Το καλύτερο μέρος για να ζήσουν στη Μινεάπολη

Πού είναι το καλύτερο μέρος για να νοικιάσετε ή να αγοράσετε ένα σπίτι στη Μινεάπολη;

Πού είναι το καλύτερο μέρος για να νοικιάσετε ή να αγοράσετε ένα σπίτι στη Μινεάπολη;

Λοιπόν, αυτό είναι μια δύσκολη ερώτηση, γιατί δεν ξέρω τι θέλετε. Θέλετε μια κομψή αστική σοφίτα; Θέλετε έναν ήσυχο κατοικημένο δρόμο ή μερικά μπαρ στο ίδιο μπλοκ; Θέλετε οι γείτονές σας να είναι λογικοί και συντηρητικοί ή φιλελεύθεροι χίπις; Σας ενδιαφέρει αν μπορείτε να περπατήσετε σε ένα κατάστημα καφέ ή να οδηγήσετε το τρένο για δουλειά; Χρειάζεστε ένα μεγάλο γκαράζ για τα αυτοκίνητα και τα παιχνίδια σας ή απλά για σκάλες αρκετά φαρδιά για να φτάσετε το ποδήλατό σας στο διαμέρισμά σας;

Όλα αυτά είναι διαθέσιμα στη Μινεάπολη και αφού δεν ξέρω τι θέλετε, εδώ είναι μια λίστα με τις κοινότητες της Μινεάπολης, τι είναι όπως, ποιες είναι οι ειδικές τοποθεσίες και οι ανέσεις που διαθέτουν και πώς συγκρίνονται οι τιμές με την πόλη ως ολόκληρος. Στη συνέχεια, θα έχετε μια ιδέα για το πού να αρχίσετε να ψάχνετε για το σπίτι σας.

Έτσι πρώτα, ας ξεκινήσουμε με ένα χάρτη της πόλης της Μινεάπολη. Η πόλη της Μινεάπολη χωρίζεται σε 11 κοινότητες, και στη συνέχεια κάθε κοινότητα χωρίζεται σε μικρές γειτονιές, συνολικά 81 γειτονιές στη Μινεάπολη.

Εδώ είναι ένας χάρτης που δείχνει τις κοινότητες και τις γειτονιές της Μινεάπολη.

Και στη συνέχεια, με αλφαβητική σειρά, εδώ είναι μια λίστα με τις κοινότητες της Μινεάπολη και ποια είναι η αγορά ακινήτων σε κάθε μία από αυτές και ποιο είδος στέγης είναι διαθέσιμο και ποιο θα ήταν να ζεις σε κάθε κοινότητα της Μινεάπολη .

Ακίνητα Calhoun-Isles

Το Calhoun-Isles είναι μια πολυτελή, εύπορη περιοχή της Minneapolis, νοτιοδυτικά του Downtown.

Αυτή η κοινότητα περιέχει την περιοχή Uptown. Το μεγαλύτερο μέρος της νυχτερινής ζωής της Μινεάπολη, τα πολυτελή καταστήματα και τα εστιατόρια που μπορείτε να δείτε βρίσκονται εδώ. Τρεις από τις λίμνες της πόλης, η λίμνη Calhoun , η λίμνη των Νήσων και η λίμνη Cedar βρίσκονται σε αυτήν την κοινότητα. Κατά γενικό κανόνα, όσο πιο κοντά το σπίτι είναι σε μια λίμνη, τόσο πιο ακριβό είναι.

Οι εννέα γειτονιές στο Calhoun-Isles είναι οι Bryn Mawr, CARAG, Cedar-Isles-Dean, East Calhoun / ECCO, East Isles, Kenwood, Lowry Hill, Lowry Hill East και West Calhoun.

