Ένας οδηγός για τα νομικά πυροτεχνήματα στη Μινεάπολη και τον Άγιο Παύλο

Μπορείτε να αγοράσετε πυροτεχνήματα στη Μινεάπολη και τον Άγιο Παύλο;

Αν θέλετε να γιορτάσετε το τέταρτο του Ιουλίου με oohs και ahhs στη Μινεσότα, ίσως να έχετε τύχη. Τα πυροτεχνήματα είναι παράνομα στη Μινεσότα.

Τουλάχιστον, τα διασκεδαστικά, δραματικά, εναέρια, εκρηκτικά είδη είναι. Το 2002, ο νόμος της Μινεσότα άλλαξε για να επιτρέψει την πώληση μη εκρηκτικών, μη εναέριων πυροτεχνημάτων, πράγμα που σημαίνει ότι τα πράγματα όπως οι σπινθήρες και τα poppers. Φίδια, snappers και διάφορα είδη μικρότερων τύπων εδάφους που δεν εκτοξεύονται ή δεν μπαίνουν στο κτύπημα είναι νόμιμα στη Μινεσότα.

Αλλά για να χρησιμοποιήσετε ακόμα και αυτά, θα χρειαστεί να είστε 18 με φωτογραφία ταυτότητα για να τα αγοράσετε. Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ακόμη και αυτό το είδος πυροτεχνημάτων σε δημόσιο χώρο, όπως σε δρόμο ή σε πάρκο.

Οτιδήποτε έχει σχεδιαστεί για να εκραγεί ή να μεταφερθεί με αεροπλάνο είναι παράνομη στη Μινεσότα.

Ποια πυροτεχνήματα είναι νομικά στη Μινεσότα;

Εδώ είναι μερικά από τα πυροτεχνήματα που είναι νόμιμα στη Μινεσότα. Αυτά είναι νόμιμα να αγοράζουν, να κατέχουν και να εκτοπίζουν, εφ 'όσον το κάνετε στην ιδιωτική ιδιοκτησία και είστε σε νόμιμη ηλικία.

Ποια πυροτεχνήματα είναι παράνομα στη Μινεσότα;

Σε περίπτωση που δεν είστε σίγουροι, τα παρακάτω πυροτεχνήματα απαγορεύονται στην πολιτεία της Μινεσότα. Δεν μπορείτε να αγοράσετε, να αποκτήσετε ή να αποθέσετε αυτά τα πυροτεχνήματα, ανεξάρτητα από την ηλικία σας ή την τοποθεσία σας, εφόσον βρίσκονται εντός των ορίων του κράτους.

Πού να παρακολουθήσετε πυροτεχνήματα στη Μινεσότα

Μπορεί να μην μπορείτε να τα ξεκινήσετε από τον εαυτό σας, αλλά οι επαγγελματίες εξακολουθούν να μπορούν.

Μπορείτε ακόμα να δείτε μερικές εκπληκτικές οθόνες πυροτεχνημάτων στον ουρανό στη Μινεσότα.

Αναρωτιέστε πού μπορείτε να πάτε να δείτε πυροτεχνήματα; Εδώ είναι μερικά μέρη για να δείτε πυροτεχνήματα μέσα και γύρω από τη Μινεάπολη και τον Άγιο Παύλο.

Πού μπορείτε να πάτε να ξεκινήσετε πυροτεχνήματα;

Αποφασισμένος να ξεκινήσει κάποια πυροτεχνήματα; Δεν είναι μυστικό ότι τα πυροτεχνήματα, το είδος που εκτοξεύει και μπαίνει, είναι νόμιμα στην επόμενη πόρτα Wisconsin, και υπάρχουν πολλά μέρη για να αγοράσετε πυροτεχνήματα στο Hudson και σε άλλες πόλεις απέναντι από την κρατική γραμμή.

Έχετε υπόψη σας ότι εάν προγραμματίζετε ένα ταξίδι αγοράς πυροτεχνίας στο Ουισκόνσιν, ότι ενώ μπορεί να είναι νόμιμο να αγοράσετε πυροτεχνήματα στο Ουισκόνσιν, είναι παράνομο να τους επαναφέρετε στη Μινεσότα και είναι παράνομο να τους αφήσετε και εδώ. Η κατοχή, η πώληση και η χρήση πυροτεχνημάτων απαγορεύεται στη Μινεσότα. Ακόμη και αν έχετε αγοράσει τα πυροτεχνήματα νόμιμα στο Ουισκόνσιν.