι είναι πάρα πολύ. Ο καιρός στο Σαιντ Παύλος έχει ως εξής: πέντε μήνες καλοκαίρι, ένα μήνα πτώσης, πέντε μήνες χειμώνα, ένα μήνα άνοιξη. Το καλοκαίρι είναι ζεστό, μέτρια υγρό, διαστρεβλωμένο με καταιγίδες και προειδοποιήσεις για ανεμοστρόβιλους (και το περιστασιακό torndao), αλλά γενικά ευχάριστο. Η άνοιξη και η πτώση είναι σύντομες αλλά υπέροχες. Και πώς για το χειμώνα;

Η πρώτη ερώτηση που θέτουν οι νέες αφίξεις είναι: " Πόσο κακός είναι ο χειμώνας στον Άγιο Παύλο; " Είναι μακρύ και είναι κρύο. Ο χειμώνας ξεκινά γύρω στα μέσα Νοεμβρίου και δεν γίνεται μέχρι τα τέλη Απριλίου. Μινεάπολη / Στ. Ο Παύλος είναι η ψυχρότερη μητροπολιτική περιοχή στις ηπειρωτικές Ηνωμένες Πολιτείες, η θερμοκρασία σπάνια ανεβαίνει πάνω από το πάγωμα ολόκληρου του χειμώνα, μερικά πόδια από το χιόνι πέφτουν, οι ημέρες κάτω από το 0F είναι συχνές και όταν ο άνεμος φυσάει, ο παράγοντας άνεσης μπορεί συχνά να είναι -40F. Όλοι το επιβιώνουμε και εσείς. Η σωστή στάση, οι σωστές προμήθειες και η εξεύρεση του δικού σας τρόπου διασκέδασης μέσα ή έξω από το χιόνι θα σας οδηγήσουν στο χειμώνα και ίσως να το απολαύσετε .

Εκτός από το χειμώνα, ένα άλλο σημαντικό μειονέκτημα της Μινεάπολης είναι η σχετική απομόνωση της Μινεάπολη μέσα στη χώρα. Δεν υπάρχει πολύ κοντά. Το Σικάγο είναι η πλησιέστερη μεγάλη πόλη, 6 ώρες με το αυτοκίνητο ή 1 ώρα με το αεροπλάνο. Η Duluth, η μεγαλύτερη πόλη της Μινεσότα έξω από την περιοχή του μετρό Twin City, έχει μια γραφική τοποθεσία στη λίμνη Superior. Το Duluth είναι ένας δημοφιλής προορισμός διακοπών για σαββατοκύριακα ή χρησιμοποιείται ως στάση στα ταξίδια στα γραφικά κεντρικά και βόρεια μέρη της Μινεσότα, όπως το North Woods ή το Bondary Waters Canoe Area Wilderness.

Χειροκίνητα, Minneapolis / St. Το Διεθνές Αεροδρόμιο Παύλος βρίσκεται ακριβώς στη μέση της περιοχής του μετρό, οπότε είναι τουλάχιστον εύκολο να βγείτε από την πόλη. Η Delta, οι αεροπορικές εταιρείες συγχωνεύθηκαν πρόσφατα με τον τοπικό μας μεταφορέα, τη Northwest Airlines, η οποία τώρα είναι re = επωνυμία Delta και είναι ο σημαντικότερος αερομεταφορέας που λειτουργεί από το MSP. Η τοπική αεροπορική εταιρία Sun Country χρησιμοποιεί το MSP, πρακτικό για φθηνές πτήσεις σε όλη τη χώρα.

Ο Άγιος Παύλος είναι μια ήρεμη πόλη που απολαμβάνει μια υψηλή ποιότητα ζωής, είναι πολύ βιώσιμη και όχι πολύ ακριβή, με τον ενθουσιασμό της Μινεάπολις ακριβώς απέναντι από τον ποταμό Μισισιπή.