Ο Bryn Mawr και ο Kenwood στη δυτική πλευρά των λιμνών έχουν μεγαλύτερες, ακριβότερες μονοκατοικίες. Στην ανατολική πλευρά των λιμνών, οι τιμές και τα μεγέθη του σπιτιού πέφτουν ελαφρώς, και υπάρχουν επίσης πολλά κομψά πολυκατοικίες και μερικά μεσαιωνικά, όχι τόσο κομψά διαμερίσματα. Το Calhoun-Isles διαθέτει κάποια νέα κατασκευή, τα περισσότερα μοντέρνα μοντέρνα διαμερίσματα γύρω από τη λεωφόρο Lyndale, με μοντέρνες ετικέτες τιμών.

Οι δυτικές γειτονιές Lowry Hill East , συνήθως γνωστές ως Wedge, και CARAG , μεταξύ της λεωφόρου Hennepin και της λεωφόρου Lyndale, έχουν ένα μείγμα κατοικιών, με σπίτια και πολυκατοικίες, που κυμαίνονται από μέτριες τιμές έως ακριβά.

Camden Real Estate

Η κοινότητα Camden βρίσκεται στη βόρεια γωνία της πόλης, στην ανατολική όχθη του Μισισιπή. Η γειτονιά είναι ως επί το πλείστον οικιστική, αν και περιλαμβάνει δύο βιομηχανικές περιοχές και το μεγάλο νεκροταφείο της Crystal Lake. Camden είναι μια από τις πιο διαφορετικές γειτονιές της Μινεάπολη.

Συνολικά, οι τιμές των κατοικιών Camden είναι μέτριες έως χαμηλές για τη Minneapolis. Η περιοχή χωρίζεται από την κεντρική Μινεάπολη από την κοινότητα της Βόρειας Βόρειας, μια από τις πιο καταθλιπτικές περιοχές της Μινεάπολη, και δεν έχει τις λίμνες ή πολλές από τις ανέσεις που απολαμβάνει η υπόλοιπη Μινεάπολη και είναι σχετικά απομονωμένη στην πόλη .

Πρόσφατα, οικογένειες και προγραμματιστές έχουν αγοράσει παλαιότερα σπίτια και ανακαινίσεις τους, ενώ οι τιμές κατοικιών στην περιοχή αυξάνονται σιγά-σιγά.

Οι γειτονιές στο Camden είναι το Cleveland, το Folwell, το Lind-Bohanon, το McKinley, ο Shingle Creek, η Victory και το Webber-Camden. Οι νότιες γειτονιές, το Cleveland , το Follwell και το McKinley , που συνορεύουν με τον κοντινό βορρά, έχουν τις χαμηλότερες τιμές των κατοικιών, ενώ οι άλλες γειτονιές στο Camden έχουν ελαφρώς υψηλότερες τιμές κατοικιών.

Κεντρική Ακίνητα

Η κεντρική κοινότητα, όπως υποδηλώνει η ονομασία, βρίσκεται στη μέση της Μινεάπολη και περιλαμβάνει την περιοχή του κέντρου της πόλης, την περιοχή αποθήκης και πολλά αξιοσημείωτα πάρκα, μουσεία και ιστορικά κτίρια. Γειτονιές στην κεντρική κοινότητα είναι το Downtown East, το Downtown West, το πάρκο Elliot, το πάρκο Loring, το North Loop και η πλατεία Stevens / Loring Heights.

Οι γειτονιές της πλατείας Stevens , του πάρκου Elliot και του πάρκου Loring έχουν παρόμοια αίσθηση.

Η κατοικία είναι σχεδόν αποκλειστικά πολυκατοικίες, πολυκατοικίες και ψηλά και είναι το πιο πυκνοκατοικημένο τμήμα της Μινεάπολης. Εκτός από πολλά παλαιότερα κτίρια, υπάρχει επίσης μια μεγάλη ποσότητα νέων κατασκευών, και πάλι πολυκατοικίες. Αυτή η περιοχή ήταν κάποτε πολύ στερημένη, αλλά πρόσφατα έλαβε σημαντικό όγκο νέων επενδύσεων. Υπάρχουν μέρη με ακριβά condos, ιδιαίτερα γύρω από την I-94 και την Nicollet Avenue, αλλά υπάρχουν πολλά μέρη που έχουν αλλάξει ελάχιστα. Οι τιμές των ακινήτων εδώ μπορεί να είναι οτιδήποτε από χαμηλό έως ακριβό, ανάλογα με το κτίριο και το δρόμο που βρίσκεται.

