Διασκεδαστικό πάρκο θαλάσσιων πάρκων στη Μινεσότα στο Wild Woods

Το Wild Woods Indoor Water Park στο Elk River Το Holiday Inn είναι μοντέρνο μετά από τις παλιές πόλεις του ποταμού του παρελθόντος. Σε σύγκριση με τα μεγάλα θέρετρα όπως το Καλαχάρι στο Wisconsin Dells, είναι ένα μεσαίου μεγέθους πάρκο. Λείπει μεγάλα αξιοθέατα, όπως ένα ανηφορικό καταρράκτη ή μια διαδρομή με χωνί .

Όμως, με τρεις διαφανείς νεροτσουλήθρες 4 ορόφων - συμπεριλαμβανομένου του στροβιλισμένου Pan του Prospector - ένα ντεμοντέ περίπατο, ένα τεμπέλης ποταμό, το φιλικό προς το μικρό παιδί Playland του Buddy, ένα 20-person spa με καταρράκτη και η μοναδική πισίνα Vortex Μινεσότα, το πάρκο εξακολουθεί να καταφέρνει να παρέχει ένα αξιοπρεπές ποσό εκτόξευσης για τα μετρητά σας.

Όσοι αναζητούν τρόμο πιθανότατα δεν θα ήταν πολύ ενθουσιασμένοι με τις διαφάνειες και τις βόλτες. Το πάρκο είναι πιο ιδανικό για οικογένειες με μικρότερα παιδιά.

Ξενοδοχειο

Το ξενοδοχείο προσφέρει standard δωμάτια και διάφορες σουίτες, καθώς και εστιατόριο στο χώρο του ξενοδοχείου, μπαρ / lounge, γυμναστήριο και εγκαταστάσεις συνεδριάσεων και εκδηλώσεων. Το Gold Rush Arcade διαθέτει δύο προσομοιωτές ATV Track, Golden Tee, αγωνιστικά αυτοκίνητα, αερόστατο και πολλά άλλα.

Συγκρίνετε τιμές για το Holiday Inn Elk River και το πάρκο εσωτερικού χώρου Wildwood στο TripAdvisor.

Πότε είναι ανοιχτό το πάρκο;

Το Wild Woods ανοίγει τα περισσότερα Σαββατοκύριακα όλο το χρόνο. Είναι επίσης ανοιχτό τις καθημερινές και προσφέρει εκτεταμένες ώρες κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και τις σχολικές διακοπές.

Πολιτική εισδοχής

Περιηγήσεις πάρκου νερού περιλαμβάνονται σε κάθε δωμάτιο και σουίτα του Elk River Holiday Inn Hotel. Ημέρα περάσματα για το ευρύ κοινό είναι επίσης διαθέσιμα. Πακέτα γενεθλίων είναι διαθέσιμα καθώς και οι τιμές ομάδας.

Τι να φάτε;

Μέσα στο πάρκο βρίσκεται το Pub n 'Grub Snack Bar.

Το Mississippi Valley Grill & Bar του ξενοδοχείου προσφέρει εστιατόριο με πλήρεις υπηρεσίες για πρωινό, μεσημεριανό γεύμα και δείπνο.

Κατευθύνσεις

Το Holiday Inn βρίσκεται 45 λεπτά βορειοδυτικά της Μινεάπολη και 35 λεπτά νοτιοανατολικά του St. Cloud. Η διεύθυνση είναι 9200 Quaday Ave. NE, Elk River, MN.

Από το αεροδρόμιο MSP: Πάρτε MN-5 W προς BLOOMINGTON.

Συμπλέξτε στο I-494 W, στη συνέχεια κάντε την έξοδο I-94 W προς το ST CLOUD. Ακολουθήστε την έξοδο # 207 / MN-101 προς τον ποταμό ELK, στρίψτε αριστερά στο φανάρι στο CR-39, στη συνέχεια στρίψτε δεξιά στον επόμενο φανό και ξανά δεξιά στο Quaday.

Από το St. Cloud: Πάρτε το I-94 E προς το ROGERS, στη συνέχεια ακολουθήστε την έξοδο # 207 / MN-101 ΒΟΡΕΙΑ προς τον ποταμό ELK και ακολουθήστε όπως παραπάνω.

Άλλα πάρκα που πρέπει να ληφθούν υπόψη

Επίσημη ιστοσελίδα

Πάρκο εσωτερικού νερού Wild Woods στο Elk River / Rogers Holiday Inn