Το κέντρο της πόλης Minneapolis έχει ένα μεγάλο οικιστικό πληθυσμό, κυρίως κοντά στον ποταμό Μισισιπή. Όλα τα σπίτια είναι είτε πολυώροφα είτε μεγάλα διαμερίσματα ή κτίρια τύπου condo. Ορισμένες είναι ανακαινισμένες αποθήκες, μερικές είναι νέες κατασκευές. Και όπως θα περίμενε κανείς, οι τιμές είναι υψηλές και αντανακλούν τη ζωή στο ποτάμι και τις ανέσεις και την κρυφή μάζα στο κέντρο της Μινεάπολη.

North Loop , δυτικά του κέντρου της Μινεάπολη, έχει πολλά μετασχηματισμένα βιομηχανικά κτίρια και αποθήκες, αλλά και μερικά νέα διαμερίσματα και rowhouses. Το North Loop περιέχει το μίνιμπατς Twins, το οποίο θα ανοίξει σύντομα και προσελκύει νέα εστιατόρια και μπαρ, καθώς και τη νέα κατοικία. Επί του παρόντος, οι τιμές των κατοικιών εδώ είναι χαμηλότερες από ό, τι στο κέντρο της πόλης Minneapolis, αλλά καθώς αυτή η περιοχή γίνεται πιο μοντέρνα, είναι σίγουρο ότι θα αυξηθεί.

Longfellow Real Estate

Η κοινότητα Longfellow, που ονομάζεται από τον συγγραφέα Henry Wadsworth Longfellow, βρίσκεται στα νοτιοανατολικά της Μινεάπολη , που συνορεύει με τον ποταμό Μισισιπή και περιλαμβάνει το πάρκο Minnehaha και τον καταρράκτη .

Το Longfellow βρίσκεται σε πολύ κεντρική τοποθεσία και έχει εξαιρετικές συνδέσεις με το κέντρο της πόλης Minneapolis και την υπόλοιπη πόλη και τον Άγιο Παύλο, ακριβώς πάνω από τον ποταμό. Η σιδηροδρομική γραμμή Hiawatha Light τρέχει κατά μήκος των δυτικών συνόρων του Longfellow, συνδέοντας το με το κέντρο της Μινεάπολη. Οι τιμές των κατοικιών μειώνουν την περαιτέρω δύση που ταξιδεύετε, είναι ψηλά από τον ποταμό, μέτρια στη μέση του Longfellow και χαμηλά στη δυτική πλευρά από τη λεωφόρο Hiawatha. Ενώ η κατοικία στο Longfellow είναι ως επί το πλείστον ελκυστικά μονοκατοικίες και duplexes, τα περισσότερα είναι μικρά και είναι μια ήσυχη γειτονιά που δεν έχει πολύ ενθουσιασμό ή πολλά να κάνει εκτός από το να ζει εκεί, έτσι οι τιμές παραμένουν μέτριες.

Οι γειτονιές στο Longfellow είναι Cooper, Hiawatha, Howe, Longfellow και Seward. Τα πρώτα τέσσερα είναι πολύ παρόμοια και όλοι αναφέρονται συνήθως μαζί ως Longfellow . Το Seward , στα βόρεια της κοινότητας, έχει διαφορετικό χαρακτήρα. Υπάρχει ένας συνδυασμός μεγαλύτερων και μικρότερων κατοικιών, που συνήθως καταλαμβάνονται από παλιούς χίπις και μοντέρνες νέες οικογένειες, ενώ οι τιμές κατοικιών στο Seward είναι ελαφρώς υψηλότερες από τις Longfellow.

Κοντά στη βόρεια ακίνητα

Κοντά στο Βόρειο είναι μια κοινότητα που αποτελείται από έξι γειτονιές βορειοανατολικά από το κέντρο της Μινεάπολη. Η περιοχή είναι κυρίως οικιστική.

Γειτονιές στο κοντινό Βόρειο είναι Harrison, Hawthorne, Ιορδανία, κοντά Βόρεια, Sumner-Glenwood και Willard-Hay.

Κοντά στο Βορρά είναι πασίγνωστο για το γεγονός ότι έχει τα υψηλότερα επίπεδα βίαιου εγκλήματος στη Μινεάπολη και έχει τις χαμηλότερες τιμές κατοικιών στην πόλη. Τα περισσότερα σπίτια καταλαμβάνονται από ενοικιαστές και όχι από τους κατοίκους. Ο ακραίος νότος της γειτονιάς είναι το πιο ήσυχο και περιέχει μερικές προσιτές οικογενειακές κατοικίες.

Nokomis Real Estate

Ο Νόκομις καταλαμβάνει τη νοτιοανατολική γωνία της Μινεάπολης και το όνομά του από τη λίμνη Νοκόμη , μια δημοφιλής λίμνη αναψυχής. Είναι οικιστικό και τα περισσότερα σπίτια εδώ χτίστηκαν στις αρχές του 20ου αιώνα. Οι γειτονιές στο Νότομι είναι η Diamond Lake, η Ericsson, το Field, το Hale, το Keewaydin, το Minnehaha, το Morris Park, το Northrop, η σελίδα, το Regina και το Wenonah.

Ο Nokomis μπορεί να θεωρηθεί μια ήσυχη κοινότητα, επειδή υπάρχει χαμηλό έγκλημα και είναι κυρίως κατοικία. Εκτός από το ότι ο Νωκώμης μπαίνει στη Μινεάπολη / Στ. Paul International Airport και βρίσκεται ακριβώς κάτω από την κύρια πίστα. Η Επιτροπή Μητροπολιτικού Αεροδρομίου, MAC, έχει πληρώσει για νέα παράθυρα και μόνωση στέγης για τα περισσότερα σπίτια στο Νοκόμη για να μειώσει το θόρυβο του αεροπλάνου, γνωστό ως "MACed", αλλά η εναέρια κυκλοφορία μπορεί να επηρεάσει την απόλαυση της πίσω αυλής σας. Diamond Lake , Page , Hale , Wenonah και Keewaydin παίρνουν το μεγαλύτερο θόρυβο αεροσκαφών.

Οι περισσότεροι οικισμοί στο Νοκόμι είναι μικρού μεγέθους μονοκατοικίες και διπλανά. Οι τιμές των κατοικιών στη Νοκόμη είναι μέτριες και εξαρτώνται από το πόσο θόρυβο του αεροδρομίου έχει το σπίτι. Οι τιμές είναι χαμηλότερες στο ακραίο νότο της γειτονιάς στις μπλοκ γύρω από την εθνική οδό 62 και υψηλότερες για τα σπίτια που χτίστηκαν κοντά στις ελκυστικές λίμνες και πάρκα και κατά μήκος του κολπίσκου Minnehaha.

Βορειοανατολικά ακίνητα

Βορειοανατολικά βρίσκεται στη βορειοανατολική γωνία της Μινεάπολη. Εκπληκτος? Πρόκειται για μια παλαιότερη, κυρίως βικτοριανή περιοχή της Μινεάπολη. Το βορειοανατολικό είναι το παραδοσιακό σπίτι των μεταναστών στην περιοχή και μερικές φορές ονομάζεται Nordeast σε σχέση με πρώιμους Σκανδιναβούς άποικους, πολλοί από τους οποίους εξακολουθούν να ζουν στην περιοχή. Βορειοανατολικά έχει οικιστικές, βιομηχανικές, εμπορικές και καλλιτεχνικές περιοχές. Η περιοχή γίνεται δημοφιλής στους νέους και τις οικογένειες και εξακολουθεί να προσελκύει νέους μετανάστες από όλο τον κόσμο.

Οι γειτονιές στα βορειοανατολικά είναι το Audubon Park, το Beltrami, το Bottineau, το Columbia Park, η Ολλανδία, το Logan Park, η Marshall Terrace, το Northeast Park, το Sheridan, ο St. Anthony East, ο St. Anthony West, το Waite Park και το Windom Park.

Ο Άγιος Αντώνιος Δύσης , απέναντι από το κέντρο της πόλης, είναι η πιο επιθυμητή γειτονιά ειδικά για τους νέους αστικούς. Στη συνέχεια, στα βορειοανατολικά των βορειοανατολικών περιοχών, υπάρχουν το Waite Park και το Audubon Park , και οι δύο με άφθονες ελκυστικές μονοκατοικίες και είναι πολύ δημοφιλείς και με μέτριες τιμές κατοικιών. Το Windom Park είναι παρόμοιο και έχει μεγαλύτερα σπίτια.

Ο ποταμός του Μισισιπή περιβάλλεται κυρίως από βιομηχανικές περιοχές και σιδηροδρόμους στα βορειοανατολικά και τα δυτικά τμήματα της γειτονιάς, κοντά στον ποταμό, είναι οι λιγότερο επιθυμητές περιοχές με χαμηλότερες τιμές κατοικιών.

Το πιο μοντέρνο τμήμα της βορειοανατολικής είναι η περιοχή των βορειοανατολικών τεχνών, η οποία είναι η μεγαλύτερη περιοχή της Sheridan , του Logan Park , του Holland Park και του Bottineau . Το Sherridan και το Logan Park είναι οι πιο δημοφιλείς περιοχές με τις πιο σημαντικές γκαλερί και τις συγκρατημένες τιμές των κατοικιών. Το Holland Park και το Bottineau φιλοξενούν πατάρια, στούντιο, πεινασμένους καλλιτέχνες και χαμηλότερες τιμές κατοικιών.

Η στέγαση γύρω από την κεντρική λεωφόρο, τον κεντρικό δρόμο βορειοανατολικά που είναι γεμάτος με διεθνή εστιατόρια και ανεξάρτητα καταστήματα, είναι επίσης πολύ δημοφιλής και τα σπίτια εδώ κοστίζουν λίγο περισσότερο.

Το Beltrami βρίσκεται κοντά στην πανεπιστημιούπολη του Πανεπιστημίου της Μινεσότα, πολλοί φοιτητές μένουν εδώ και πολλά από τα σπίτια ενοικιάζονται πολυκατοικίες, αν και υπάρχουν κάποιες ωραιότερες μονοκατοικίες εδώ, που συχνά ανήκουν σε κάποιον που εργάζεται στο Πανεπιστήμιο.

Phillips Real Estate

Το Phillips βρίσκεται ακριβώς νότια από το κέντρο της Μινεάπολη και η περιοχή αναφέρεται συχνά ως Midtown. Αυτή η περιοχή έχει ένα συνδυασμό εμπορικών, βιομηχανικών και κατοικημένων περιοχών και είναι μια από τις πιο διαφορετικές κοινότητες με κατοίκους πολλών εθνικοτήτων.

Δυστυχώς, ο Phillips έχει τη διάκριση ότι είναι μια από τις περιοχές που έχουν πεθάνει στην περιοχή της Μινεάπολη και είναι μία από τις περιοχές που η αστυνομία της Minneapolis ασχολείται με τη μείωση των ποσοστών εγκληματικότητας της πόλης.

Αλλά πολλοί είναι αισιόδοξοι ότι τα πράγματα θα αλλάξουν στο Phillips. Η γειτονιά έχει δει πολλά ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια με τη νέα κατασκευή διαμερισμάτων και διαμερισμάτων κατά μήκος της λεωφόρου Franklin, καθώς και με τη νέα Midtown Global Market και την ανάπτυξη διαμερισμάτων στη Lake Street. Ο Phillips έχει αρκετούς σημαντικούς εργοδότες, όπως το Wells Fargo Mortgage, και το Abbot Northwestern Hospital, και έχει τη δυνατότητα να γίνει μια πολύ πιο ήσυχη γειτονιά τα επόμενα χρόνια. Αλλά τώρα, οι τιμές των κατοικιών είναι πολύ χαμηλότερες από τον μέσο όρο στη Μινεάπολη.

Οι γειτονιές στο Phillips είναι το East Phillips, το Midtown Phillips, το Phillips West και το Ventura Village.

Ακίνητη περιουσία Powderhorn

Η κοινότητα Powderhorn βρίσκεται νότια του κέντρου. Το Powderhorn περιλαμβάνει αυτές τις γειτονιές, Bancroft, Bryant, Central, Corcoran, Lyndale, Powderhorn Park, Standish και Whittier.

Το Powderhorn διχοτομείται από το I-35W και οι περιοχές στα ανατολικά και δυτικά του αυτοκινητοδρόμου είναι αισθητά διαφορετικές. Στα δυτικά, η Whittier και η Lyndale ήταν κάποτε καταθλιπτικές, αλλά τώρα είναι μοντέρνες, μοντέρνες περιοχές στο Ινστιτούτο Τεχνών της Μινεάπολις και το "Eat Street", ένα τμήμα της λεωφόρου Nicollet με μια τεράστια ποικιλία εθνοτικών εστιατορίων, και επωφελούνται από την εγγύτητά τους στο Uptown.

Από την άλλη πλευρά του I-35W, το Central έχει υψηλότερο από το μέσο ποσοστό εγκληματικότητας και χαμηλές τιμές κατοικιών, όπως και το δυτικό μισό του Powderhorn Park . Η ανατολική πλευρά του πάρκου Powderhorn είναι δημοφιλής στους καλλιτέχνες και τους χίπις - δείτε επίσης την ετήσια παρέλαση της Πρωτομαγιάς στη γειτονιά. Οι τιμές των κατοικιών είναι χαμηλότερες από τον μέσο όρο σε αυτές τις γειτονιές.

Η Corcoran , η Bancroft και η Standish είναι όλες οι πιο ήσυχες, κατοικημένες γειτονιές με ένα μείγμα μονοκατοικιών και πολυκατοικιών. Οι τιμές των κατοικιών εδώ είναι ελαφρώς χαμηλότερες από τον μέσο όρο για τη Minneapolis.

Νοτιοδυτική ακίνητη περιουσία

Ένα άλλο έξυπνο όνομα - η νοτιοδυτική κοινότητα βρίσκεται στη νοτιοδυτική γωνία της Μινεάπολη. Αυτό είναι σχεδόν εξ ολοκλήρου οικιστική γειτονιά, που χτίστηκε πριν από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο Το μεγαλύτερο μέρος αυτής της περιοχής είναι μεσαία τάξη και ορισμένες περιοχές είναι πολύ εύπορες. Όλες οι κατοικίες στη Νοτιοδυτική είναι ακριβότερες από το μέσο σπίτι στη Μινεάπολη.

Γειτονιές στη νοτιοδυτική είναι, Armatage, Ανατολή Harriet, Fulton, Kenny, βασιλιάς πεδίου, Linden Hills, Lynnhurst, Tangletown, και Windom.

Η λίμνη Harriet βρίσκεται στο κέντρο της Νοτιοδυτικής και, όπως συμβαίνει και με άλλα μέρη της νότιας Μινεάπολη, όσο πιο κοντά βρίσκεται η ακτή της λίμνης ή η κοιλάδα του Minnehaha, τόσο πιο ακριβό θα είναι.

Οι γειτονιές γύρω από τη λίμνη Harriet, East Harriet , Fulton , Linden Hills και Lynnhurst είναι κυρίως μεγαλύτερες μονοκατοικίες και έχουν υψηλότερες από τις μέσες τιμές κατοικιών.

Το Linden Hills διαθέτει μια πολυτελή εμπορική περιοχή, ενώ η εμπορική περιοχή 50ου και Γαλλίας βρίσκεται στην νοτιοδυτική γωνία της Κοινότητας.

Το Tangletown , το οποίο ονομάζεται για τους δρόμους του, έχει πολλά μεγαλύτερα, ακριβότερα σπίτια και έχει μια μοναδική αίσθηση - οι μόνοι άνθρωποι είναι εκείνοι που ζουν εκεί, καθώς μέσω της κυκλοφορίας παραμένει στο σύστημα του δικτύου.

Τα βόρεια τμήματα του Armatage , του Kenny και του Windom έχουν περισσότερα μεγάλα σπίτια και στη συνέχεια, καθώς πηγαίνετε νότια, έχουν κατασκευαστεί νεώτερες κατοικίες μικρότερης δεκαετίας του 1950 κοντά στην εθνική οδό 62 και οι τιμές των κατοικιών αρχίζουν να μειώνονται. Ο μακρινός νότος των γειτονιών βιώνει επίσης μεγάλο θόρυβο από τους αερολιμένες. Και ο βασιλιάς Field έχει το άλλο τμήμα της Southwest για την πιο προσιτή στέγαση, ιδιαίτερα στα ανατολικά της γειτονιάς.

Πανεπιστημιούπολη

Η πανεπιστημιακή κοινότητα περιλαμβάνει την Πανεπιστημιούπολη Minneapolis του Πανεπιστημίου της Μινεσότα, το νησί Nicollet και το Μουσείο Τέχνης Weismann. Έχει εκδηλωθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια, κυρίως λόγω της εγγύτητάς του προς την περιοχή του κέντρου. Δεν είναι εκπληκτικό ότι πολλοί μαθητές ζουν εδώ και φθηνά εστιατόρια, μπαρ και καφετέριες αφθονούν.

Οι πανεπιστημιακές κοινότητες είναι Cedar-Riverside, Como, Marcy-Holmes, Mid-City Industrial, Nicollet Island / East Bank, Prospect Park και Πανεπιστήμιο.

Το πανεπιστήμιο καταλαμβάνεται από την κεντρική πανεπιστημιούπολη του Πανεπιστημίου της Μινεάπολη. Οι μαθητές ζουν στο Como και Marcy Holmes , όπου οι περισσότερες κατοικίες είναι μισθωτή κατειλημμένη και προβλέψιμη, όχι πολύ καλά φροντισμένη. Όμως, οποιαδήποτε σπίτια προς πώληση εδώ εξακολουθούν να κοστίζουν περισσότερο από το μέσο όρο για τη Minneapolis. Το προσωπικό που μπορεί να το αντέξει οικονομικά ζει στο Πάρκο Prospect , μια λοφώδη γειτονιά με μεγάλα, ελκυστικά σπίτια και μία από τις πιο ακριβές γειτονιές της Μινεάπολη.

Ένα άλλο επιθυμητό μέρος της πόλης είναι το νησί Nicollet / East Bank , το οποίο δεν διαθέτει μεγάλο όγκο κατοικιών, αλλά τα ακίνητα εδώ, το μείγμα της νέας κατασκευής συγκυριαρχία, μετατρέπονται τα βιομηχανικά κτίρια ή τα ιστορικά κτίρια στο νησί Nicollet, αναζητούνται.

Το Cedar Riverside ήταν ανέκαθεν κοινότητα πύλης για μετανάστες στη Μινεάπολη. Διαθέτει μικρότερο Πανεπιστήμιο της Μινεσότας και ιδιωτικό κολέγιο, το Πανεπιστήμιο Augsburg και την πανεπιστημιούπολη Minneapolis του Πανεπιστημίου St. Katherine, καθώς και μια περιοχή τέχνης και ψυχαγωγίας με πολλά μπαρ και θέατρα. Η στέγαση στο Cedar-Riverside κυριαρχείται από ενοικιαζόμενα ακίνητα, πολυκατοικίες και πολυκατοικίες, με μικρό αριθμό μονοκατοικιών.